već mi nekoliko dana u vremenu od 18 pa do 21,30-22 sata forum se ne želi otvorit. loada stranicu koju minutu i javi da server nije dostupan.
ima možda netko ovakav problem još?
Printable View
već mi nekoliko dana u vremenu od 18 pa do 21,30-22 sata forum se ne želi otvorit. loada stranicu koju minutu i javi da server nije dostupan.
ima možda netko ovakav problem još?
ma svima ,server padne i nema foruma do jutra,tak je bilo zadnjih par dana.
da,da, a vi dečka zezali :cry:
šalu na stranu..da, meni isto šteka forum, ali to je sad normalno. bilo bi mu čudno da radi :)
I ja sam imala takav problem,valjda nesto sa serverom
ma kužim ja sve to, samo jedna stvar nije jasna, šta hosting ne rješava ništa po pitanju s toga, avalon je jedan od boljih hosting servera, ovo se ne bi trebalo događati...
ista stvar i kod mene
već par dana ne mogu na forum
također...
A hakeri ga haknu pa naši poprave, pa opet ga haknu, pa naši opet poprave i tako dok nekome ne dopizdi!
;)
Može biti priča ali da se do sada ikada tako šta često dešavalo baš i nije u zadnje vrijeme svaku veće!
Bude bolje ;)
češće nemogu nego što mogu na forum..
Meni također. Dobro, još imam modem, ali mi se forum normalno učita za 10-15 sekundi, ali se zna dogoditi da uopće ne učita.
Istina, dosta šteka u zadnje vrijeme, a pogotovo navečer....
isti problem i kod mene, poslje 20h nema vise foruma
meni se isto to desava poslije 7-8 navecer..
ispricavam se zbog nedostupnosti servera, imamo problema s njime. problem bi trebao biti rjesen u iducih nekoliko dana
Isto naravno kao i svima, al zanima me el bed ak se ostane stalno logiran?
Recimo na forumu sam, sve OK, i onda se naveće zablesa pa par dana nemogu na net, a stalno sam logiran na forumu...?
to nema nikakve veze, zasto bi bio bed? radi-radi, ne radi-ne radi. treceg nema, mozes ti biti logiran koliko hoces.
i kod mene čak dva dana zaredom nema problema...
Učitao se od prve.
Vauuuuu!!
danas opet problemi . . .
uspio se spojiti tek negdje oko 23:40 . . .
a pokušavao od 20:00 . . .
... je puca
E baš dok me držala napeljena situacija sa krajnjim rezultatom Engleska><Hrvatska nisam moga pisat!!!!!!
;D ...eto našima Mercedesa(množina) od rusa ;D ;D ;D
Forum j¤b¤čki šteka
Jučer nisam mogo na forum.Kaj se to događa?
možda modratori nešto rade pa stave forum offline
This forum is shit.....više ne radi nego kaj radi.....:banme:
ali dobro...preživi se....:tomato:
već sam najmanje 2 dana registriran, a nijednom mi nije forum stekao.
zbog navedenih razloga ja sam sve manje na ovom forumu...prekjucer isto nisam mogao na forum:cry:
stavljen je php akcelerator, nova verzija kernela i jos neke stvari da se ubrza rad servera
Vodstvu foruma su poznati problemi u radu foruma, ali se isti ne mogu riješiti preko noći. Strpite se malo i nemojte stalno upozoravati na jedne te iste stvari. Kad bude moguće problemi će se riješiti.
Ja se spajam sa Mozzilom Firefox na Cafe.Mobil, i stavim nekoliko tema u posebne tabove da se učitaju, ali onda mi se pojavi poruka "stop script" itd.
Ak stisnem continue, opet mi se to pojavi, a ako stisnem "stop script", onda je sve u redu. Inače, to ne djeluje na izgled stranice (bar se nadam).
evo, maloprije forum nije bio dostupan
Ajde ti i svi ostali pogledajte post #36 i pokušajte se suzdržati od nepotrebnog postanja. Svima nam je jasno da je nedostupan i pokušavaju se problemi otkloniti.
konkretno za jucer se radilo 'nesto' na serveru i to je pogodovalo preopterecenju. sredjena je mysql baza i smanjena za oko 200MB
Može objašnjenje zašto je danas forum u nekoliko navrata bio nedostupan?
Napisao sam malo prije u drugoj temi, uglavnom nije bio resetiran 255 dana, počeo je jučer stekati u vise kraćih navrata. Na kraju je resetiran. Ako bude kakvih problema danas javite
ja imam problema sa tapatalkom :/
I ja se putem tapatalka ne mogu logirati.
Ne radi niti kod mene logiranje na tapatalk-u. :-(
istestirao sam tapatalk s verzijom 2.4.13. i sve normalno radi.
1) s kojom verzijom se spajas?
2) jel rade drugi forumi
3) koju gresku javlja
4) kako si spojen na net - wifi ili data preko mobilnog operatera
5) mozes li screenshot napraviti
Radi najnormalnije i 4.x verzija kod mene.
Evo sada je proradilo i kod meme.... bez ikakvih podesavanja samo od sebe...
Sto je bilo neznam, ali evo sada radi normalno.... :-)
kod mene je bio problem da se je javljala sistemska greško kada sam s mobitelom pokušavao ući na forum, dok s kompa je radilo.
Meni isto sad radi tapatalk... :)
znalo mi je javljat gresku da se ne moze spojit na forum..
Problem je i nama koji se "normalno" spajamo na internet , jučer se većinu dana nije moglo spojiti na Cafe.Mobil !
Strpite se malo dok to netko ne sredi , a možda se i TapaTalk popravi (sam od sebe) .
Meni je jucer forum bio dostupan, odnosno nisam ni u jednom trenutku primijetio problem prilikom spajanja, par puta
Tapatalk ne koristim
Koristim wi fi i preko tapatolka mi ne radi a u na browseru otvara
@raul hvala, jel mozes napisati i tocnu verziju - tipa 2.4.13 tako da iskljucimo mogucnost greske u verziji
@ilka091 isto bi te molio info od 1)-4) da otklonimo jedan po jedan problem