m55 problemi sa folderima i mjuzom u igrama
ok, netko tko je imao ovlasti u VIP-u pristupit u service mode mobitela mi je prčko po njemu. prekjučer sam ga kupio. Evo liste majmunarija na mom mobu:
1. mjuza u java igrama.
Igre koje imaju standarni siemensov meni(onaj koji je isti kao i oni meniji koje vidite kad ste u sučelju samog moba) imaju probleme sa mjuzom.
naime, kad uključim igru, po defaultu je odabrana 1. opcija u meniju. e sad, ja prebacim sa tipkama sa te prve opcije na neku drugu. i sad se vratim na prvu opciju, koja je u većini igara igraj ili igra (kao u wappu). i što se dogodi? glazba odjednom prekine svirat. pojma nemam zake. isto tako u onoj igri nogomet zvuk odjednom utihne. wtf?
2. manjak memorije radi bespotrebnih kopija.
ko što znate, sa siemensom m55 dobijete po defaultu kolekciju java igara, slika, zvukova i kolor šema.
evo kako normalni m55 ima strukturu direktorija:
\ - sounds
_-java \ - sms
_______-jar
_-pictures \ -ems
_-color schemes
neke direktorije sam izostavio. nisu bitni ovdje.
evo kako izgleda moja struktura dira, ovo ostalo nije bitno. bitni su sad sounds, ovo ostalo je isto kao na drugim m55 mobitelima.
\ - sounds \ - java \ - jar
_________- pictures
_________- color schemes
kao što vidite mutavi serviser mi je u sounds strpao dodatne kopije direktorija java, pics i color schemes. normalno, kad ih hoću obrisat dobijem "datoteka je samo za čitanje".
zato imam manjak memorije, imam SAMO 130 kb slobodno, a sve što dodatno imam je 6-7 midija i igra nogomet(nogometnu sliku nemam).
i kad odem na "snim. govora" kaže nedovoljno memorije.
ima li ko rješenja na ova sranja?
pozdrav,
~juraj.