Ja bi rado naljepio negdje na auto vinil sa natpisom mobila! Tko to može napraviti? I naravno koliko bi koštalo?
Printable View
Ja bi rado naljepio negdje na auto vinil sa natpisom mobila! Tko to može napraviti? I naravno koliko bi koštalo?
loooooooooool, ovo je več perverzno
odeš u firmu koja radi nalijepnice i isprintaš si doma kaj hoćeš i njima odneseš i to to oko 100kn
Kaj nije dosta kaj imamo majicu....još bi i to stavljao...pa ne plaćaju me da ih sponzoriram....:hunter:
ja ću dobivati 200$ mjesečno kaj bum nosil majicu cafe :hunter:
kako se dobivaju majice!ja bi jednu,pa me zanima.....
:ideja:
Moj prijedlog je da se ubace uz nove brojeve Mobil magazina "kvalitetne" naljepnice ili druga varijanta kao kupon u casopisu sa kojim bi se npr. na kucnu adresu dobile naljepnice za auto od Mobil foruma i (ili) casopisa.
Na taj nacin bi se, mozda uz nasu doplatu, mogli slati i drugi predmeti (privjesci, kape,.....).
Ako korisnici foruma podrzavaju ovaj prijedlog treba ga proslijediti glavnima iz Mobila.
:ideja:
Hvala.
kasno palis, vise nema majica ;)
Ima tip na Trešnjevačkom placu kaj to radi. Tamo na uglu, na samom uglu, tik do American Donuta. Rade izrezivanja tih naljepnica i tako to. A i brijem da to fakat ne košta puno, frend je radio za svoj site, neki www.xxxxxxx.com u jedno 3 komada i stvarno ga je izašlo nekaj sitno...
ja bi upaljace od cafe mobila. :D
Neki komplet kemijska olovka, upaljac, privjesak, za moderatore vizitka!
Malo sam off ali ne bi bilo lose! Probati cu si sloziti neki komplet!
Ja ću si istetovirati na čelo cafe.mobil.hr i to velikim crvenim slovima....:notooth: :lol: :lmao:
Ja neću ništa...to mi je stvarno previše...:hunter:
Ma najbolje da forumasi skupe pare i uplate reklamu o cafe mobilu na HTV:notooth:
radio vrbovec...mobil media ide tak itak..
A mogli bi i toaletni papir s logom mobila!