evo pošto se bliži prvenstvo...nešto gdje čemo imati pisti o tome, i raspravljati o igrama naše i dr. repka...koje repke su vam favoriti te kako prognozirate finalni ishod?
Printable View
evo pošto se bliži prvenstvo...nešto gdje čemo imati pisti o tome, i raspravljati o igrama naše i dr. repka...koje repke su vam favoriti te kako prognozirate finalni ishod?
zanima me da li ide još netko u portugal osim mene!
i napišite kak ide.........
frend i ja idemo s mojim autom u mjesto paderne evo slike apartmana:
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/13547PHOTO.jpg
ostat ćemo na dvije tekme,francuska i engleska.........
ooooo,faco,pohvalno,pohvalno...samo da se ne vratiš razočaran..koliko si para dao za sve to?
mislim da francuzi budu pobjednici
@damgol kolko si platio
aaaa teško...možda,ali teško...
a kaj ti misliš da budu hrvati, možda bi mogli talijani ili španjolci al teeeeešššško
nitko sretniji od mene,bar mladi sad....ja bi rekao nizozemci....
ja mislim da će francuzi bit 1.
Nemam ti ja pojma o nogosu al nek bude brazil.
prvaci portugalci, hrvatska 4.
francuzi pravci, hrvati ispadaju u prvom krugu
ovo ti je europsko,pa ćemo zanemariti tvoja predviđanja= Citat =:
Poslao: sile
Nemam ti ja pojma o nogosu al nek bude brazil.
@sile he he
kak su završili mladi, čuo sam da su pušili 3:2 ?:mega:
ma dobro nije to sve moje.....= Citat =:
Poslao: smogovac
ooooo,faco,pohvalno,pohvalno...samo da se ne vratiš razočaran..koliko si para dao za sve to?
frend i ja smo u jednom apartmanu a ima ih dva......
sedam dana za dvije osobe 375 eura...
bazen uključen;D
Jo onda Nigerija :)= Citat =:
Poslao: smogovac
ovo ti je europsko,pa ćemo zanemariti tvoja predviđanja
biser...jasno je ko ce bit prvi.To mogu samo Francuzi(aktualni svj i eur prvaci, igrači su im nosioci glavnih europskih klubova(arsenal) ili možda "mediterance" (Špa ili Ita) ,ali oni su nekak preljeni za prvo mjesto. Moj favorit iz sjene su Nizozemci, momčad puna talenata kojoj fali jedan pravi trener.Mi cemo nazalost zbog faking zdrjeba ispast u prvom krugu.Ak prodemo skupinu, ispadamo u polufinalu.
je, franzuze smo vidli na svjetskom prvenstvu zakaj mislis da budu sad bolji
ma jaki su oni , neznam zasto otud im to ,al su jaki.
Moje mišljenje je njemačka.
nikako njemačka.to ej jedna repka puna oldtajmera bez ikakve tehnike.to ej mogla prolazit prije, ali sad kad "svi"znaju igrat ili bar iznenadit nemaju sansone.
zato što kod francuza nije igralo par glavnih igrača= Citat =:
Poslao: flOorKilla
je, franzuze smo vidli na svjetskom prvenstvu zakaj mislis da budu sad bolji
no dobro francuzi su medju favoritima... no tesko je predvidjet.... ali sam siguran da ce portugal daleko dogurat
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
nikako njemačka.to ej jedna repka puna oldtajmera bez ikakve tehnike.to ej mogla prolazit prije, ali sad kad "svi"znaju igrat ili bar iznenadit nemaju sansone.
ti si kao neki znalac?!
pa kuzim se u neke stvari..ti vjerovatno ne pa se nemoj mjesat :D
slažem se killa da će portugal daleko dogurat jel ipak su oni domaćini :mega:
pa ne samo zato, vec i odlicno igraju :)
danas je prijateljska tekma sa slovackom, ajmo pogadjat rezultat, onaj tko pogodi, dobije na poklon....... samarcinu :)
2:0 za nas
malo si se zajeb da su švabi puno staraca....
dobro neko vrjeme im nisam gledo sastav , bilo ej tu nekih pomladivanja, aal kolko se sjecam stari su. mislim oni su uvjek jedna ozbiljna momčad, ali mislim da sa svojom klasicnmom igrom nemogu dogurat dalje od 4finala
ma kaj je vama ljudi.....
pa ja idem u portugal i hrvatska isto ide all the way......:)
ma sa švabima nikad ne znaš,ja ih ne bi otpisao...
