Nokia 6630:)
http://www.mobile-review.com/phonemo...image/6630.jpg
http://www.mobile-review.com/phonemo...-6630-en.shtml
Printable View
Tak mi je nekak... agli. :D
Manja od mojeg SX1, a teža. (?)
meni je iskreno ljepša od sx1, al mi se ne sviđaju ova proširenja na dnu mobitela, tj polukrug.
jel zna netko otprilike cijenu?
mogu dobiti za 500e
Nokia ponovo ponavlja grešku kao sa 3650 i ružnim dizajnom
neki ljudi gledaju dizaj a neki funkcije...
6600 je pogodio baš i dizajn i funkcije,ajmo se vratit na komentare ovog čuda na početku teme
Meni taj donji dio uređaja, tipkovnica, jednostavno ne paše. Ili zato što je sve toliko zbijeno, ali najvjerojatnije zbog te kružnice u koju je sve strpano. Jok.
Nije istina. Mob možda nije za primitivce koji vole kockast oblik, no funkcijama je među boljim mobovima.= Citat =:
Poslao: IggXy
Nokia ponovo ponavlja grešku kao sa 3650 i ružnim dizajnom
ako ne i naj
Meni je OK, funkcije su super, a dizajn mi se sve više i više sviđa.
Jedini nedostatak po mom mišljenju je kamera s prednje strane (barem CIF) pošto je to 3G telefon.
FENOMENALAN MOB! Nisu baš jasni ljudi kojima je dizajn primaran, meni osobno je posljednji... bitno da je 3G i da konačno ima HOT SWAP :) i naravno sve ostalo - bluetooth, puno memorije, odličan zaslon...
I ne bi trebao biti skupi. Najavljena cijena je 650$, a to je oko 4000kn!!!
Da, to je najavljeno ali dok dođe do nas bit će jedno 5000 kuna.
I to je relativno jeftino.
Pa i ne izgleda tako loše :),i sa karticom u paketu ce imati 70 mb
ja cu ga vjerovatno bocnuti
Bio bi to dobar potez:thumbup:
ma mozda..ne bih vise htio dati tak puno para za mob..a i onak ce biti zaboravljen za pola god...a i imam ih vec 3,4...ne znam vidjet cu...imam jos para dana vremena
To si upravo 6600 je već zaboravljen totalno,t610...
Ružno.
Meni je ovaj mob dobar,samo da nije toliko težak.Mislim si ga kupiti ali kad dođe kod nas koštat će sigurno preko 5000 jer to je 3G kao i N7600.
Ne bi rekao. Ni jedan mob nije kod nas toliko skuplji nego npr. u Njemačkoj.
A nije ni 3G nešto novo, cijena pada.
biti ce oko 4000 kn,ili mozda skuplji.Zato jer je poslovni model
a da je model serije 3xxx kao 3650 bio bi oko 3000 kn
Kaj vi svi (večinom) govorite o tim funkcijima ko da su neznam kaj! Super je imati hrpu stvari na mobu, ali ako ti izvadiš neku cigletinu, tešku ko kamen sa neznam kakvom sve naprednom tehnologijom i neznam s čim sve ne, gledali vas budu ko zadnjeg seljaka! Na kraju ti se sve svede na to da pošalješ neku poruku, nekoga nazoveš, nalo se spoigraš, posnimiš koju sliku i/ili filić i to je to!!!!!!!!
To je bar moje mišljenje,....!!!!
Ja si nebi kupio tu cigletinu ni da košto 999 kn! To mi je jednostavno bez veze!!!
@shadowthrone - a daj mi molimte objasni kaj če ti DANAS u HRVATSKOJ 3G tehnologija????!!!!!! Kaj budeš neka tzv. "faca" u društvu s naj mobom?????
.............evo............to bi bilo to, ako ima ko kaj za reči, nek se javi!
Ti kupuješ mobitel za šminku. Da se imaš s čim preseravati. Nije mobitel samo šminka. Inaće ovaj mobitel ćim dođe u Hrvatsku bit će u mom džepu= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Kaj vi svi (večinom) govorite o tim funkcijima ko da su neznam kaj! Super je imati hrpu stvari na mobu, ali ako ti izvadiš neku cigletinu, tešku ko kamen sa neznam kakvom sve naprednom tehnologijom i neznam s čim sve ne, gledali vas budu ko zadnjeg seljaka! Na kraju ti se sve svede na to da pošalješ neku poruku, nekoga nazoveš, nalo se spoigraš, posnimiš koju sliku i/ili filić i to je to!!!!!!!!
