evo ga bliži se ljeto...još par dana ;) kreće se ne ljetovanja pa me zanima gdje će tko ljetovat...
ajd da ja započnem
ljetovat ću u Umagu, Pirovcu (kod Šibenika), Obrovac (blizu Zadra) i Dubrovnik :mega:
Printable View
evo ga bliži se ljeto...još par dana ;) kreće se ne ljetovanja pa me zanima gdje će tko ljetovat...
ajd da ja započnem
ljetovat ću u Umagu, Pirovcu (kod Šibenika), Obrovac (blizu Zadra) i Dubrovnik :mega:
...Selce pa travnjak ja i kosilica...
Čim završi škola idem dva tjedna na Punat ( na otoku Krku), a za poslije ću vidit...
kad završi škola...ah to su bili dani...tako sam i ja pričala i otišla u 7 razredu osnovne u Punat u omladinsko odmaralište sa frendicama...bilo je ok, samo sam zamalo bila ajmo reć rejpt
ove idem na pag! brač! i bašku vodu!
Ja idem u Crikvenicu i na Korculu, gdje imam vikendice!
Ja sam do sada 7 godina bio u Crikvenici, do prošle godine. Ove sam najvjerojatnije u Novigradu istarskom.
možda umag u osmom mjesecu..isto tak mozda otpicim nekud sa ekipom s autom ,al to ak se upisem na fax+zaradim za to--
ja odoh na dva tjedna na vir sa frendovima nakon što se oni (ne)upišu na fax, a kasnije u njivice, a negdje cu ugurati i pag zbog andree :)
Jarun je zakon:D
idem sad u petak u istru, umag, kasnije dalmacija, peljesac ;)
:cool: pa i je , ja sam tam svaki dan po lejtu i super je.= Citat =:
Poslao: IggXy
Jarun je zakon:D
Inace , vidim da je Umag in, a... ccc svake godien sam tam vec ga znam napamet
a ko ga nezna..... umag je zakon :)
hm na koju plazu ides?jel ides navece do lunica?
@Dark, ja sam zadnje 4 bio u crikvi ;D
ja umagu ljetujem već 3 godine, idem na plažu stella mariss, a nekad se zaletim do katora jer su tamo turniri...
killa od kojeg pa do kojeg si datuma u umagu;)
meni ej to daleeko , iako ej tam zapravo najljepse, pjesak i to.
Ja ove kao i prošle i pretprošle ne idem nikud na more jel mi se ne da. Idem u Viroviticu i tam ću biti cijelo ljeto. Starci i sestra idu na jedno mjesec i pol dva u Crikvenicu
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
a ko ga nezna..... umag je zakon :)
SREDNJA DALMACIJA RULES!!
ja cu u 7. mjesecu u Biograd na nekih mjesec dana...
nije kontinentalna klima,isto je ko u dalmaciji , ljepo je vrjeme stalno, gledaj si temoerature po ljetu.jos je prednost kaj ima manje bosanaca i srba= Citat =:
Poslao: tomo
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.
SREDNJA DALMACIJA RULES!!
ma ti si najpametniji
a ima više mađarica....
cehinje rulz :)
o ja poznajem dvije..mrak su...Anetka i Lucie....obožavam i češki
nenji na svijeti clovek ten abi se zahoval lidem vsem....
u 10 dana koliko sam ja tamo bio (svake godine) možda me samo jednom zatekne kiša, ali inače je Ok :mega:= Citat =:
Poslao: tomo
...kontinentalna klima, užas. Inače je ko grad OK.
Nadam se u Punat kao prošle godine.:cool:
Bravo Mobifanica! :) Punat rulz!!
@Andrea -- kad si ti bila u Puntu? Prije 9-10 godina? Tad je Punat bio još sav u kršu, niš nije bilo izgrađeno, jelda? Mislim, ako se sječaš...
ja sam isao u punat kao mali.. sad idem nam peljesac, i prije malo u umag
jebote gen sad se tek osjećam staro. cca prije 7 godina= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
@Andrea -- kad si ti bila u Puntu? Prije 9-10 godina? Tad je Punat bio još sav u kršu, niš nije bilo izgrađeno, jelda? Mislim, ako se sječaš...
bio je lunapark i to je špica hehe...nije ničeg bilo, samo neki plesnjak na otvorenom..
punat je u banani, ja kad sam bio bile su dvije birtije... ;D
...zar je potrebno više... ;D
Kad si ti gog bio? Sad je birtija do birtije, par kasina, u blizini je neki šugavi disko, i ona "wakeboarding" žičara, pred par godina su nasuli sitni pijesak i sad ima više od 500 metara lijepih plaža, puno je kuća izgrađeno, i što je najvažnije, na svim mjestima se naplačuje parkiralište 20 kn po satu...