Ja isto dajem glas za francusku
evo baš sam pokupio karte za euro 2004
evo i slike za one koje zanima kako izgledaju!
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/karteeuro.jpg
nije baš kvalitetna slika al nije mi se dalo tražit digitalac.....
jaoooooooo jaoooooooo jaoooooo
ufff i ja bih išao, kaj je najbolje imam prijevoz, a smještaj nije nikad ni bio upitan, prokleti faks i moje (ne)studiranje... :(
e gog tvoje neznanje će te skupo stajati ovaj puta
pa daj gog euro je svake 4 godine pa stigneš dat te ispite
odi u portugal tak neš se ne propušta.....
i ja trebam radit pa sam to sve otpisao na 10 dana koliko me
neće biti u zagrebu......
s obzirom da sam si rekao da ako ne upišem godinu neću više niti studirati i s obzirom da sam već treći put 2. godina, zbog ćega nisam niti na cebit išao ove godine nema teoretske šanse... :(
ok frende onda ću sliknut koju sliku u portugalu tebi u čast...
gog pa kaj ti studiraš ?????
a kaj bi radio? ;D
ma gog ti je dijete tek je krenuo na faks ima 19 godina i 1 mjesec;D
nije ti on stara iskusnjara koja uvijek nešto žnjara;D
pa i nisam, kaj ima uopće ovdje takvih? ;D
a nađe se tu i tamo;D
jest da treba tražit al nađe se.....
hmm, ja nisam niti jednog upoznao ;D
a da se pogledaš u ogledalo;D
iznenadio bi se kaj tam možeš nakon silnih miški vidjet;D
tam se gledam svaki dan ;)
nisam ni sumnjao:thumbup:
jebate sljedeći ponedjeljak i odoh ja u portugal........
fakat sam nabrijan opako ipak će to biti pustolovina 2833 km u jednom smjeru.........
kaj velite na tekmu? prvo poluvrjeme me podsjetilo na generaciju francuska 98 , drugo na 98 - 2004
kaj se nemreju sredit je..nih 90 minuta odigrat u istom ritmu?
pa francuzi ce nas pojest.
prvo poluvrijeme sve super mislim se bumo ih nabili 4-5:0, a drugo katastrofa samo su se branili ko da su pali s marsa...:)
e kinfa brijem da si ti igrao da bi dobili 7 ,8 -0,ovak su jedva...pa daj ne jebite ovak dugo nismo dobro igrali ,bar 1 poluvrijeme,sve bez greške,u dr. poluvremenu otišao je mornar van i pršo i igra se raspala,branili smo se kako tako,al napad nije funkcionirao...još dok dođu tu rapaić i tudor,to će biti sasvim respektabilna momčad
ma kad sam vidio kako igraju fakat se više ni francuza ne
bojim a kamoli engleza i ostalih..........
pa pročitajte samo kaj je izjavio danski selektor.......nikad ih
NITKO nije tako nadigrao kao hrvatska u prvom poluvremenu.
da nije bila prijateljska utakmica na kraju bi pobijedili sa 4,5 golova razlike
+jedino šta me smeta i to jakoo, što barić nije kranjčara poveo,a taj lik je naj kreator u našor repki,i tako bez organizatora igre igramo..mislim glupost,kao neiskustvo i te šeme ..ma daj..boban je reko da jedino niko sve vidi i sve zna i svi drugi,ali ne ,ne ne bi on nikok poslušao..joj,joj bariću-stariću,al dobro,bumo vidjeli..al s njim bi bilo garant bolji...