To je bar moje mišljenje,....!!!!
Ja si nebi kupio tu cigletinu ni da košto 999 kn! To mi je jednostavno bez veze!!!
@shadowthrone - a daj mi molimte objasni kaj če ti DANAS u HRVATSKOJ 3G tehnologija????!!!!!! Kaj budeš neka tzv. "faca" u društvu s naj mobom?????
.............evo............to bi bilo to, ako ima ko kaj za reči, nek se javi!
Nije čisto za šminku, ali mi je bezveze kad određeni broj ljudi odma navali na neki mob samo zato kaj ima ovo ili ovo, a to ti vjerojatno nikad nebide trebalo, samo masno platiš i više ništa!!! Istina, ako nekome TREBA neki smartphone ili nekaj slično - nek si samo kupi, ali kad si neki "klinac" (bez uvrede) u prvom ili drugom srednje kupi P900 ili tak nekaj slično, onda samo želi pokazati da ima malo puno para!!
Ja volim imati takve high tech stvari i baš me briga šta ostali misle o tome. Ja kupim ono šta mi se sviđa.= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Nije čisto za šminku, ali mi je bezveze kad određeni broj ljudi odma navali na neki mob samo zato kaj ima ovo ili ovo, a to ti vjerojatno nikad nebide trebalo, samo masno platiš i više ništa!!! Istina, ako nekome TREBA neki smartphone ili nekaj slično - nek si samo kupi, ali kad si neki "klinac" (bez uvrede) u prvom ili drugom srednje kupi P900 ili tak nekaj slično, onda samo želi pokazati da ima malo puno para!!
Meni isto malo smetaju dimenzije,ali to je ipak smartphone.moji prijatelji imaju mobitele do dužine 103mm
pa bi mi bilo malo bilo neugodno izvadit iz džepa neku ciglu.
ali N6630 je super mob,samo da je uži i lakši.
posudi ga na tj dana,pa mi onda reci da ga ne bi htio imati...
Pa ja ga i hoću imati samo neznam kad dolazi.u novom broju Mobila nešto piše da se u Lanetu prodaju neki modeli Samsunga i neke Nokije među kojima je i 6630.sad neznam jel to neka greška ili nije.
Do prije nekoliko godina govorio sam sam sebi kako nikad ne bih si kupio neku skupu mrcinu, mada onda nije ni približno bilo smartphonea, pa ni onih uređaja s ekranom u boji. Od kad sam imao N3650 i sad SX1 više ne želim ništa drugo osim smartphonea. I ne zato da pokazujem kako sam nafilan lovom (a nisam), već da uređaj mogu maksimalno koristiti. Možda ne koristim 100% od svega što mi mob nudi (kao bluetooth jer ga ni nemam - skup), ali mi je postalo važno da ima što više funkcija. Stoga si u nekoj bližoj ili ne tako dalekoj budućnost mislim kupiti (ako će džep dopustiti) neki megapixelni mob, pa možda si uspijem i zamijeniti svojeg digitalca od 2mp. Tko zna. :cool: I ne furam ga uokolo da ga pokazujem jer većini se ionako ne sviđa zato što je veći od običnih. Stoga, uređaj služi samo meni.
Same here. Uvijek sam imao one male nokije. Što manje to bolje. Ali kad sam kupio smartphone prvo mi je malo trebalo da se naviknem na velićinu. I sad mi uopće ne smeta.= Citat =:
Poslao: frish-KI
Do prije nekoliko godina govorio sam sam sebi kako nikad ne bih si kupio neku skupu mrcinu, mada onda nije ni približno bilo smartphonea, pa ni onih uređaja s ekranom u boji. Od kad sam imao N3650 i sad SX1 više ne želim ništa drugo osim smartphonea. I ne zato da pokazujem kako sam nafilan lovom (a nisam), već da uređaj mogu maksimalno koristiti. Možda ne koristim 100% od svega što mi mob nudi (kao bluetooth jer ga ni nemam - skup), ali mi je postalo važno da ima što više funkcija. Stoga si u nekoj bližoj ili ne tako dalekoj budućnost mislim kupiti (ako će džep dopustiti) neki megapixelni mob, pa možda si uspijem i zamijeniti svojeg digitalca od 2mp. Tko zna. :cool: I ne furam ga uokolo da ga pokazujem jer većini se ionako ne sviđa zato što je veći od običnih. Stoga, uređaj služi samo meni.
