meni još dan danas nije jasno tko su simona i ante gotovac, čime se bave, zbog čega su tako mediski esponirani,
koji k vidi ona u njemu...
ma uglavnom neka mi netko objasni tko su oni???:banme:
Printable View
meni još dan danas nije jasno tko su simona i ante gotovac, čime se bave, zbog čega su tako mediski esponirani,
koji k vidi ona u njemu...
ma uglavnom neka mi netko objasni tko su oni???:banme:
simona je slovenka (mislim da je sve jasno)
a ante je ćoban neki strašni, ložač kotolova
hihi xD
hah...^^
Za mene,nula...
Koliko sam ja upoznat s problematikom ;D, ona je plavuša sponzoruša, a što se Ante tiče, njegova mama je poznata i cijenjena bankarka, dok mu je buraz dogurao do mjesta potpredjesnika HFP-a ...... Tako da je on obični jebivjetar i parazit.....
Nitko........
Oni su mozda normalni ljudi za razliku recimo od tebe kojem je palo na pamet otvoriti ovakvu temu.
OK nisam ni ja bas normalan sta se javljam ovdje.
Uglavnom misljenja sam da nabijem lepo na XXXXX svaku budalu koja cita po novinama o njima i ceka red karpet da bi nesto o njima cuo.
Inače, recarpet ne bi ni postojao da nema njih...
Šta me živciraju...
....aaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ne i ovdje :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: ...
Neki dan je fasovao televizor,pa vas molim da ovo obrisete jer bi mogo i moniotor skrsit... Hvala! :)
hahaha :respect:
meni je simonica tak super, lol. ona je tak jadna glupava, nemreš je ne volit hahaha
i da, kad je bila ona strka s njima jedva sam čekala red carpet :p
supač su haahha
oni su smjeh ja jedva čekam red carpet da im se smijem kako im je dosadno u životu i kako su bizarni....xDD..inace obitelj gotovac su svi neki kriminalci a simonica je po novom neka pevaljka...xDDD
A najgore sto ima idiota koji gledaju RC i kupuju novine kak bi procitali ko je kad kenjo.
jel sam blesav ak zaobiđem ovu temu? :D
pa zar i na ovom forumu tema o tim nesretnicima???:creep::wall::wall::wall:
Božić je, pa da se i njih sjetimo :D
ummm
a kaje red karpet?
;D
boze dragi i nacije kojoj je takvo nesto top tema..
but hey.. amer'ka ima paris, mi imamo simonu. i antu. mi smo bolji. mi ih imamo dvoje ;D
evo kako se simonica priprema za Bozic:lmao::lmao::lmao:
http://www.index.hr/xmag/clanak/simo...ic/414959.aspx