Koje igre imate instalirane na hardu i što upravo igrate? :)
Moja lista:
1.GTA:Vice city:
2.Far cry
3.C. manager
4.Colin...2004
Printable View
Koje igre imate instalirane na hardu i što upravo igrate? :)
Moja lista:
1.GTA:Vice city:
2.Far cry
3.C. manager
4.Colin...2004
...GTA Vice City ; Fifa 2004...
Unreal Tour. 2004
Pinball i Solitaire.
@IggXY
Isprazni pm box
Total anihilation
NFS 2 SE
..."dark",vidim da imaš Total Anihalation...jel to prvi il drugi dio...
Ništa ne piše pa pretpostavljam da prvi (iz prošlog tisućljeća :D - 1997.)
...onda je...to je zakon igra...svud sam je tražio,al nitko je nema...
trenutno nemam niti jednu jer sam jucer formatirao disk :D
ah da imam jednu! MASHED!!!!!!!!!! zakon
pro evolution soccer 3...
doom 3 koji još nisam odigrao ali kad se skinem sa neta....
doom 3 je koma - toliko jagme a ono ušminkani orginalni doom...
Što se tiće igrica sad još samo imam vermena za Simcity 3000... ;D
ja halam elastomaniu i soliter
Ja trenutno ništa, ali samo zato što sam izbrisao FarCry prije par dana da me ne ometa u učenju ;D
sad sam instalirao hrpu igara pa necu ni pisat
p.s. iggxy kakav ti je to naziv teme? na hardu pa normalno da su na hardu onda igre na pc-u :D ccc vidim da pokusavamo zazivjeti ovaj podforum 'igre' al neide nam bas..... uvjek isto... a mislim da je glavni problem to sto nas na ovom forumu ima malo igraca...bar zasad.. vidjet cemo kako ce se razvijati kad dodju novi clanovi ali ovako mi se malo cini glupo da samo nas 3,4 uvjek isto o igrama
Dobar je naziv...a da napišem ovako"Igre na tvrdom disku"???;D
zasad samo mrezne. ut: goty i ut 2004
quake3
yetisports6
u coma odlicna kombinacija :D
jel ima tko tough trucks: modified monsters?odlicno je. ja imam demo, nadam se punoj verzii
ma meni je to samo da se opustim sa vremena na vrijeme, ne j'''bu mene igrice previse
Ja trenutno imam FarCry, Doom3, MOHAA, Call of duty koji još nisam ni pokrenuo... samo sam instalirao par igara na friški komp da se nađu. Sad još moram nabaviti NFS Underground i volan i pedale od Ćelavog... :D
sta je mohaa?
Medal of Honor: Allied Assault ..........
igrao sam i moh spearhed (patch za aa), ali mi ne radi na mrezi jer samo origigi rade
ma pola tih krekanih igara ne rade...
ma nije to nego se ea games stvarno potrudio da oni s kopijama ne mogu u mrezu, za razliku od unreala
Jest da se EA potrudio ali negdje sam cuo da postoji "patch" za to
onda ga nisam vidio. ali bas sad se u zadnje vrijeme i ne igram, pogotovo ne na kompu. skola i put u zg svaki dam me hebe
ja sam se odavno presto igrat na kompu,danas samo ps2 i xbox,em mi na kompu preskupo svako malo davat pare za novu grafulju,rem mi se ne zaj....sa postavkama.Bolje kupit čipirane x box i ps 2 ko ja pa igrat sve te igre bez brige tipa oče li šljakat na mom pljutoru,oče li trzat...na konzoli sam ubaciš disk i nemaš brige.
istina nemreš radit modding igre ko npr.gta,ali meni je bolje.
joj.... opet...
ja sad malo derem po pes-u 3... al jedva cekam da instaliram (nedamise) uefu euro 04 preporodit cu se
ma daj kak uopće možeš zamjenit pes3 sa uefa euro 2004
pa to je stvarno kao da odeš sa konja na magarca....
ne razumijem sta oces rec da je pes bolji ili uefa? meni uefa.....
pa kaj uopće postavljaš takva pitanja
ne da je bolji nego je 100 puta bolji...
izmedju pes-a i fife se vode bitke kao intel i amd.... zato ne zelim o tome raspravljat jer cemo pokrenut neke svadje....
umjetna inteligencija je na strani fife/uefe i zato mi je bolja odn igrivija
Meni je Fifa bolja,a jedina Fifa koju priznajem je 2001...recite šta hocete ali ona je meni klasika žanra...
meni je..... 98mica najbolja :) toga sam se ja naigrao i naigrao i ovako i online...
ali vrijeme radi svoje i ipak, sto je igra novija to je bolja... uefa - verzija fife mi je najbolja dosad
Meni je poslije 2001,odlicna i fifa iz 99-e ,najteža je od svih
ovo favoriziranje fife u kojoj skoro s golmanom možeš zabit gol
neću uopće ni komentirat,bez uvrede ali pravi igrači znaju koji
nogomet je najbolji i najrealniji a to sigurno nije fifa xy....
uefa je super a od fife 2005 ocekujem puno.... da mozes sa golamnom dat gol na najlakse, pa to mozes i u pes-u
Ja imam instalirano:
unreal turnament,
Counter strike,
KOTOR,
Commandos 3,
Medieval - total war
NFS underground
Warcraft III
Sad sam, čitajući ovu temu, skužio da imam hrpu igrica, a niš ne igram. Zadnje sam prešao kotor. Neke držim radi mreže, a neke bez veze. Commandosi su loši, moram ih zbrisat...
