Ne znam kako je ostalima ali meni je ovo stvarno očajno. Slike izgledaju kao da su softverski povećane na tu rezoluciju. Previše love za tako lošu kameru. I dalje je, po mom mišljenju, puno bolji izbor 6600.
Printable View
Ne znam kako je ostalima ali meni je ovo stvarno očajno. Slike izgledaju kao da su softverski povećane na tu rezoluciju. Previše love za tako lošu kameru. I dalje je, po mom mišljenju, puno bolji izbor 6600.
Meni izgledaju super. Ako smanjiš na 640*480 dobivaš savršene snimke. Samo me malo iznenadilo što su slike velike 2,84MB. To je tako i na mobu?
Ja sam zadovoljan tim mobom meni slike na 6230 i 6600 izgledaju ocajno kao i video!!! velicina jedne slike je oko 450-Kb
@BeNNeTO: Imaš istu tipkovnicu kao i ja. Ispod razmaknice ti je narančasti joystick, i ima još 37 dodatnih tipki?
Što se slika tiče, ja sam spremio u bitmap pa su zato bile tako velike. Sada su mi u JPG formatu 190kb.
Nije poanta smanjivati slike da bi se dobile savršene nego jednostavno ugraditi savršeniju kameru i problem riješen.= Citat =:
Poslao: Dark
Meni izgledaju super. Ako smanjiš na 640*480 dobivaš savršene snimke. Samo me malo iznenadilo što su slike velike 2,84MB. To je tako i na mobu?
BTW - pogledajte malo bolje rubove slike (za one koji ne znaju nalazi se u Slike uslikane mobovima).
Ne mislim to, nego kad staviš na 10*7cm (ili koliko je već) slike bi ispale super.
LJUDI TO JE MOBITEL A NE FOTO APARAT!!!!!!!PA JE... 4700KN BITAN MI JE DIZAJN :angry:
...slike -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=5228 ...
Ma daj. Slike su super za mobitel. Ima par loših ali zbog slabog osvjetljenja.
Istina,stavio sam i ove gdje je malo losije osvjetljenje
...slike su za tu rezoluciju zadovoljavajuće,a neke i veoma dobre...al ima i 2-3 loše...
...al jednostavno rečeno,veoma su dobre...
Em vidi ove slikane sa 6230 isto su solidne ali ova je ipak 1 MP
Dobre su slike,samo se pogodi dobro osvjetljenje i ne trzne rukom
HAHAHAHAHAHAHAHA LUUUUUUUUUUUZER.... :lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: BeNNeTO
BITAN MI JE DIZAJN :angry:
= Citat =:
Poslao: shadowthrone
HAHAHAHAHAHAHAHA LUUUUUUUUUUUZER.... :lol: :lol: :lol:
Nemoj da se kurč..šššš:lol: :p
Nije mi baš jasno što je tebi smiješno. Koliko vidim imaš jedan super mob (7610) i jedan očajan (6230). Nemoj mi reći da si oba kupio zbog dizajna?
Nemam ja samo te mobitele nego sam sam naveo kao primjer razlike u slikama!!!!
Slike mi se čine o.k. samo se pitam tko ih je slikao, jer je očito da su slike amaterske!!! Kad se smanje i malo ispoliraju, sasvim su zadovoljavajuće...
Do prije 6 mj i sam sam koristio 1,3 mb pixelni fotoaparat i bio sam dosta zadovoljan!!!
= Citat =:
Poslao: shadowthrone
Jel postoji uopće segment kod mobitela u kojem tvoj 6600 nije najbolji. kako ti pričaš svi telefoni bi se trebali povući sa tržišta i svi bi trebali kupiti 6600.
N7610 nema 1Mpix kameru nego 0,995 MPix kameru.= Citat =:
Poslao: BeNNeTO
Em vidi ove slikane sa 6230 isto su solidne ali ova je ipak 1 MP
Prvi mob s kamerom od 1Mpix ili više će najvjerojatnije biti S65. ;)
Ne, samo sam objektivan. A kada smo kod toga slavni Siemensovcu po čemu je 7610 bolja od 6600? Identični su osim kamere i "puno" više memorije kod 7610 - čak 4 MB. OSTALO JE SVE ISTO! Usporedi si malo pa onda pljuj.= Citat =:
Poslao: Trayche
Jel postoji uopće segment kod mobitela u kojem tvoj 6600 nije najbolji. kako ti pričaš svi telefoni bi se trebali povući sa tržišta i svi bi trebali kupiti 6600.
Pa zar sharp gx30 nema kameru vecu od 1Mpix, a neki samsung 3G (ne pitaj koji model) 2,2Mpix= Citat =:
Poslao DARK:
N7610 nema 1Mpix kameru nego 0,995 MPix kameru.
Prvi mob s kamerom od 1Mpix ili više će najvjerojatnije biti S65.
Gle, sori, ali ne možeš biti ovjektivan kad imaš 6600. N6600 nisam nikad koristio niti imao u rukama, tako da ni ne mogu ju komentirati, ali ne sumnjam da je mob na mjestu i da i za njega vrijedi ona "koliko para - toliko muzike". Jedino mogu reći da mi se njen dizajn ne sviđa. Nije da mi je ružan, ali nije mi ni lijep. Toliko. :spin:= Citat =:
Izvorno postao shadowthrone
Metnuo sam i ja par fotki
A di se te fotke mogu vidjet