-
Samsung informacije
-
Radi se o modelu P400 . . . to je sve sto znam
-
Live slike samsung sgh p400 . . .. .
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/Sanghai/!!!_Samsung_P_408/05.jpg http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/Sanghai/!!!_Samsung_P_408/06.jpg
Ovo je model za europsko trziste . . . a P 408 je za aziju . ..
Molim admina da promijeni naslov teme . . u Samsung P400
-
jesi skužio da mu se ekran rotira za 360?zakooooon!evo ti malo texta i speksa:
At this year's ITU Telecom Asia 2002 exhibition, Samsung continued to impress us by providing some -more- new and innovative handsets, inspite of its already large variety of clamshell mobiles in Asia and Europe. The Korean manufacturer displayed the first rotating-display phone under the code name SGH P400 (408 for Asian markets).
From the first look everyone agreed that it is a revolutionary designed mobile phone. Its' TFT-LCD 65.536 colours display has the ability to rotate from left to right in 360 degrees, thus enabling the users to view their favorite photos easily. With this feature it makes the existance of a second sub-display obsolete, since the primary TFT display can work as a sub-display by rotating it 360 degrees! The P400/P408 is a camera phone as well. Unlike other camera phones nowadays, it uses a CCD type camera which is commonly used in expensive digital cameras. In this way it provides photos of great details and resolution. It supports as well 40 tone polyphonic melodies, EMS/MMS sending and receiving with its' GPRS Class 8 service support. It has also an integrated WAP Browser v1.2.1, fun embedded games and alarm clock and stopwatch features. For those American readers it is also a triband GSM phone supporting GSM 900 / 1900 / 1800 frequencies.
Its specifications are listed below. Have a look at some great photos of it as well.
Samsung SGH-P400/P408:
Dimensions: 90.8 x 47.5 x 23mm
Weight: 105 grams
Triband (GSM 900 / 1900 / 1800)
GPRS (Class 8)
TFT-LCD 65.636 colours display
360 degrees rotating display
CCD type integrated camera
40 tone polyphonic melodies
EMS/MMS support
WAP Browser v1.2.1
-
Da znam . . .. ovako to otprilike izgeda . . . . . . . .
http://www.mobil.cz/obrazek/samsung_p400_9_velky
-
Majke mi ovo je zbilja nešto novo!
-
Daj mislim da oni pretjeruju..... još malo i imat ćemo sve u mobitelu (TV, komp, liniju....)!! A dal ko zna kad će ovo i dal ima rotirajuću kameru??
-
a lijepo sam vam govorio o samsungu.....a oni navalili nokia, siemens, ericsson, pa nokia ponovo....
-
Stvarno...ovi samsungovci grabe ispred svih
-
po fotkama sam zaključio da se kamera rotira.vjerojatno 270 stupnjeva.
-
Točno toliko,a to se radi ručno-uhvatite za ovaj nazubljeni kotačić i štelaj smjer objektiva. :D
-
Bas je zakon mob .. . . . . . . .. . . . . zna li tko kada dolazi ?
-
a frik bi automatiku!pa uvatiš ga za zube i deri!:D
-
Bila bi fora da se i kamera rotira elektronski isto tako i display,nesto kao izvlačenje antene na njihovom N400. :D
-
-
Samsungo se ekran moze rotirat za 360, ovaj od LG-a samo za 270 . . . . usput kameran na samsungu se moze rotirat samo za 180 ne za 270 . . . . . . .
-
Trebao si onaj link ubaciti u Ostali proizvođači sa naslovom Novost iz LG-a ili nešto sl. :D
-
Stavio sam ovdje jer to su dva jedina mobitela s rotirajucim displeyem, pa kad su oba dva na istom mjestu lakse ih je usporedit . . . .. .
-
A sad fakat ne kužim u čemu je fora s tim okretanjem displaya?? To je samo čista preserancija koja ne služi ničemu osim da si dobro razgrebeš unutarnji ekran ;)
-
Neznam koji je cilj mobitela sa rotirajucim displeyem ali bar je fora .. .
-
Pa koji vam je bolji .. . .. . LG ili Samsung ?
-
LG,jer nudi sve isto(kvalitetu također) ali za manju cijenu. :D
-
Kak znas da nudi sve isto
-
LG iako ni SAMSUNG nije za bacit
-
Do tog zaključka sam došao nakon čitanja specifikacija.
-
Meni se vise svidja LG jer mi se cini tanji, a ako je vjerovati SMS Freaku koji kaze da imaju sve isto, onda mi je definitivno bolji LG... a i cijena ce biti, nezanemarljivo, niza... pretpostavljam.
-
-
Kad bi birao mislim da bi uzeo samsunga... nekako mi je lijepši, ali ima i ljepše ime ;)
-
E to sam i ja rekao, a oni navalili LG nudi sve isto za manje . . .bla bla
-
Ko zna, kod nas možda bude LG skuplji ;)
-
Evo pogledajte i live report Samsung P400/408 . . . . Na www.threegmobile.net
-
Evo i full specs . . .
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 1Q, 2003
Size Dimensions 91 x 47 x 23 mm
Weight 105 g
Display Type LCD, 65K color graphic
Size 128 x 160 pixels
- Swivel and rotate 360 deg
- Four way navigation keys
- Dynamic font size
Optional Ringtones
Vibration In phone
Languages
- EMS
- MMS send/receive
- Nokia compatible melodies
- Polyphonic sounds
- Own Melody creation
- Ring groups
Memory Numbers in phone 250
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- Message templates
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port No
Games Yes
Colors
- Intergrated digital camera
- WAP 1.2.1
- T9
- Voice commands and dial
- Voice memo
- Calendar
- To do list
- Speed dial
- Menu shortcuts
Battery performance
Stand-by Talk time
Standard battery, Li-Ion 900 mAh Up to 180 h up to 10 h
-
SAMSUNG rulez a el-đi je izgleda kopija, bar iz vaše rasprave meni to tako izgleda.
-
-
Ma što je je, samsung je ljepši!! :)
-
Ovako gledajuci nema velike razlike u izgledu, ali ipak samsung
-
-
Užasno mu izgleda ona cijev sa kamerom. SCH-v310 je ipak bolji.
-
A kakav je Samsung N500? Vredi li ga kupiti?