@smogovac da sam ja igro pobjedili mi mi barem 15-20:0 ;D
ma daj barić ima igrača na bacanje sa kojim bi mogli dobit bilo koju repku sam kaj ih on neće pozvat ;(
i ja mislim da je kranjčar trebao ići u portugal
ali šta je tu je morat ćemo do naslova bez njega....
da istina , trebo je ić i Kranjččar , on je pravi play-maker , al jebi ga , ovaj misli dobit na neku snagu valdja . jel nema tu vise bobana asanovica prosinečkog jarnia .
ali smogy si nas vidio u drugom djelu koda smo neki amateri iz trece lige
ali i kao takvi smo samo primili jedan gol..to je dobra vijest
ste citali globus, ljudi bi vise htjeli da hrv bude u finalu nego da provedu noc sa renatom sopek!!!! strasno!
pa Fala Bogu,treba nema mozga...meni je bilja ona kaj vodi exploziv,ak se tak zove...ova nemre jednu reč normalno izgovoriti...misli sa sisama pokoriti svijet,al je zakasnila nekih 17 godina,a i + ne zna nogomet igrati,tak nije na nama da tu raspravljamo o njoj
Nema Grka? Oni su jedni od mojih favorita za prolaz skupina i za finale.
aha.... to si nakon tekme reko....... a ja to mislim o prije
i sam znaš da ne stanu svi u anketu,pa sam morao nekog izbaciti,a za grkr mi se to činilo primjereno,jer su oni nas izbacili na njihovom forumu
prvak ce biti francuska. ulazem 500kn
tak je i moj frend stavio 400 kn na fr protiv senegala...hahahhah...dobri su francuzi,naravno,ali tu svatko,svatko-može biti prvak europe...nogomet je sad izjednačen ko i košaraka...
e ste stigli kupit one majice u SN
ja je nisam ni zelio... a dobio sam je.. a bog te bezvezena majca koji ce ti to k
hahaha kaj je ljudi nekak je "favorit" za naslov europskog prvaka nakantan od momčadi koju naši redovito naperu...hahaha.bas mi ej drago za grke.ali nemogu oni nes velko napravit,to je taj balkanski duh.
danas tekma--uh sam da bude 1:0 za nase! diem u neku pivnicu gleat.
ja mado gledat. sekipom..... joooooooooooooj
...83. min - 0:0 ...
------------------------------------------------------------------------------------
...kraj - 0:0 ...
B R U K A
da za engleze
:lol: slusajte:
hrvatska svicarska 0 : 0, engleska francuska 1:2
francuska 3
hrvatska 1
svicarska 1
engleska 0
mi sljedecu utakmicu igramo za 2 dana, sa francuzima, i remiziramo.
engleska pobjedi svicarce
stanje:
fra 4
eng 3
hrv 2
svi 1
zadnje tekma:
hrvatska pobjedjuje engleze, francuska svicarce
fra 7
hrv 5
eng 3
svi 1
i mi prolazimo dalje, skupa sa francuzima
realnije:zgubimmo od probudenih i sad prenabrijanih francuza ( 2 majstorska gola Zidana u 2 minute, krila su im negdje narasla) , dobimo engleze koji su ionak pehisti i idemo sa 4 boda dalje kao drugi u skupini.
kaj velite? :D
btw evo jedan komentar našeg Vlaovića na poluvremenu Grčka-Španjolska
Gorane,mislite li da bi odlazak na poluvrijeme mogao Grcima naškoditi?
"Pa,ja jako dobro poznam Grke i smatram da bi taj odlazak na odmor mogao prouzročit osječaj samozadovoljstva kod njih"
:lol:
meni je ovo bilo smjesno kad sam gledo, neznam sad
Pojest ćemo švicarce - reko pršo, a nije ih ni primirisao :D
možemo mi valjda dobit engleze a i francuze ak damo maximum maximuma od sebe ;)
ma teško ljudi,lijepo se nadati,al kad gledaš kak dr. repke igraju...ma možemo biti sretni kaj nismo izgubili
:lol: ti se salis? ja da iskreno kazem, uopce nevjerujem u pobjedu protiv engleske, o francuskoj da i ne pricamo.....
pa nemogu ni svicarce dotaknut!
