Neka svatko ovdje napiše gdje ide na more?
Printable View
Neka svatko ovdje napiše gdje ide na more?
pag . a možda odemo i malo južnije na koji dan :)
crikvenica,iako tu već zivim hahah:respect:
a poslije mozda i na pag negdje se ode ;)
Ičići i Kostrena ovako, a vikende, možda i godišnji, Baška.
Vise uzivam biti u Zagrebu preko ljeta, tako da cu otici na dva dana u Split na Iron Maiden i mozda dan-dva do Makarske.
Ove godine turneja po jadranu....
mjesta gdje 100% idem:
Fazana-Pula-Crikvenica-Zadar-Sukosan-Biograd-Pirovac-Split-Ploce-Medjugorje
Brijuni:hrv:
zadar.........
Pag, i najvjerojatnije samo Pag, susjeda ima apartman, tak da bu super...
rab, kao i prošlih 10 godina :D (samo kroz vikend, dopi***** mi već :D )
makarska od 18.7. ide po grada ...
More mi je udaljeno 10 min tako da...:D
grem tudej oko podne..s gajbom..imo prek vikenda a kam neznam..di je najblizhe..a ono neznam moram na raz na posel u utorak tak da bumo za daljnje ljetovanje vidjeli :(
ja, već po običaju (zadnje 2 godine), u Medulin... pa onda malo razgedavanje okolnih gradova... :)
smrćo i ja ćemo ove godine na dugi otok. našla sam nam prekrasan mali apartmančić u uvalici sa svega 5 kuća. apartman je 5m od mora... prava romantika :kitty: :)
na zrće raditi . . . ;) :bigjump:
barcelona :banme:
Zadar - Vir - Tisno - Murter
Zadar - Stara Novalja - Primošten
vjerojatno rabac za kroz vikend
Skradin i okolica... A i što Rospaya kaže, u Zagrebu uopće nije tako loše po ljeti. Onak, kad ideš na job nije gužva, navečer po birtijama na Jarunu ili Bundeku... :)
zasad samo solta, al mozda se zaletim jos di na koji dan:kitty:
Nikamo, to je za turiste, mi domicijelno stanovništvo se ne kupamo. ;D
a klasika , Krk . al idem cesto dole , pa mi nije to vise ono "idemo na moree jeej" dozivljaj visednevnog spremanja , kupovanja mlijeka za suncanje , klope i tog :)
postoji vjerovatnost da trknem do Umaga malo , mogao bih bas malo..
Bio u Tel Avivu poslovno, odmor je u Fazani (nasuprot Brijuna), stan, barkica i odmor :).
@beetleman onda nas dijeli samo fazanski kanal:respect: Cuvaj se zracenja sa Brijuna:notooth:
2RAUL: ma da? zaakon? a sta ti radis na Brijunima? :)
Novigrad-Istarski
Sto je ovo niko ne ide u Dubrovnik, usput meni je more 4,59 min
Privlaka i Krk.......naravno kad uhvatim vremena :p
pem i ja na novalju, pa na rabac :p
hebote zrće :rolleyes:
idem 21., idemo testirati kolko se može izdržati bez hitne i murje :D
petu godinu za redom ne idem nikamo...
Dubrovnike............živim tamo:hrv: :hrv:
Kampor, otok Rab
na otočić Krk :D
Otok Pag....
Nikamo.
Opet.
A kakve to veze ima sa ovim ljetom? As much as I remember, preko bare sam bio prije godinu dana, a ovo što sam bio na moru ove godine, s tim si mogu obrisat da ne velim kaj. Ovdje govorimo o moru, bejbe. Mo-ru. Ja sam more vidio ove godine. I to je sve. Vidio. Gledao sam u njega. Woo-hoo! Ostatk ljeta ću procvrljit u Zagrebu.
ja vec bio.
Srima, Velebit (Baske Ostarije), Karlobag
Bio sam deset dana, Međugorje i Brač. Još me čeka 35 dana mora- Brač, Bol, Pa malo s motorom po obali.
eto.. put po europi se sprema.. cilj: pisat u ocean, tocnije u Portugalu, a ovo ostlo usput kolko bude benge, Amsterdam je na povratku must see.. pa cemo vidjet gdje sve zavrsit.. pocetak puta 1.8. nadam se, plana nema di nas zivot odnese,trajanje kolko bude para, cilj kroz europu do oceana.. jeeeee..jedva cekam
MAKRSKA 18,07,08 RAVNO U MORE :crazy: :crazy: