Gdje ih ima najjeftinije za nabavit u Zagrebu i okolici?
Printable View
Gdje ih ima najjeftinije za nabavit u Zagrebu i okolici?
ja čuo u kingu. A imaš i u chipoteci
Po kolko su i Kingu?
u princu kupis 50 kom po 1,80kn
ja čuo da u zagrebu ima jako jeftino na crno
pa nije bas 'jako' jeftino..... tak po kunu i 80...... meni je to jos preskupo....
ja sam čuo da ima po 50 lipa
ima i po 1.14
di
nemam pojima danas sam listao cjenike komponenti pa sam onak usput vidio.
ma kinfa ne isplati ti se ic u zg po cd-e osim ak ti je usput. ja ti odem u mikro tim u ivanicu i kupim za 1.80 80min cd-e i ja sam zadovoljan.
jel kinf mozda znas di su u ivanicu najeftiniji dvd-r mediji, ne znam moratcu skoknut do mikro tima? a zg?
imaš ovak po 10 komada dvd-r po 70-80kn ne znam točno, u zg
ma mislio sam u ivanicu?
u zg sam ak se ne varam u fidji vidio dvd-r po 4kn
ja sam vidio dvd-r po 5 kn,isto u Zg
zapamti.......nema dobro a jeftino!= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa nije bas 'jako' jeftino..... tak po kunu i 80...... meni je to jos preskupo....
rijetko, ama bas rijetko je nest jeftino a dobro
točno al ak je 1,80 kn preskupo onda očito bi neki besplatni cd
da budu zadovoljni.....
brijem da su DVD-R bili u techno maxu u king krosu na aciji manje od 10 kn.
dvd-r više od 7 kn je pre pre skup;D
hrco čuo sam baš jučer da u mikro timu ima po 75 lp za nabavit
ja bih mogao sutra skoknut. bash mi treba. na zalihama sam. a moram probat i dvd przilicu
Uh, bas se pitam kakve su kvalitete ti DVD i CD mediji po tim cijenama??? Da nisu ko i ovi moji "srebrni" CD-i koji su nakon dvije godine poceli gubit dio srebrenog nanosa s gornje strane, u odlicnim uvjetima cuvanja, i sada snimanje nanovo.
Cini mi se da nekad ima razloga zasto je nesto jeftino stvari.
ak ti treba pohranit neke vazne podatke onda su ti VERBATIMOVI mediji najbolji a ako ti treba za igrice... onda su i oni za kunu dobri
I onda za godinu dvije oces tu igru/program/slike koji ti se tad nisu cinili vazni i gle cuda cd od kunu i nesto nema pola reflektivnog sloja, a bio u kutiji, nediran i na normalnom mjestu. Ostajem ja na kvaliteti za koju kunu vise, pa ne snimam svaki dan stotine CD-a. Sest-sedam dnevno je podnosljivo, a Verbatima ima i na spindlu za 250-300 kuna sto komada.
Slazem se s HRCO-m VERBATIM i TRAXDATU koristim i nemam (zasada) nikakvih iznenadjenja s njima.
Obe dvije marke iz onog zlatnog doba prvih snimaca i 386 jos uvijek bez problema rade, dok neke druge isto tako razvikane i poznate marke ne razlikujes vise od onih donjih prozirnih podmetac "krugova" sa spindla.
...dobro ima li gdje za nabaviti mini CD-e (one od 200MB)...
ima u ve-milu mislim... ili hg-spotu, ne sjećam se više, ali pogledaj na njihovim stranicama ponudu...
MDS u poslovnici Split je imao i malih CD-ova i onih u obliku vizit-karte. Onda ih sigurno ima i u ZG.
ma kad gledas za igrice i muziku ti netreba nest preskupo. ionak posudivas to prijateljima, a kaj bude u selu to dobi po celu tak da je i jeftino dobro
znam da je stara tema...ali vidio sam u zg dvd-r po 4,50kn
iggxy, di si to vidio dvd-r po 4.50kn????
