Zapeo mi je za oko ovaj telefoncic. Ima li tko kakvih iskustava s njime; posebice me zanima kvaliteta kucista i stabilnost OS. I baterija naravno. Nigdje ne mogu naci posten review za njega. Any thoughts?
Printable View
Zapeo mi je za oko ovaj telefoncic. Ima li tko kakvih iskustava s njime; posebice me zanima kvaliteta kucista i stabilnost OS. I baterija naravno. Nigdje ne mogu naci posten review za njega. Any thoughts?
Pretpostavljam da je soft ko na x81. Dosta je okljašten. Entry level.
Entry s funkcijama; alI fura se na poslovnu ozbiljnost, to mi je ok. I aluminijsko kuciste. Kakav je kao telefon "za na po plazi" i tako to..?
Ne bih znal iz prve ruke. "Po plaži" misliš na ručnik/torbu ili pijesak? ;)
Ne ne - onako; za drljanje kad mi je zao nositi e61 zbog prakticnosti ili ocuvanja
Za to je ok. Sekundarni mob. Firmware je nadograđen dosta puta, tak da ne bi smio bit bugovit.
http://www.gsmarena.com/benq_siemens_s68-1410.php
prilicno okljastren poslovni model kojega nije lako ni pronaci po oglasnicima.
U Oglasniku je 250 kn; zato pitam :)
lijepo izgleda alu kuciste, za te pare sasvim solidno
A dao bih nekome lovu da mi ga kupi pa pošalje aš nisam u Zg :(
Bio je 290 kn u ogl al valjda se nitko nije javljo pa je čovjek spustio na 250kn, ja sam isto to gledao ali sam odustao. Meni se čini ok al treba vidjeti kakvo je stanje fona.
Da, to je taj.. Ma spustio bi on i na 200 :)
spustit ce sigurno jer ,malo ljudi uopce zna za taj model:wow:
A da malo raspravljate i o samom mobitelu, a ne o tome koliko bi netko spustio cijenu!? :mad:
MOb ti je uglavnom kao C81,samo što nema kamere,utora za mem. kartice,itd...
Evo ti usporedbe sa GSMArena-e:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1410
2 schljaka: rasprava je o isplativosti, ergo i o cijeni i njezinom spuštanju
Dobar fon za 200-tinjak kunica ali tebi nije tolko jednostavno i isplativo jer si u Rijeci a fon u ZG.
To i govorim cijelo vrijeme.. :( Poslati ću bivšu da mi ga kupi i pošalje :)
Pa ok ak ti može netko, a šta ti nije greda ak ne vidiš prije stanje fona nego kaj daš lovu.
Pa pošaljem ju pa mi kaže iz prve ruke.. BTW imao sam i gorih za 200 kn; ovo je relatvno nov model..
A, gle. Rijedak je. Za to bi i dal 100kn više ak treba (ak niš drugo, onda za poštarinu)...
Tvoj izbor. Uvijek ga možeš prodat dalje...
samo da kazem da je mob ok,ali sve zavisi za kaj bus ga koristio.I da a 200 kn je polovan.Jel tak???
još najbolje da je novi.. ;)
Kada telefon stigne napiši nam neki review(posebno me zanima kvaliteta izrade) tim više me zanima jer sam ga htio kupiti.
Nepotrebni postovi obrisani.
Molim da se držite teme. Probleme s kupnjom razmijenite preko pm-a ;)