Sori, ja sam nekako izračuno da ako sad imaš 22, a u 7. razredu si imala 13 ili 12 da je to oko 9 godina...= Citat =:
Poslao: andrea
jebote gen sad se tek osjećam staro. cca prije 7 godina
brijem da je bio osmi razred. kraj osmog prijelaz u srednju.
htio me zbarit tip od 24, a ja 15....joj joj muški muški:o :)
Je tip bio naš ili slovenac :D, ak se sječaš... Obično slovensko smeće radi takva sr*nja...
zagrepčanin, nemreš vjerovat. zvao se Marko, bio je zgodan, ali previše je očekivao od mene i desila mu se jedna nezgoda, bio mu je neugodnjak, mislim da svi znate o čemu je riječ, to neću nikad zaboravit:D
kolko ste rekli da ima birtija u tom Punatu?
vjerovatno je tip paaar dana pio , pa ti doso
...nije stigao na WC???
:D posrala mu se ptica na glavu?
Nestalo mu kuna na kartici u pola " važnog buisness " razgovora - koji je u principu vodil s mamom :D :rolleyes:= Citat =:
zagrepčanin, nemreš vjerovat. zvao se Marko, bio je zgodan, ali previše je očekivao od mene i desila mu se jedna nezgoda, bio mu je neugodnjak, mislim da svi znate o čemu je riječ, to neću nikad zaboravit:D
...žao mi je kaj to moram izkomentirat, al ak negdje u Hrvatskoj ima srba , onda je to istra...;)..al meni to ne smeta, ja sam internacionalac...hahahah;D= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
nije kontinentalna klima,isto je ko u dalmaciji , ljepo je vrjeme stalno, gledaj si temoerature po ljetu.jos je prednost kaj ima manje bosanaca i srba
..bio mu je down?= Citat =:
gle sviđao mi se i zabrijali smo i bio je mrkli mrak oko nas HRVOJE , i odjednom je on opsovao. ja nisam ništa kužila, i upalim svjetlo a njegov pišo vani i to ispovraćan.....rekla sam mu fuj, i otišla. :)
...gle sviđao mi se i zabrijali smo i bio je mrak...
jel decko bio mrak ili je bilo da nema svjetla?
pa tip ocito dugoooooooooo niej s nicim brijo prije tebe kad se tajk napalio da je imao prerano paljenje
ekipa vidimo se za 3 tjedna kad dodjem malo u zg paonda opet idem na more..... odoh sad, pakiram se i uskoro idem
pozdrav :)
đenja
niej da ti zavidim nego ti zavidim
ajd pošalji razglednicu.adresa ti je cafe.mobil.hr 10000 zagreb
ako se docepam pc-a svratim :)
Jeste bili u Biogradu tamo je zakon!:D
Ili Karlobag?
Karlobag mi se ne sviđa, al u Biogradu je dobro ak imaš auto, briješ di očeš, sve je blizu...(relacija Vodice-Pag) nema šta nema....
pag-povljana,krk-silo uvijek zakon!
ja cu ici u baske vode a kasnije mozda odem u tunis ili tursku a andrea kada ti ides u baske vode kako me pamcenje sluzi i ti ces tamo ic ako vec nisi hehe
neću ići tamo možda navratim nakratko tek toliko da vidim što me zanima
aha okej meni je lijepo u baskim vodama bas se odmorim
evo ja se odoh pakirat i na ljetovanje,... :D
ciao.
btw meni je tako smijesno kad mu se digne kad samo brijemo,niti ga diram i nista ,hehehe :)
U da sam ti ja dečko odma bi ti nogu dao... :)
to je noga pod navodnicima...a hebiga,curke su očito dobre...
u cemu , brijanju?
a šta ja znam,možda mu se digo kad je nekog za šta već čopio
ništa nije nemoguće;)
on topic
joj jedva čekam more....jedva.....
andrea voziš me na more?aj daj....
i mene i mene
ak me uzmes ja cu ti cjelim putem se derat ono "pazi zavoj desno" " pazi zavoj ljevo" "pazi tovar" i sl.
http://www.leelazone.com.ar/fanart/femjesse/please.jpg
amateri, pa moraš joj ukazati i na težinu zavoju... ;D
ovo je ljeto kod mene je radno kao i svako......
na pagu u novalji točnije papaya pa tko bude tam nek se javi...
damgol dal znaš možda nekog ko iznajmljuje apartmane tamo
nema mjesta u mom autu
istina,ja jesam malo širok,al za hrvoja bi se našlo valjda
:lol: Ja imam nekakvu prikolicu odma, jel se mozem oja i sogovac bar u njoj slepat za vama?