Ja ih placam 9.90kn/kom
na trešnjvci i novi zagreb ali ipak nisam siguran jel + ili -
propustili ste jedan moj post gdje sam rekao da ja kupujem dvd-r medije po 4kn. hgspot - maxmedia. 4x. jeftino-a radi! i jos su lijepi crni.
fidia, 4.50kn
a gdje tocno da odem pogledat jel to valja= Citat =:
Izvorno postao IggXy
gdje? vise informacija ljudi moji.... da nemoram stoput postat.= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
ja naveliko przim dvd u zadnje vrijeme pa sam u potrazi za sto boljim rjesenjima sto se tice odnosa cijena/kvaliteta
takozvana "končareva" ulica,trgovina "matema"
korculanska, nr znam koji broj, ali ces vidit
dvd-r: 2kn u MDS-u
zahebavas.....
ne vjerujem.......
stvarno jesu. ali su ruzni, bar meni. Gigamaster 1,97+pdv
kolko god da su ruzni ne vidis ih kad ih stavis u uredjaj! A pitanje je jedino da li sta valjaju ipak 2kn je 2kn
adresa??????????????
ilica 87 :bunny:
hebes izgled, glavno da mozes przit i citat s njega!
http://www.mds.hr/img/26GIG47DVD4P.jpg http://www.mds.hr/img/26GIG47DVD4M.jpg
Pa cisto solidno izgleda s obzirom da kosta 1.97kn+pdv!
al mislim da su moj maxmedia kvalitetniji.... ako ne to onda ljepsi.....
a koliko ih placas 4-5kn? Na 2-3 nije neka razlika ali za 100 kn axmedija kupis 20-tak a gigamastera 50 komada
ma super su
70 lipa com u pvcu,pa ako imas vremena skoci do tamo
evo neki dan sam kupio u hgspotu primeon dvd-r 25kom 85kn
Ja sam kupio u Ve-mil-u DVD-R Traxdata 10kom. na 8X prže za 46 kn i 100 kom. CD 80min isto Traxdata za 140 i nešto sitno kuna.
Ja u zadnje vrijeme kupujem samo Kvark-ove medije, jeftini su a kolko mi se čini i kvalitetni, nisam nikakvih problema imao. DVD +/- R, 4X --2.80 kn, CD, 52X, -- 1.20 kn.
imas u autronicu benqove po 3.50 kune
imas u autronicu benqove po 3.50 kune 8x
kupio one verbatimove cd-e od 5,80 kn što kao ploča izgledaju! skupo i lijepo
Princo dvd-r 4 kune u Splitu.
Na više popust 3.30(100 kom)
Nisu loši ispržio sam ih već oko 300 i nitko nema prigovora
kvark. cd-r 0,94kn, dvd+/-r 2,30kn
jel to baš u kvarku?= Citat =:
da. u kvarku
www.kvark.hr
i jos imas 5% popusta na cijeli račun
ma nebi kupio kvark nikad...
po meni vrijedi onoliko koliko i košta
za backup raznih gluposti nisu loši ;)
Imam samo dva Kvarkova DVD-a i bojim ih se više stavit u ruku da ih ne oštetim. Ful su loši. CD-e sam zadnji put kupio prije više od godinu dana, čini mi se i to BENQ-ove, 100 komada za 200-tinjak kuna. Od DVD-a uzimam eProformance za 40 kn 10 komada.
Gluposti baš i neću backupati, a ako nisu dovoljno dobri, onda ih ni ne želim koristiti za backup. Baš ne bih bio presretan da ubacim CD u komp i skužim da ga ne može pročitati. A-a. Radije dam pol kune više.
točno to frish-KI,nema dobro a jeftino!
frend je s flomićem pisao po kvarkovom cd-u a tinta je probila sve do drugog dijela cd-a
Tko moze promijeniti naslov ove teme, odnosno nadopunit? Jer koliko vidim ovdje se govori i o DVDjima!
cuj "svaka tvar građena od materije ima svoj rok trajanja". slazem se za ono dat više dobit bolje al kad przis a da nije za tebe tak ti je sve jedno
da ponovo aktualiziram temu sad je pitanjce gdje dvd jeftino kupit ?= Citat =:
Lokacije BJ i ZG???
Da, jeftino, ali da ipak koliko-toliko vrijedi, ne da ga spržiš, pa ga više nitko nikad ne pročita jer se, recimo, folija odlijepi :-/
znači traže se marke Verbatim, TDK, Medianca, a možda i Arita! Kak se zove generalni zastupnik za Verbatim u HR?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
mislim da je LOST. ima u kvarku dosta jeftino par puta sam kupio tamo.
nisu losi Primeon dvd isprobano, jeftini su
mislim da sam u autronicu vidio verbatim dvd-r po 5 i manje kuna. uglavnom se isplati
upravo sam kupio spindl od 10 traxdata dvd-r 8x - 39kn (feniks)
Dal su to ovi ?= Citat =:
Izvorno postao niten
http://www.lost.hr/novi/slike/2436m43276.jpg