Tu komentirajte sigove ostalih članova foruma. Ako xlr izbriše ovu temu, znači da svi imate ružne sigove hahahahahaha :bigjump:
Just f****** around!!!
Printable View
Tu komentirajte sigove ostalih članova foruma. Ako xlr izbriše ovu temu, znači da svi imate ružne sigove hahahahahaha :bigjump:
Just f****** around!!!
bila je jedna već tema o potpisima forumaša.... samo je očito izbrisana... :-/
ko što sam već prije bio rekao, najbolji potpis ima Whiteboy
= Citat =:
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
Primjetite da ste u cafeu, chataonica je preko puta..
Prošla tema je izgleda obrisana iz chataonice zbog neaktivnosti, ova će ostati u cafeu da do toga opet ne dođe. Drž'te se teme ;)
xlr ima nelos sig :D
a dobar je i ovaj od whiteboya
Moj je najbolji!! :D :D
Netko se od moderatora napravio pametan pa mi je obrisao stari i stavio neku glupu primjedbu na njega pa me samo zanima tko je dotični pametnjaković i odakle mu pravo na ovakvu radnju....
hh moj je najbolji lol
Ja sam još davno isključio prikazivanje sigova jel su svakakve pizdarije pisali, a to me uopće ne interesira :D
@wildbabe
koji ti je bio sig?
U potpisu mu je bilo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Tako da će zbog tog potpisa, a i zbog ovog komentiranja dobiti odgovarajuću nagradu. Više o tome u odgovarajućem dijelu foruma.
ah...da se i ja oglasim....Kao što vidite,ja imam problema sa svojim "cuckom":satan:
my dog is a frickin gay.....
Najbolje za one koje nešto smeta! http://s1.travian.com.hr/img/un/u2/u21.gif
Potpisi su baš fora tako da ih je nekada interesantno i pročitati.
Recimo kod kolege @druga ;D svaki novi dan nosi jedno novo iznenađenje!
Ni moj nije los... :) Nije zdravo za muski dio foruma,al mozda neka cura s foruma katkad uputi kojeg muskog da procita... :lol:
I,jel ti otp'o...? :lol:
I ja isto,i georgy-ijev,nemoj stisnut,jedno 10 puta kliknem,hehe
Alienware ima provokativni sig... glupost/autor gluposti...
He he........ :lmao:
ico..
hajt mi napravi certifikat
:lmao:
:D ico dobio sjede zbog certifikata....
Malo offtopic...
Jel ima netko neku web stranicu s ASCII slikicama za sig, kao moj Taxi, ali nekaj boljega...
http://www.network-science.de/ascii/
To mi se ne čini loše...
Da dignem temu...
Georgy ima zakon sig, ova slova naopačke...
Evo, ja reklamiram svoju grupu... A ispod toga je dio pjesma Human od Killersa...
Da nisi fulao datum, još je 28.11.2008? :D
Usput, hvala na pohvali :)
evo da ja tvoj sig nastavim my sign is vital, and my hands are cold and im on my knees looking for the anwser are we humans or are we dancers??:respect:
Vert: :lmao:
Sve bolje od boljeg... :LOL:
ja reprezentam svoj klan a meni je moj sig najbolji, makar drugi najbolji mi je od whiteboy-a nije da se nisam nasmijao :respect: :adminrulz:
Moj sig je prekul za vas obicne smrtnike :D
haha....naučio engleski ... šala :respect:
i meni je od whiteboy-a sig dobar a moj je citat iz ove pjesme:http://www.youtube.com/watch?v=JRv8YFR6uLY
Ja nisam znao sto je sig pa sam isao procitati ovu temu..sada znam..a covjek se muci,ovaj uci dok je ziv...