@gog pa nek nes i sama napravi
nema ni malo, znaš kakve smo mi žene .... nosimo stvari za cijelu godinu, ha nikad se nezna:)
ja nabavim kuku za auto...evo ga jesam
ja sam sredio smještaj, u novalji sam od 1.8. pa onda jedno tjedan dana...
to ti meni gog? hehe ne brini i ja sam onda još tamo:D
...ma ne samo se hvali... ;D
smogovac onda nista morat cemo kupit jugića od tome i picit iza andreiene jurilice
@damgol znas li mozda apartmane od peranica ja kod njih cesto idem
mislim na pagu u novalji
Samo da se nadovežem na ono od prije dve stranice...
Ja sam isto u puntu! Svake godine. Doduše svake godine sve manje, al tamo imam vikendicu, pa uvjek dodjem.
Ove godine idem još na dva tjedna na Silbu (nisam još siguran dal tamo ili na neki drugi otočić, čuo sam da je tam mrak) i ako bog da u 9. mj interrailom po europi.
kao vlak neki
silba je jebena, nakon tjedan dana kada se iskrcaš u zadru počne boliti glava od smoga nakon 5 minuta ;D jedino kaj sam ja bio prije 3 godine krajem 7 mjeseca pa baš i nije bilo ljudi...
@tare, poznaš možda Zulina, dva buraza, isto imaju kuću u puntu?
@smogovac ma znam neke al ****** nisam uzeo brojeve tak
da sorry ne mogu ti pomoć,možda andrea ima viška krevet?
@tare a znam neke ljude od tamo ali sad po prezimenu baš i ne....
gog znači provjerit ćemo na toboganu tvoje spuštačke sposobnosti;D
andrea nema viška krevet
andrea je unaprijed dala kaparu za rezervaciju
andrea plaća po danu 30 eura, što iznosi 10 eura po danu za nju
:)
pa ja ću spavati na svom luftiću kojeg ću tadi i tebi da koristiš ak me povedeš
javi se na moj mob kad stigneš i ugurat ću te k sebi, ima mjesta u mom krevetu ali pod uvjetom da budeš dobar
@damgol, kakav tobogan, kakve sposobnosti, kakvi bakrači?!? ;D
@andrea, a di buš ga smjestila kada dođeš s nekim frajerom doma ili će mu držanje svijeće biti u opisu radnog mjesta? ;D
gog ti ćeš mu pravit društvo, jer ćete bit u istoj poziciji:p :p :p
hmmm, ja nikome ne držim svijeću, tako da ne razumijem što si željela reči... ;D
ha,ha,ha.....pa pametan si ti skužit ćeš :cool:
je da, najlakše je pričati pizdarije pa onda glumiti da si rekla nešto pametno što nitko ne razumije ;D
kakav ti je to avatar? na prvi pogled mi izgledaš kao da pušiš nekaj drugo a ne cigaretu il maricu...?
btw dobit ćete i ti i smogy zadatak, ne brini, nas je ipak tamo 3+2 cure naknadno:)
to je cigareta vulgaris, imam i origigi sliku ako ne vjeruješ ;D
ufff, 5 komada, tko bi to istrpio ;D
svaki dobar frajer :)
kako za šta... ;D
ma nemoj, gle imam ja rezerve....nije bed za mene, ali frendice ne mogu zahebat....:D
dogovorit ćemo se, budemo ja nešto sredio, a zaradu možemo podijeliti po pola ;D
nećemo sad o lovi.....nije sve u lovi...hehe
Evo mene na moreno. Kuca 100m od plaze.Camac i tako to.
...a ti odmah za komp, ccc... ;D
ili za mobitel ;D
Kaj si se malo zdebljala? Mislim 'ugodno popunila'? ;D= Citat =:
nema mjesta u mom autu