Ima ko KOTOR 2, Sith lord (ili tak nešto)?
ma daj mi to molim te pokaži baš me zanima kak?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Probaj Fifu 99 nije realna po grafici ali je 100% najrealnija od svih do sad,frend mi je zaluđen nogometnim simulacijama i isto kaže da je po ponašanju igraća i težini,99 najbolja= Citat =:
Izvorno postao damgol
gledaj grafika uopće nije bitna poanta je u igrivosti i realnosti
a to fifa nikad nije imala!!! eventualno ak su nekaj u ovoj najnovijoj verziji napravili...
jel kakav je to nogomet kad gdje got pošalješ loptu odjednom se
stvori tvoj igrač da ju pokupi,a i ove driblinge koje ima su stvarno pretjerani
zato i možeš sa njima doći do drugog gola sa golmanom a da i ne govorim o tome
kak ti je lopta cijelo vrijeme "zaljepljena za nogu"..........
To si upravu,Fifa se pretvorila u arkadu...
Ako vam se prica o nogomentim simulacijama napravite temu "Fifa ili Pes,mit ili arkada?";)
Back on topic,da nebih morao sanirat štetu;)
Ja ročem Far Cry i Polako napredujem NFS Underground po drugi put, ali ovaj put s volanom :evil:
di ste sad "gejmeri" :p
Al ja tražim preporuku, neku novu igru. Igra mi se nešto novo, a ne znam što.
ak ti neznaš kak ćemo mi znati... daj razmisli malo;)
kakav zanr igr te zanima pa cu ti preporucit nes....
Volim te više nego ikad :kiss:= Citat =:
Izvorno postao damgol
Preporučite mi nešto dobro iz područja FPSa, TPSa, dobrih avantura i zapravo bilo čega osim nogača, hokeja, košarki i bejzbola, a bome i ostalih sportskih igara. Primam uglavnom zanimljive igre koje će me obuzeti na neko vrijeme i pružiti mi izazov.
DOBRE igre :)
Daj si naruči DOOM 3.To sad ja nabijam,igrica je stvarno jebena.Najgore je kad je u sobi mrak i moraš koristiti svjetiljku,onda se pojavi neki lik i tak se userem da ne stignem promjeniti oružje.A on nikak da crkne moraš ga barem 10 puta pogodit!
da a tek da vidis sound efects na 5.1 zvucnicima..... mrak je
far cry trenutno pokušavam igrat ali nakon što sam vidio kako
izgleda na whiteboy-evom kompu i ovom kod sebe meni se na
mojem uopće i ne igra....
Ma imam doom3, čak i instaliran, ali trenutačno prelazim far cry tako da će pričekati.
@damgol, odustani od farcry, još će ti i radit nekako dok ne dođeš do dijela gdje treba koristiti night vision...
ozbiljno ili ...
ne znam koji komp imaš, ali ja imam otprilike 1fps kada dođe do makljaže a ja imam uključen cryvision... :(
Mislim da damgol imam mrvicu jaču grafulju al to još nije to :/
Preporučam Hitman 2 koji sam nedavno zaigrao, fora je igra i nije grafika loša.
Također preporučam Splinter Cell Pandora Tomorrow ako ju još niste zaigrali, izvrstan akcijski sneaker. Oprez, isto ima night vision u igri, a bome i termal vision :p
gog pa napisao sam ti na onoj temi kaj je chelo otvorio daj
pogledaj pa reci kakav sam sa grafikom
FX5200 64 mb :)
Nećeš se usrećiti s Far Cryem.
Al zaigraj ovo što sam ti napisao ako ti se igra, ali FC zaboravi :-/
nije problem u grafičkoj...ja imam 9600se i na medium postavkama(texture full) mi u cryvisionu ide na 33-25fps= Citat =:
Izvorno postao gog
i nemojte oftopićat :bunny:
Ti imaš dx9 grafičku, ja nemam...
chelavi neću zaboravit far cry nego ću si kupit novu grafičku :p
gog pozovem te onda da vidiš kak izgleda night vision ;)
IggXy daj se skuliraj s tim izrazom "nemojte oftopićat"
na osnovu čega si došao do njega??? i gdje vidiš offtopic?
IggXy nisi si trebao kupiti 9600se.Na Radeonovim grafičkama oznaka SE znači da ima nešto slabije od osnovnag modela
kupio sam je samo da bi igrao NFS undergorund...jer mi je stara graficka bila preslaba...i nakraju skužio da mi procesor ne valja...pa sam kupio novi proc,maticnu,i memoriju...tako da je najslabija karika na mom kompu 9600se:(= Citat =:
Izvorno postao dakinho
SE su slabije, točno.
Ne znam napamet, ali mislim da u ovom slučaju znači da ima 4 cjevovoda umjesto 8.