-
Spužva za ekran
REVOLUCIONARNO - Spužva za ekran :)
Svima je poznato da se akvariji s ribicama moraju tu i tamo očistiti iznutra. Za to postoje specijalne "magnetne" četke a kojima se to može napraviti "izvana". Isto tako potrebno je i monitor vašeg računala s vremena na vrijeme očistiti s nutarnje strane ekrana. Za tu svrhu izmišljena je specijalna spužva pomoću koje se ekran može očistiti iznutra. Jednostavno kliknite ovdje i ... ispolirajte ekran!
Pokušajte pa javite je li djeluje ta spužva!:lol: :cool:
http://web.vip.hr/danci.vip/swf/spuzva.swf
-
loooooooooooooool
Ova ti je dobra.
-
deja vu
ja bi im vidio face iams to možda?
-
-
-
Hrvoje xyz što je na toj stranici?
-
-
Forumaši ako možete pomozite mi,imam još jednu dobru stvar ali je u Microsoft powerpointu i neznam to onda staviti na post.Možete li mi kako pomoći?
-
@dario a??? kaj ti ne vidis sliku?
gle ovak napravi:prvo odi u my computer , tools-folder options. odi na karticu view.tam iskljuci "hide extensions for known file typs" i odi na apply
e odna tu prezentaciju rinejmaj u nesto.ppt
kad to napravis otvori ju , i dodi do slajda di je to kaj oces pokazat.odi na save picture as , i onda ti je na hardu.
odes u acdsee , smanji ju na neku pristojnu rezu ak ej prevelka (500*500) i aploudaj.
ak ti se enda je*at s tim svim, jednostavno dok traje animacija u ppointu klikni na tipku na tipkovnici "print scr" , odi u paint , spastaj sliku i napravi ovo sa acdseeom kaj sam reko.(obavezno stavi u jpg)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ovo gore je opisano ak je rjec o slici koju oces...ak ej rjec o prezentaciji onda jednostavno apludaj negdi i stavi link(al nadam se da niej to jel sam ti onda bezveze sve ovo objasnjavo)
-
ma uplodaj cijelu prezentaciju ak nije velika naravno
-
-
na besplatnu stranicu koju si dobio od internet providera
-
joooooj....on ni to nezna
http://www.esmartstart.com
registriraj se dobis 20 megi . dalje ces skuzit ak en pitaj
-
Znam ja to,ali mi se ne da svaki dan uređivat web stranicu pa mi stranica koju sam dobio od internet providera još ne radi!
-
Tko rekao da moraš imati web stranicu? To je web prostor koji možeš iskoristiti za bilo što.
-
Daj posalji nekom od nas i okacicemo je mi.
-
Kako da dobim taj web prostor,gdje da idem?
-
ma upiši u google free hosting ili free web pages i izbavit će ti ih mali milijun samo se registriraj na jedan od njih i uploadaj
-
Ja to niš ne kužim.Registrirao sam se na 50megs.com i sad neznam kaj treba dalje napraviti?
-
Molim vas ak netko zna nek mi to objasni.
-
Vjerojatno si dobio korisničko ime, password i FTP adresu. Ako je tako onda ti treba neki FTP program, zatim uploadaš sliku pomoću tog programa, i na kraju između [IMG] i [ /IMG] staviš adresu svoje stranice (mislim da www.xyz.50megs.com/ gdje je xyz naziv tvoje stranice i na kraju adrese npr Slika.jpg) i to je to.
-
Uz takvu spužvu očistim iznutra ali izvana osvaim nečeg bijelog:D
-
daj odi na www.esmartstart.com tam ti ej to lakse.imas file menager, aploudas stvar gore i to ej to.
-
josbolje ak si prek hineta, iskona il carneta imas 10mb za stranicu, a ti pitas gdi i kako.
-
Al ja neću WEB STRANICU,nego taj besplatni prostor!
-
isuse. kad dobis besplatni prostor na to mozes stavit bilo sta. web stranicu, programe, slike... uglavnom sve fileove
-
Al kak,imam FTP Explorer i što da radim s njim?
-
Na esmartstart.com piše da pak trebam platiti 5$?
-
registriras se na esmart e-mailom ti posalju podatke ftp server i lozinku spojis se s ftp explorerom na esmartov server i uplodas file na server. das link ajla na forumu i svi sretni i zadovoljni
-
ma kakvih 5$ sat buncas?dobis 20 megabahta 4 free!!
registriraj se fino .odna odi na tu stranicu , gore ljevo pod "login" odaberu esmartdesign . odna te trazi pasvord i username, to jednom upises, dalej ti pamti . onda klknes an "file menager" , ostalo ti ej sve pljuga , stavljas gore kaj god oces (up to 500kb jedan file, pazi)
slike text neke male przentacije filmice blabla
@hrco nemas strpljenja, a? :)
-
-
-
-
Kao što postoji Q-pack ovo je Double-pack;)