mogu sa zadovoljstvom reci da sam postao zadovoljan vlasnik doticnog modela!
Printable View
mogu sa zadovoljstvom reci da sam postao zadovoljan vlasnik doticnog modela!
blago tebi. kak si ga copio i za koliko
Ajde reci gdje, kako, koliko?
Good for you :)
Daj mi samo reci kako radi onaj kotačić? Više nema gumbi iznad kao kod mene
odlican je kotacic, sada se on priticse na 4 strane i naravno u sredini. dao sam 330€ ako oduzmes merverstojer onda je 290€. u austriji naravno. mislio sam uzeti minija, ali ga nisu imali, pa mi je frajer pokazao ipod obicni i ja vidim da je 3. generacija, onda sam mu reko neka potrazi dal ima drugi neki na skladistu i nasao mi je ovaj najnoviji. na kraju mi nije uopce zao sto nisam uzeo minija!
Bolje da nisi uzeo minija...svaka čast :thumbup: a i nije baš velika cijena
pa mogo si rec da si ga dobio besplatno na isto bi ti doslo ;D
pa nije to baš mala cifra...
...al' čovjeka veseli... ;)
mala cifra definitivno nije,ali nisam pozalio, uvijek se nove pare daju zaraditi :)
pa cuj, za razliku koliko dodu kod nas odlicno si presao
mene zanima u kojem si gradu kupio zato kaj sam si ja baš planir'o kupit' i to takodjer u austriji
imas u grazu
Kako to ide sa povratom poreza? Potvrdis na granici, pa se opet moras vracati u trgovinu ili...
da kad kupis sljedeci dan odes s racunom u trgovinu i odbiju ti porez
Mislim da sada možeš odmah i na granici dignuti povrat poreza, uz neku proviziju naravno...
mislim da se ipak moras vracati u ducan po povrat
Je si li siguran?
nisam ali stric mi tamo ide cesto, pa bi vjerojatno znao da se to moze. treba provjeriti
možeš dići povrat poreza i u hrvatskoj uz proviziju.
Moze li mi netko reci u cemu je IPOD bolji od obicnog Mp3 playera?
bolje izgleda ;D
U činjenici da imaš iPod i obične MP3 playere, kako si i sam rekao ;)
Postoje dvije kategorije mp3 playera. iPod i ostali mp3 playeri. Kao prvo iPod je najmanji mp3 player sa diskom većim od 5 GB, lijepo izgleda, ima veliki ekran, jako dobar software, sat, alarm, 4 igre, kontakte, notes, i da ne nabrajam dalje= Citat =:
Izvorno postao Cykke
Ma iPod je iPod i to je ujedno i razlog za visoku cijenu.
Jasno? :)
ali torbica im je 350kn, su oni normalni?!?!?!?
Nisu. Ali vjeruj mi. Isplati ti je se uzeti. Ja sam ga imao 3 mjeseca bez futrole i toliko se izgrebao onaj metal iza da to grozno izgleda. Postoji jedna idlična pasta za čiščenje ali je nikako ne mogu nabaviti. Zove se iCleaner i dobe se dvije bočice. Jedna za plastiku i jedna za metal= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ako vec dosta love izbacis na Ipod ona je dobro nesto dat i za zastitu :cool:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jel se moze ona kopca skinuti!?
Dala bi se skinuti. A uz futrolu dobiješ i jednu futrolu od tkanine. Kao one za naočale što se na vrhu zatvore= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ako netko može nabaviti ovu tekučinu za čiščenje bio bih jako zahvalan.
http://www.ipodcleaner.com/
Nigdje je ne mogu naći a i ako nađem neki web shop koji je ima onda on ne prima diners ili neće slati u Hrvatsku
ma jacu dati sasiti od fine crne kozu futrolu. kolko kosta ova tekucina?
Skupa je majku joj njezinu. Oko 200 kn su dvije bočice i krpica za trljanje
sve za ljepotu ;D
uskoro ce pocet prodavat i krevetice i obleku za njega pa na kraju i kucicu da ima gdi zivit
Sve je dobro dok se ne pocnu razmozavat;D= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
a sto se vi bunite???Kad ste izbacili tolike pare za ipod onda ga treba održavati!
Kad smo već kod toga. Postoji skijaška jakna koja u rukavu ima kontrole za iPod. iPod se fino spoji u džep, zatvori i to je to. Ja sam si je mislio kupiti ali je hebeno preskupa= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
daj se zakopaj :retard: :D lool= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
da bar :) (10 znakova)= Citat =:
Izvorno postao IggXy
imam priliku iz amerike dofurati ipoda pa me zanima jel se isplati, ne novcano, nego sto se tice garancije, ispravljaca za struju...
Jeftiniji je nego u austriji 200-300kn!
Naravno da se isplati. iPod se inaće puni preko firewire-a a uz njega dobiš i punjač sa promjenjivim nastavcima za utaknut u utičnicu. Ti nastavci se mogu i posebno kupiti tako da to uopće nije problem= Citat =:
Izvorno postao kresoml
moze se puniti i preko usb-a
Ne može se puniti preko usb-a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kako se onda moj puni preko usb-a bez problema?
