Evo ja sam se odrekao svih sokova i alkohola,iako alkohol pijem sam subotom i bureka s mesom:hunter:
Printable View
Evo ja sam se odrekao svih sokova i alkohola,iako alkohol pijem sam subotom i bureka s mesom:hunter:
alkohol (dobro njega baš i ne računam, kad već duže ne pijem), gazirani sok definitivno....
ostalog se ničeg baš nisam previše odrekao, više sam odlučio što moram raditi :retard:
Jogginga i zdrave hrane
korizme :satan:
seksa i žena.
Odricanja.
a kad je korizma ?
p.s. necu se niceg odrec .... :)
CCC ... tolike informacije na netu !!
probat ću se odreći cafe mobil foruma, baš me zanima dalui ću uspjeti!:satan:
:bigjump:
ja sam se za vrijeme korizme odreko:
.....
.......
ma nisam se niceg odreko ha ha ha
.....mesa!
fejsbuka :D ...u biti nisam jos spremna za to :D
ne ne.... cipsa cu se ja... da vidim mogu li :D
odrekao sam se kockanja i alkohola....
valjda ću izdržat
Volim život , volim piće....volim žene i kafiće... ;D ;D
čega ću se ja odreći...hmm....navjerojatnije ničega... :rolleyes:
Korizma, sto je to? :)
nisam se odrekao nicega, niti hocu... dobro mi je ovako...
ja sam se odrekel učenja, znači već 1 dan ne učim niš za školu, haha
ničega. za vrijeme korizme treba napraviti ovako. uzmi jednu svoju manui jednu vrlinu te poradi na tome.. :)
Odričen se petica iz matematike...hahahahaha
niičeg o.O
odricem se ljubavi;)
ukratko ono kaj nemrete imat :p
...ja se odreko male pive...
pretjeranog rada, male pive, baterija za daljinski, 2 para starih carapa, vozacke...
jesam vjernik ali ne u toj mjeri da ce vjera upravljat mojim zivotom stoga se ne odricem nicega
odričem se svega što moj život čini besmislenim,svega što me čini zaokupljenim ,što me paralizira da stvari gledam drugačije nego što ih gledam svaki dan,svega što me trenutno usrećuje a dugoročno čini tužnim,svega što je uništilo dijete u meni i pretvorilo me mu monstruma svakodnevnice,gladnog uspjeha i većeg htijenja nego što je potrebno u uvom sumornom trenutku kad tonemo sve dublje i dublje a ne želimo vidjeti gdje je izlaz jer se bojimo istine.
a istina je tako blizu nas.
ja se odričem svoje žene,ili mijenjam za mlađu!Za vrijeme korizme:satan:
svake godine ista tema..a ovo nije krscanski forum..a na naslov teme, trebalo bi dodati - ...li za vrijeme korizme ''(zajebancije)'' :retard:
Ja se odričem bolesti, gladi, umora, dosade....
Odričem se smrti
Ja se stvarno nemam čega odreći.
Naime, od prošloga ljeta nastojim skinuti suvišna kila koja ne bih iznosio na forumu, pa sam svaki dan na čisto potrebnim namirnicama. Da se ičega odreknem, de facto da se ne bih hranio.
Sada, jedini užitak su mi cigarete kojima ubijam sate i sate dok ne jedem. :)
Vjerujte, nije lako.
nitko nije nis konkretno rekao..pa zato to kazem
Težak off ste otišli.
NO,no,no...
Eh da mi se cigareta odreć....:cool:
Ja sam to i mislio, ali bih onda opet počeo jesti... :)
neću ni sekunde nazvat nikoga preko T-mobile!:cool:
Kao sto sam i mislio vec sam jednu stvar prekrsio...napio sam se soka u skoli(uopce nisam razmisljao o korizmi) al danas je vece iskusenje kad izadem van:notooth:
Što, pit ćeš soka večeras? ;D
Ja se odrek'o istovremenog Interneta na dva računala. Hehe ;D Šalim se, ali koji k...c bi se ičega odricao
I kakav je ovo glup topiK :mega:
baš ničeg....
Sljedeci topic ce biti: Nakon koliko dana si pokleknuo :cool:
ja mislim da će mene cura ostavit uskoro zbog moje korizme... ;D Tako ću znat da baš i nije mene vrijedna :D Uglavnom, bit ću sretan jer sam izdržao, a i saznat ću što imam pokraj sebe ;)
pokušao sam alkohola, ali u subotu je roštiljada pa..... ;D
u subotu sam pio vodu...vise zato sto je cura bila pored mene nego radi korizme:notooth:
Tja, mogao si bar pivu.
Znaš da u 1 dl piva ima samo cca 50 kalorija?
U jbt onda sam za rockas natukao 2500 kalorija:jehon:
ja san se duvana trajalo je do danas al nakon kontrolnog iz matise... nemozes