dali se moze ovaj telefon platforma pnx5230 cid53 moddat
citao sam na se-nse nesto za jd flasher ali nikako da pogodim pravu skriptu za pnx cid 53 pa ako neko zna
Printable View
dali se moze ovaj telefon platforma pnx5230 cid53 moddat
citao sam na se-nse nesto za jd flasher ali nikako da pogodim pravu skriptu za pnx cid 53 pa ako neko zna
CID 53. znaci ne
Nesto kao ovo:http://www.4shared.com/file/47992277...cid53.html?s=1
Probaj s tim... :D
moja greska, sorry na krivoj informaciji
Pa sa jdflasherom...... :D
A jes ga probo moddat?Stavit skinova il neceg?
Hmm.....a koju skriptu si koristio?
Ides na oflash.....
Evo odavde sam saznao:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=27775
Sa oflash flashas a sa ofs customiziras...
Pa ako nebude moglo flashati nece..ali moze se flashati.. :D
Samo naprijed....valjda..
A sta ti pise kad ides flashat main?
Onda probaj sa drugim...si probao?
Aj me addaj sutra na msn...pa cemo tamo probat rijesit....kad se odmoris.. :D
Jedno malo glupo pitanje: da li bi se mob mogao flashati u W380?
zasad se free nemoze flashat ni u generic w350
to mozda i nije tocno jer firmware main i fs koji sam ja skinuo a mojsa uploudao nije prosao babeck.exe v0.8
znaci neispravan firmware
moze se flashat sa jdflasherom moze i u z555 i u w380
samo provjerite firmware koji skidate sa babeck v08
najnovijim jer on podrzava pnx platformu
pitanje je u gore
hvala
moze neki link za download i pomocu cega da to instaliram
@DomagojR,
Nije bilo bas potrebno otvarati novu temu zbog ovoga. Drugi put prvo koristi search.
Takodjer, postoji posebna tema za ovakve zahtjeve...
Je li moguće otključati w350 kad ga flashamo u z555 ili u w380?
Nije. Nikako (barem free) ga nije moguće otključati.
moze nekakav link za patcheve i flash teme ??
Kolko sam procitao na se-nse.net na W350 se mogu stavljat i patchevi sa W380, pa evo ti LINK gdje imas patcheve.
puno hvala...jel bi mi mogao jos reci gdje da obradim taj patch jer sve sam zaboravio vise :D. nisam dugo posjecivo forum pa ishlapilo...ako bi mogao i dat link i do flash tema bio bi zahvalan...
Kak mislis obradit, ako mislis kako ga napravit, prekopiras onaj text sta ti je u "CODE" u notepad i spremis ga pod svojnaziv.vkp i prebacis ga preko FAR-a.
znaci ljudi nis od patchanja tog moba...jel bi mi mogli dat neki link na kojem ima flash tema i menuova?
Imas temu u "teme, igre, programi..." temu s flash temama i menuima.
Imam potpuno identični problem kao i kolega, znači prvo s jdflasherom nisam mogao niti prostupiti u oflash folder na mobitelu, nego mi je izbacio neki error, pa sam stavio brzinu za jedan korak ispod najbrzeg, onda sam uspio uci u oflash, te sam flashao main.
Zatim sam samo nastavio flashati FS i baci grešku "send header error 15" . Sad kad probam spojit mobitel hoce se spojiti na najvecoj brzini ali stalno daje isti error pri flashanju.
Što trebam učiniti da uspijem flashati mobitel ?
probaj skinut drugi firmware.
najbolje prije flasha testiraj sa babeck v.08 i main i fs!
ja sam imao istih problema isti taj error!
Aj onda ako ti nije problem uploadaj ili daj link od tih fileova koje si ti koristio za flash...
provjeri firmware sa ovim http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16628
verzija 0.8 za pnx platformu
a firmware skini sa topsony tamo svi rade!
ako ti je firmware ok, onda jdflasher ne podrzava pnx cid53!
probaj sa drugim jdflasherom.
Ne kužim kak program radi taj babeck.exe ja pokrenem i on se ugasi taoliko brzo da nemogu niti vidjet što piše, kad probam povuć na aplikaciju firmware, opet se isto dogodi ?
Jao ljudi, pa jos niste naucili sto znaci command line program?
Ostavi se klikanja i uhvati se tipkovnice!
napravite folder alati u c disku! u taj folder stavite babeck i main ali cisti ne u raru!
ides u run, upises cmd i onda ok,upises cd\alati pa enter,
onda babeck V630_R1JC002_MAIN_VODAFONE_MW_RED52.mbn naprimjer pa enter,ako je ok napisat ce na kraju!
FS mi je corrupt-an , sad trebam ili novi takav isti FS koji valja ili komplet sve fileovi za flash... Googlao sam pol sata i nisam našel fs koji mi treba, pa ako ima netko tko zna ili može uploadati, bio bi zahvalan. W350_R10BA015_FS_S_E_EUROPE_RED53
taj je koruptiran drugi nadji!
regaj se na topsony.com i skini W350_R11CA002_FS_S_E_EUROPE_RED53
i generic main r11ca002
Da, fileovi su bili smrdani, flashao sam s novima i radi dobro, samo nemam hrv jezik.
Inače mob sam flashal jer nije primal vise signal, sad kad je flashan problem je i dalje tu, pa cu ga sutra otvorit, možda je nešto hardwerske prirode pa se možda da i složiti, ako je netko imal takav problem, zna li riješenje ?
Malo krivi podforum za pitati o tome. Uglavnom, najvjerojatnije bi trebalo antenu zamjeniti.