A onda tvoj može. Ja sam probao sa svojim i neće se punit preko usb-a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
mialim da je to uvedeno u cetvrtoj generaciji. jesi ti uopce dobio usb kabel sa svojim i podom?
Nisam. Kupio sam ga posebno= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jel sigurno narucit ipod preko ebay-a?
Ja sam prije jedno tjedana naručio tekučinu za čišćenje iPoda pa sad ćekam kad će doći. Ne znam koliko je to sigurno ali jebi da. Tamo sam jedino mogao nabaviti= Citat =:
Izvorno postao Brunek
Jeste vidjeli ovu bolesnoću? iPod sa ekranom u boji :licklips: :licklips: :licklips:
http://store.apple.com/1-800-MY-APPL....0.5.1.2.1.1.0
da, u prvi mah sam to gledo kao nesto odlicno, ali kad pogledas, neces setat gradom i gledat filmove i slike na njemu
Ja mislim da se nece moci gledat filmovi na njem, samo fotografije
a kolika je stvarna prednost toga?!
dosao moj ipod iz amerike! Nema orginal nastavka za europsko trziste za kupit, kazu da bi trebao kupiti cijeli ispravljac= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ne trebaš cijeli ispravljač nego samo adapter za utičnicu= Citat =:
Izvorno postao kresoml
http://www.bhphotovideo.com/images/l...ges/257975.jpg
Ne prodaju to u nasem aplle centru!
Znam. Naruči izvana= Citat =:
Izvorno postao kresoml
puni preko usb-a ili firewirea
ma toga bi vjerojatno mogao naći po elektro-centrima, kao što je recimo onaj dućan u frankopanskoj...= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Evo, ja imam priliku nabaviti ipod 4gen 20gb iz Australije za nekih 2200kn! Pa evo pitanje za sve: Jel mi se isplati davat 2200kn za ipod???
Naravno da isplati. Nećeš požaliti.
Odluka je pala: UZIMAM!
Sad koji da uzmem onaj U2 version ili obican (white)???
Ma isti qrac. Onaj U2 je neki crno/crveni i ima potpise članova benda iza. I skuplji je= Citat =:
Izvorno postao Brunek
Uzet cu onaj bijeli nekako mi je neutralniji!
kosto je ferrari crveni tako je ipod bijeli, tu staje svaka rasprava
kak u hrvatskoj doc najjeftinije do ipoda onog od 20gb????
Nikako. Jedino polovni alo netko slučajno prodaje
pregledo oglase, al nista... ocito nam je jos preskup. a nista sad mi nije frka mozda se pojavi za koji pola godine jos dok si usparam, taman.... a kaj je coma onog svojeg u austriji platio 2000kn???
da, ali to kada odbijes merverstojer, 330€ ti kosta a bez poreza 290
coma, ovaj koji si ti kupio u Osterreich-u jel mu izbornik na njemackom ili na engleskom?
na engleskom
Koji program koristite za upload pjesama? Ovaj iTunes mi tupav zato sto moras imati sve na hardu!
Meni najbolji je Winamp. Skineš plugin i to je to. Uvijek sam s njim sve uploadao= Citat =:
Izvorno postao kresoml
ja itunes super mi je
gdje ipod moze najjeftinije u zgrebu nac?
Ja sam naso za 2800kn, ako netko zna gdje se moze nabavit za oko 2400-2500 neka kaze!
Btw. Neda mi se ic do austrije...
Cijene su u svim dućanima iste.= Citat =:
Izvorno postao Brunek
mislim da po toj cijeni nemas ipoda u zgb, 99°% siguran
Mislim da naslov govori sve.
iPod je u odlicnom stanju i malo je koristen. Dolazi sa svojom kutijom i svime u njoj (svi kabeli, slusalice i software).
Cijena mu je 1800kn. Ako je to neki problem mozda bi je mogli malo promijenit.
Ako je netko zainteresiran javite se na mail manny_cass@yahoo.com ili na broj 091/517-6531.
Dobro dvaput ali triput!!!!!!!!!
STAVI U OGLASNIK!!!!!!!!!!
Pogledaj opet. PET puta. U svaku temu vezanu za ipod= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Vidio!! BANIRAT ga treba
nisam htio da budem spammer ili sta ja znam.
Ali ljudi su se bili pitali gdje ga ima kupiti/ koliko kosta/ naruciti iz austrije ili ne/ zasto su cijene 2500kn....
Stavio sam tamo gdje je logicki da ce se ljudi zanimati za kupnju iPod-a.
Usput, nisam ni znao da postoje oglasi na ovom forumu (i zbog toga jer je i forum i obicno u sklopu foruma ne postoje oglasi) jer sam nasao stranicu preko googla tako da nisam to primjetio.
Ipricavam se ako sam stvorio neke neugodnosti i necu vise stavljati oglase po forumu.
OK?
Manny