aaa...?...recite...?...:angel:
Printable View
aaa...?...recite...?...:angel:
Koliko sam skužio - 200 postova i to je to...
Da ne zaboravim ovo pitanje će sigurno prebaciti ili će te lagano oprati pošto je to pitanje za rubriku mobil # forum # novosti .
Ostaj mi zdravo...:D
Moraš se jako puno truditi da bi to postao..... a šta poslje full membera?? :confused:
Da i ja se pitam sta poslije full membera
pitajte se i dalje... saznat ćete na vrijeme :jump:
kaj si niste dost face sa full memberom, vi bi još?!?! (xexexexe ;D)
Da,tako je... ;D
A više nije fora kad sam jedini ;) Sad se svi što više trudimo pomoći drugima ako ikako možemo :angel:
A čuj, face smo :cool:
koliko postova trebam da se pomaknem sa statusa newbie i kakav status dobivam???
ima li kakve razlike u statusima ili je to samo šminke radi????????????????????????????????
Moraš skupit 50 postova, a onda si junior member. Ja sam na tih 440-ak i sad se trudim doći do 500, ali mi je tipkovnica otišla u qurac pa moram pisat preko one virtualne na xp-u! To me užasno živcia i gubim svu volju za pisanjem! Nadam se da će bit nekih promjena sa 500 postova... ;) :wave:
a koje su razlike između full member i newbie???
Pa daj si malo razmisli . . . NEWBIE>JUNIOR MEMBER > FULL MEMBER
da nije to po onoj: GUŠTER>FAZAN>DŽOMBA?= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
Pa daj si malo razmisli . . . NEWBIE>JUNIOR MEMBER > FULL MEMBER
xexexe:lol:
Mozda kod tebe . . .= Citat =:
Poslao karaman : da nije to po onoj: GUŠTER>FAZAN>ŽOMBA?
Meni je viki rekao da kad skupis 500 postova onda ces moci stavit koju god sliku hoces kao avatar
vauuuuu!kak je to zakon!sad se imam čemu veseliti... :(
Još mi uvijek niko nije odgovorio šta dobijem sa kojom vrstom članstva!!!
Hehe još mali pa ću si i sliku promjeniti!! Samo se nadam da neće biti da opet moraš stavit onu koja se već nalazi na netu preko url-ova.... bla bla bla..... :)
A gle nisam ti ja siguran u to . .. ja kad sam pitao vikija kak je stavil onu sliku ispod nadimka on mi je rekao da treba imati 500 postova . . .
Možda te zezao, ali nadam se da nije sve opet preko URL-ova...
pogledaj pod temom tko je u stvari viki ? tamo negdje na prvoj str. sam ga pitao . .. . .
viki kao moderator ima neke beneficije, pa ima sliku svoju ;D
a hoće li biti preko URLova stavljanje vlastitog avatara... trenutno ozbiljno važem tu mogućnost jer se ivan opasno bliži magičnoj brojci 500 :) postoji šansa da bude, jer kad se skupi članova kroz neko vrijeme, i da većina njih odluči staviti svoju sliku.. zapunio bi nam se web server... tako da postoji mogućnost da stavim da se vlastiti avatar isto polinkava preko URLa
i još sitnica kad smo kod toga, vlastiti avatar će biti max 64x64 pixela i 5 kB čini mi se... ili tu negdje... tako da si znate prirediti sličice :turn:
64 x 64 pixela ? pa daj to je premalo . . . . slika koju sam si ja mislio stavit kad budem imao 500 postova je 101 x 80 . . . mijenjaj to !! A kak je tvoja 120 x 120 ? :o :rolleyes: :confused: Daj kad vec nudis nesto za tih 500 postova nek bude bar posteno (ne pretjerano ) ali ipak 64 x 64 :angry:
.... ja mislim da si slikicu i neću baš mjenjati.... još mi je najbolje ovako imat sliku mobitela kojeg koristim, a jednio bi mogao onda stavit malo bolju (veću??) sliku... Sve u svemu.. bilo bi bolje sa malo većom rezom, ali šta je tu je... ostat ćemo i ovako zadovoljni ;)
E ja sam si htjeo jednu od ove dvije. . ali necu moci jer je 101 x 80
http://www.server1mms3.com/data/ericsson/9411.gif
Zappane uradi nesto . . 64 x 64 je premalo
A je ti slika.... još da znamo šta je to.... :D
ja sam za ovog smajlija ponudio da ako ga netko uspije resizat na jedno 60x60 a da se ne zariba kao što ga meni zaribaju FW i Photoshop dobije :beer:= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
A kak je tvoja 120 x 120 ? :o :rolleyes: :confused:
101x80... razmislit ću, uostalom bitnija je kilaža od dimenzija, no nisam htio da bude razbacivanja slikama (ponavljam svoju :beer: ponudu za resize), ali pozivam sada i ostale korisnike da kažu što misle o max veličini slika za avatare... ovi telefoni su širine 64 px, a ovo kaj je player stavio je 101x80... pa što želite - veće i više upadljive avatare, ili manje upadljive avatare... (disklejmr: komentari će biti uzeti kao okvir za odluku o veličini ;D)
He, he,he...
Izgleda da sam zaradio :beer: ...
Štovani zappane evo link pa si smanji avatar ili za one koji žele korak po korak www.giftworks.com ; ostajte mi živo...:D
A što se tiće veličine slika.... možda su bolje one veće i upadljive.... :angel: :-/
Opet muški ponos...:lol:
dmi... definitivno najbolje rješenje od svih koje sam probao do sada, a i aplikacija mi se sviđa.... zaradio i jesi :beer: pa čim se vidimo sjeti me... :)
hvala puno.....
capane jesi razmislio o avatarim velicine 101 x 80 ?
p4e zašto si zapeo za 101 x 80 probaj smanjiti sličke i sve u redu (ili je to ponos zbog SE 68i)... ;)
ma nikakav ponos zbog SE, nego svaka cast na linku zakon je . . .
pa ja sam vas forumaše prvo upitao za mišljenje, pa nema baš previše onih koji zagovaraju 101x80.... osim nekog lika s nickom 'p4e pod navodnicima' ;D
Zagovaraju ? neznam ja sta to znaci . . . . recit ti meni jednostavno hoce li biti moguce stavit avatar 101 x 80 ili ne
Mislim da bi trebalo omogučiti svatkom da si sam postavi sličku mislim da nitko neće pretjerivati s veličinom jer će doči do nepreglednosti a ako do toga i dođe pa za to postoje admini...:D