Smartphone je puno jeftinije kupiti-a zašto?Možeš nadogradit mamoriju,lagan upgread softvera(patch),mogučnost gledanja filmića(divx),mp3...
= Citat =:
Smartphone je puno jeftinije kupiti-a zašto?Možeš nadogradit mamoriju,lagan upgread softvera(patch),mogučnost gledanja filmića(divx),mp3...
Aha, aha! Pogotovo onaj SmartMovie. Ludnica. Nije da bih mogao čitave filmove gledati na mobu, ali da si prebacim kratke skečeve, home made filmove i slično te pokažem s vremena na vrijeme ekipi... Super software.
Back to Nokia.
Kao što sam već naveo, nije mi previše privlačna, ali i to bi se s vremenom moglo promijeniti. Ako nešto mojem oku malo ljepše ne izbace. Bilo Nokia, bilo neki drugi proizvođač.
Dosta je velika ta Njoka ali sad dolazi ona neka preklopna nokia smartphone da je ovaj glupo kupovat
bolje da su veće dimenzije,samim time je i veća tipkovnica (nije pravilo),a i ne osjetiš da ti je ispala ili si je zaboravio negdje.mobitel je ludilo!!!
Ma to će biti qrac smartphone. Isto kao i N-Gage. N-gage uopće nije full smartphone. Uostalom to se vidi i na cijeni. Pola stvari u izborniku fali. To je neka lite verzija Symbiana= Citat =:
Dosta je velika ta Njoka ali sad dolazi ona neka preklopna nokia smartphone da je ovaj glupo kupovat
E da. Još jedna prednost a k tome i nedostatak je Symbian 8.0. Prednost ne moram ni navoditi ali koga zanima može pogledati
http://www.symbian.com/technology/symbos-v8x-det.html
A nedostatak je u tome što programi i igre za symbian 7 i symbian 6 najvjerojatnije neće raditi.
ma koje to stvari u izborniku n gage-a fale?one za kameru?baš ti je to "pola stvari"!
Znao sam da će se netko pametan javiti i braniti svoj mob. Očito nisi vidio punokrvan Symbian. Taj Symbian u N-gage-u je Lite verzija. Pomiri se s tom činjenicom= Citat =:
Poslao: guzda
ma koje to stvari u izborniku n gage-a fale?one za kameru?baš ti je to "pola stvari"!
Ta ce Njoka imati kameru,mmc,i symbian mislim 6.0 možda i bude čistokrvni Symbian:)= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ma to će biti qrac smartphone. Isto kao i N-Gage. N-gage uopće nije full smartphone. Uostalom to se vidi i na cijeni. Pola stvari u izborniku fali. To je neka lite verzija Symbiana
Evo stavio sam temu s tim modelom->6260
Malo sam se zahebo. Trebali su izdati jedan model sa tim kvazi symbian-om
sad si ti faca što imaš 6600 i nitko ti nije ravan (symbian lite my ass)!
Dobro nećemo se sad svađati ali daj malo razmisli. N-gage košta oko 1000 kn a svi ostali smartphone-i koštaju preko 2500 kn. Misliš da su svi drugi budale što kupuju te mobitele kad mogu kupiti N-gage?= Citat =:
Poslao: guzda
sad si ti faca što imaš 6600 i nitko ti nije ravan (symbian lite my ass)!
preko 2500 zato što su manji,imaju kamere i jaču verziju symbiana!ono kao hacker nije hacker ako nema win xp pro nego ima npr.win 98.
P.S.
n gage je jeftin zato što nije postigao očekivanu popularnost,pa su izbacili QD,a ovom pala cijena zbog slabe potražnje!
Pa evo sad si sam rekao. Jaču verziju symbiana. Ova u n-gage-u je Lite verzija
Ma n-gage je cista glupost od mobitela(ispicavam se vlasnicima),taj lite symbian bi bio dobar na nekom manjem modelu ali ovako...
Ali da su stavili punu verziju symbiana onda bi ugrozili 6600 i tada 3650,imala je Nokia logike zašto je to ucinila
meni je dosta ove rasprave.kako god bilo,meni je dobar i ovaj tzv.lite symbian,pošto nemam love za drugi!drago mi je da vidim da neko ima.