javiše se i naši 2fast 2furius- ganjanje na 402 metra , pa ko prvi..
jel ide ko?20 čuna je karta da, ljepo je objasnjeno di je to.ja cu ic ak nadem nekog da ide.:o
Printable View
javiše se i naši 2fast 2furius- ganjanje na 402 metra , pa ko prvi..
jel ide ko?20 čuna je karta da, ljepo je objasnjeno di je to.ja cu ic ak nadem nekog da ide.:o
kad je to? brijem da bi se frend i ja mogli zaletit na to :mega:
hihi, da dam 20 kn da to gledam, no way imam 2f2f na divx-u, u biti kada malo bolje razmislim možda se i zaletim, moglo bi biti smiješno ;D
U ziher ja bi oso! Ajde ako neko ode obavezno nek nabaci slike nekih "pili"!!
Ma ja sam bio jedne godine i to je bila takva gužva da nisam niša uspio vidjeti. Ne da mi se više ići tamo gužvati
istina,i na kraju vidiš samo puno dima...
ja bio lani i nije mi na kraj pameti bilo platit kartu.... široke su poljane uokolo, dođem biciklom sa strane i došećem se do staze... karte se samo tam kakti na ulazu prodaju ;D
ja ću najvjerovatnije ići pa ću uzet digitalac sa sobom
da vide slike pila i oni koji ne mogu doći.....
vjerojatno cu ici
i odu ti bubnjići= Citat =:
Poslao: smogovac
istina,i na kraju vidiš samo puno dima...
ak ih imaš
..bio sam ja prošle godine, osim smrada gnoja, brda sponzoruša koje skakuću po blatu u štiklama i puno nabrijanih starih kanti i nema se baš kaj za vidjet. Cuga je skupa i isplati se koju gajbicu ponjet sa sobom, niš se nevidi ( pogotovo ak dođete poslijepodne na finale), a uz sve to mora se i pješačiti pun k...c da bi došli do staze. Obzirom na vaše godine toplo vam preporučam da ipak odete jer bolje je i to nego provesti vikend za kompom ili u kafiću...:)
ja sam planirao ici, ali cu subotu vjerovatno prespavati posto sutra (danas) imam maturalnu vecer :(
A šta bi ti još gledao? Šta fali sponzorušama sa štiklama u blatu??? To mi je najdraže!! ;D= Citat =:
Poslao: tomo
..bio sam ja prošle godine, osim smrada gnoja, brda sponzoruša koje skakuću po blatu u štiklama i puno nabrijanih starih kanti i nema se baš kaj za vidjet.
Možda dođe i Čolak sa svojom novom makinom. Nabavio je neki opaki Audi A6 za trke po ravnom. Toliko je nizak tj. ispod ima neku gumu/plastiku tako da ne može ni voziti u zavoju
meni su opcenito te utrke po ravnom glupe, ali kad se vec odrzava...
a čuj bitna je brzina u ovom slučaju,a ne spretnost vozača.....= Citat =:
Poslao: coma_zgb
meni su opcenito te utrke po ravnom glupe, ali kad se vec odrzava...
whiteboy ko stvoreno za tebe;D
potreban je i dobar osjećaj za auto, pogotovo ako nemaš obrtomjer ;)
bigboss di imas mat?
ja cu mozda ic sad ispadda da niko od mojih nejde, ic cu valdja s frendicom, jos ce me ona i vozit, koji beeeeeed :)
sanja...
hehe nije sanja jedna druga je nesmem ti rec zajebavo bi me tvec te vidim :)
A kako čujem,neki tip dolazi sa automobilom Venturi atlantique 300
(za one koji neznaju,venturi atomobila se godišnje proizvede max.40 ukupno za sve modele te firme......malo ko zna za tu francusku firmu...............)
eto ja sam znao za tu firmu :)
...ak Bogo da,ja ću ić u Osijek 26.6...
ja ipak nejdem na ovo, frendica ipak niej anvanturističko-automobilski tip
ajd nam otkrij koja je to frendica!
a tek kad imas npr sl55 amg koji ima automatski mjenjac, i sve moguce sisteme protiv proklizavanja, fakat trebas biti virtuoz da stisnes gascinu do kraja!= Citat =:
Poslao: gog
potreban je i dobar osjećaj za auto, pogotovo ako nemaš obrtomjer ;)
nego ljudi jel odgodjen streetrace s obzirom na kisu?
sad sam bas gledo na rtl-u ono recenzije auta, bio je neki saab kabrio neznam sad koji ,i ugl tip je iso izmedu cunjeva po mokroj podlozi i stisnuo ej nekakav gumb i deaktiviro nesto mozda esp i jos nesto.tak da vjerovatno to i mečka moze.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a tek kad imas npr sl55 amg koji ima automatski mjenjac, i sve moguce sisteme protiv proklizavanja, fakat trebas biti virtuoz da stisnes gascinu do kraja!
stritrejs je odgoden due to the bad weather za sutra
@velja pogadaj...
...pa svi ti noviji autićki (pogotovo Mećke,Audi,BMW) imaju te elektronske igračkice protiv proklizavanja i sl. stvari...i mogu ih isključit...baš sam jučer pričao sa ujom,ona ima Mećku,neznam točno koji model,mislim da je iz 2000. god...kaže da se ne usudi isključit taj vrag protiv proklizavanja...a autić vuuuuuuče ko lud...
I sta je sa slicicama jel ko bio ocemo vidjet sta??
cuh da su igrali po nekakvim drugim pravilima kao da kad vozis prvi put postignes enko vrjeme.Lets say 15.153 sekunde,Isad svaki slejdeci put kad vozis cilj ti je da postignes vece vreme od 15.153 , ali da bude sto blize tom broju (dakle idealno bi bilo 15.154) .
ajd jel bio neko jel se zna ko je pobjedio?ja sam cuo da neki uno . al nevjerujem bas.
Ja sam bila s dečkom, ali ne do kraja jer je sunce pržilo ko ludo i zgoreli smo na onim stolcima...
Ma bilo je glupo pravilo, po nekom indexu, onaj ko ima lošije prolazno vrijeme u kvalifikacijskoj trci kreće nešto prije, a ovaj drugi ga lovi s tim da ovaj koje kreće prije nsmije premašiti svoje najbolje vrijeme inače je diskvalificiran, bezveze umjesto da su kao prošle godine išli po klasama. Al bilo je fora vidjeti južinu i swift sa dva motora.:cool:
a onda dobro da nisam ni išao.....
pa bilo je jučer u explozivu, čini mi se da je neki yugić sa dva motora pobjedio;)
ma jugo sa 16 motora.
nije nego swift s dva motora - cca 300 konja.
swift , charade i onaj stari civic su mi tri tolko slicna i ruzna auta da su to strahote.