Jeli netko probao ovo?
http://symbianblog.com/index.php/flipsilent/
Radi se o aplikaciji vrlo sličnoj samirovom ShutUp samo što je ovaj već u opticaju. Poslao sam mail pa se nadam da budem dobio software. Čini se jako zanimljivo, a i korisno :)
Printable View
Jeli netko probao ovo?
http://symbianblog.com/index.php/flipsilent/
Radi se o aplikaciji vrlo sličnoj samirovom ShutUp samo što je ovaj već u opticaju. Poslao sam mail pa se nadam da budem dobio software. Čini se jako zanimljivo, a i korisno :)
poslao sam i ja mail čovijeku...viditi cemo kad ce mi poslati ali aplikacija mis e cini totalno dobrao kao i rotateME i Nokmote
Isprobao je. Fora je samo što nije ono što sam očekivao. Program radi tako da kad mobitel okreneš program prekine poziv i prebaci u silent mod. Ja sam se nadao da će samo isključiti zvonjenje kad ga se okrene
u roku koliko ti je poslao?
EDIT:evo poslao mi je u roku par minuta oko 3min :beer:
sad idem ju signati... pa javim dojmove
U roku od 10-15 min
evo stavio sam...dakle tti u opciji flip over namjestiš da ti samo prekine poziv i flip back standard profile i nece ti stavljati u bešumno mod.... :D
za to cemo prickati shutup onda :D
evo ovako meni radi...
Izašla je 1.01 verzija koja sad radi kako treba. A i u opticaju je 1.02 beta
pa daj stavi je tu da možemo skinut
Imaš gore link s kojeg možeš skinuti v1.01
ima li tko shake sms, čini mi se korisnije nego ovo?
Shake sms će biti jako korisna aplikacija ali još je u fazi programiranja koliko ja znam
aha, ok. Hvala na odgovoru. I ja nemogu skinit ovaj flipsilent. Može pomoć???? Kako, gdje??
N73 nema senzor pokreta. Ovo je samo za n95, n82 i n93i
Skinuo sam aplikaciju FLIP SILENT i neke frendove sam zvao i to i stvarno ne kontam kako radi i sta, pa ako ima neko voljan da mi kaze one opcije kako sto da nastimam i koja je za sto.. Pozdrav i izvinite
instalirao sam ovo i kad kliknem na ikonicu nista se ne desi????
ps. u details pise da je verzija 1.03 ,jel moguce to,znaci izasla je 1.03?jel zna neko kad ce izaci 1.04 i jel mozda nece da se pokrene zato sto nemam developer sertifikat?tj sertifikovao sam ovaj prog ko i ove ranije sa mojim sertifikatom?
Ja sam si vec skinio FlipSilent 1.04
Ovo ljepo radi na mojoj N95, pohvala cyberphere-u jer je otvoril temu s ovim
Imam i ja tu zadnju verziju, ljepo radi na N95 i aplikacija je dobra a i dosta korisna nekada.
prije 2 dana sam tražio na toj stranici 1.04 je bio samo za donatore pa zato
ee super je aplikacija,odusevljen sam,ovo ce biti mnogo korisno za alarm :D ,svaka cast autoru...jos da izadje resenje bugova za novi rotate me i to je to :D
PS... evo sad videh da ima i 1.05,pa sta jel on to izbacuje svaki dan?
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=225742
evo izašla je verzija 1.05
FlipSilent v1.05 Official release
What is FlipSilent?
A small software which makes you use your phone in a more natural way:
When you are in a meeting or dating, and a call is coming in, you can flipover your phone to make it go into the silent profile and hang up the phone call or mute the ringer — without touching anything on the phone, just flip it over, your phone will go into silence! Also, you can flipover your phone into silence when the alarm goes off, by either snooze or stop the alarm.
Phones Supported?
Currently, It supports only phones with an Accelerometer built in:
N95, N95 8GB, N82, N93i (reported not working)
Major Fetures:
1, Flipover the phone to hangup or mute an incoming call!
2, Flipover to snooze or stop the alarm!
3, More power save, Stop the sensor ASAP!
4, Full control of switching between profiles, both flip over and flip back!
5, Internationalization: supports 10 languages!
6, Slider back to hangup the call!
What's NEW?
1, slider down to answer a call with loudspeaker!
2, slider back to end up call!
3, hide FlipSilent from the task list !
Installation Guide
1,Supported Phones: N95, N95 8GB, N82
2, Install After Signing with a developer certificate
3, Install to phone memory
DOWNLOAD
bojim se ovo da instaliram....prosli put su mi i 1.4 i 1.5 verzije zeznule kameru .
pa kad imam instaliran flipsilent onda mi secka video zapis....hmmm ali formatirao sam mob pa je sve u redu mozda i nije bilo do nje,ali prvi put kad sam je uninstalirao sve je bbilo ok...aj probacu sad
Evo jednog sitnog programčića by me koji mjenja ružnu ikonu FlipSilenta sa ikonom koju sam posudio od ShutUp aplikacije :)
Aplikaciju je potrebno signed-ati i moguće ju je signed-ati na OpenSingedOnline stranici
http://rapidshare.com/files/99699681..._icon.zip.html
Napomena: Potrebno je restartati mobitel da bi se ikona promjenila