2002 - tekma protiv italije, ak popušimo ispadamo, 70min. gubimo 0:1, u dvije minute damo dva gola i pobjedimo - nitko nije mislio da ćemo pobjedit
ali nakon toga ekvador - opustimo se kao protiv švice i popušimo jer mislimo da ih možemo "pojest"
kaj se tiče engleza možemo ih dobit bez po frke ;)
ajme dobro da nisam stavio 500kn na hrvatsku....
kakve su prognoze za
ITALIA-DANSKA
SVEDSKA-BUGARSKA
ita-danska <3
sve-bug 0:0
(iskusni kladionicar)
¸danska - italija 2:1
svedska - bugarska 1:0
sa igrom protiv švi nemremo dobit vise ni slovence, pa baša da igraju sa skijaškim štapovima.
ali ak stavi enkog kreativca u momčad(Kranjčara da je uzo) bilo bi to nekaj..
Ja ne gubim nadu jer opće je poznato da mi bolje igramo sa boljim momčadima nego sa lošijim, dobijemo Englesku ili Francusku (da im vratimo za '98) i to je to.:D :afro:
= Citat =:
Poslao: dj_velja
ita-danska <3
sve-bug 0:0
(iskusni kladionicar)
baaaa sve-bug sam se zajebo
ovi švedi su zakon
rezultat ŠVEDSKA - BUGARSKA ----5:0----
eh da smo mi barem tako dobili švicarce :)
joj svedi su fakat razbili bugare u 2. poluvremenu... strasno.....
mislite da ceska moze tako slicno razbit latviju?
ha vidjet će mo,ja sam za holandiju....
ceska - latvija 1
njemacka - nizozemska 2
ah...nisu se nešto naši iskazali...nemam baš dobar osjećaj....
glasala sam za francuze..oni su mi nekak najuigraniji!
evo sad igraju bas NIZ-NJE uhhh kak se ndam da ce Nizozemci dobit..bas su dobri likovi.
hahaha ste culi kaj je Nisterlooy reko?da kao zeli Nizozemci vratit Njemcima za drugi svjetski rat u ovoj utakmici, haha pa neko ima jako drugo pamcenje---]
ZAKLJUCAK nisamo samo mi opsjednuti politikom ;)
ma mislim....... pogodim na kladi cesku, zute kartone i crvene... i onda me nizozemci sj***
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
evo sad igraju bas NIZ-NJE uhhh kak se ndam da ce Nizozemci dobit..bas su dobri likovi.
hahaha ste culi kaj je Nisterlooy reko?da kao zeli Nizozemci vratit Njemcima za drugi svjetski rat u ovoj utakmici, haha pa neko ima jako drugo pamcenje---]
ZAKLJUCAK nisamo samo mi opsjednuti politikom ;)
di ono van nistelroy igra?!!
- manchester možda?!?!
nemoj molim te . adi igraju 6 igrača iz najjace Niz. postave-- U barceloni.osim toga, nisterloy nije nie bio danas pravi, sve dok nie zabio gol.i onaj Advokat na klupi je priej trebo stavit u igru Makaaya i Overmarsa.
ma i kluvierta...
on mi ej neak star tak da neznam kolko zapravo moze dat.
ma kaj je star...pola rulje koje je igralo sad su stariji od njega..ja mislim da je on je,bar meni,jedan od naj napadače na svijetu...pa i šved larson je star pa igra ko lud...ta generacija igrača mi je najdraža,ovi tu svi sada begaju za lovom već sda 17 godina..ko nosić...
grcka - espana 2
portugal - rusia X
portugal-rusija 1X
jebote nemogu vjerovat da navijate za našu repku !¨"#$%&/()=?
pa nek mi neko nabroji igraće koji igraju u našoj ligi, koji je to štos sa repkom.