http://www.mobilni.svijet.web1000.com/
Evo stranice koja je nedavno pokrenuta i još je u razvoju.
Molim vas da mi javite ako primjetite kakvu grešku, ili ako imate kakve prijedloge. ;)
Printable View
http://www.mobilni.svijet.web1000.com/
Evo stranice koja je nedavno pokrenuta i još je u razvoju.
Molim vas da mi javite ako primjetite kakvu grešku, ili ako imate kakve prijedloge. ;)
Pa prvo neznam kak da poskidam one java aplikacije on me baca na neku stranu a ja ako dobro vidim tamo nema nista isto vrijedi i za animacije, te naravno i za slike i melodije, bluethoth je koliko vidim u izradi.
Pa na kraju da rezimiramo nista neradi i jedan veliki:thumbdown :wall: :nono: :creep: :dunno:
Ovo gore je bilo dobro namjerno nemoj odma da krene salva gnjeva samo sam uvidio da nista neradi, neznam zasto. Trazio si misljenje.
sadržaj ti je Ok al isto što je sile rekao kad odeš npr na animacije on otvori www.freehomepages.com :confused: :mega:
Dark dobra ti je stranica, al ovo što ti dečki kažu je točno, morat ćeš promijenit hosta za podatke. Ovi freewebovi kao freehompages i td. ne dopuštaju linkanje, i nemaju poddomene pa te uvijek bacaju na njihovu početnu stranicu. Mislim da htnet, vip i drugi IP-ovi imaju mogučnost linkanja, pa si probaj otvorit par računa na nekom od njih.
solidno ali nedovršeno:beer:
Ovo vjerojatno niste vidjeli na dnu stranica. Zbog toga problema kojeg ste naveli sam i to napisao. Ako još uvijek postoji isti problem, onda mi javite pa ću ga probati drugačije riješiti. Sadržaja još nema puno, ali će biti. Trenutno radim na dizajnu.= Citat =:
Za skidanje kliknite na naziv zip datoteke desnom tipkom miša i odaberite Save target as...
-----------------------------------------------------------
Napišite i što biste vi promjenili na dizajnu. Danas sam se malo igrao sa Flash tipkama. Rezultat možete vidjeti na www.mobilni.svijet.web1000.com/Template.htm
Hm da sad radi melodije rade, Java radi ali programi ne, ali malo bi trebo izmjenit to da se moze vidjet sta skidam a ne da moram skinit od a-g pa h-o . . .
Da, moguće, samo tu treba volja, a za melodije je to nemoguće jer ima oko 1600 melodija, od kojih su neke slične, samo je razlika u kvaliteti. Za javu ću vjerojatno to i napraviti. Link za programe ću još provjeriti.
Programe sam provjerio i vidim da je razlog tome što sam jučer slučajno izbrisao tu datoteku sa servera. Sada ću ju uploadati i onda bi trebalo opet raditi.
Sređeno
Ne radi. otvara se www.paysforsurveys.com kad se klikne na tvoj link.
Na koji link?
Radi sad link za programe.
Ajd da te zamolim kad pises jednu za drugom poruke edituj ih jel ovako samo treba vise da se stranica ucita a ne postizes nista, postova imas vec dovoljno ak njih skupljas. :)
1. primjer
2. primjer
Zanima me kako vam se više sviđa mjesto gdje se nalazi meni.
dobro je, dobro. polako ce se napuniti sadrzaj, ali oni linkovi su stvarno nesto sto bi prvo trebao rijesiti...
Koji linkovi? Misliš ovo da se nemože samo pritisnuti i skinuti nego treba desnu tipku...?
meni je nekak ljepši primjer 2 :mega:
Primjer jedan bolji ali daj neke zivlje boje ovo sivilo nevalja.
Probaj s programom 3D Button Visual Editor 3.3.0.0 mozes ga skinut ovdje www.multimediasoft.com/3dbve
3MB (trial), 5MB na hard disku
Cijena 49 dolara, proba 30 dana
Sada ga skidam. Inače, nisam mislio ostaviti tipke ovako sive, to je bilo samo da vitim vaše mišljenje o tome gdje više voljite da vam je meni.
Imam ti ja bro melodija pa ako hoces das mi mail pa ti ja posaljem.
meni se isto vise sviđa sa tipkama sa strane...
Nekako mi se čini bolji primjer1, al ni s tipkama gore nije loše...
Meni je bolje s tipkama sa strane...
I, malo prosiri onu tablicu s vijestima.
ferrari_fun_dark@yahoo.com= Citat =:
Poslao: sile
Imam ti ja bro melodija pa ako hoces das mi mail pa ti ja posaljem.
Za danas sam napravio nešto o bluetooht-u, a na toj istoj stranici možete vidjeti prijedlog za novi dizajn pa recite kako vam se sviđa. Sa bojom pozadine nisam baš zadovoljan, pa slobodno recite koja bi najbolje pristajala.
btw. Možda je teško primjetiti, i to treba promjeniti, ali mail ti piše na dnu svake stranice (copyright 2004 by Dark. All Rights Reserved).
Mislim na link na početku teme, tj. na tvoju stranicu. Probal sam opet večeras ali se isto događa.= Citat =:
Meni, a izgleda i svima ostalima je sve u redu. Probaj desnom tipkom na link i onda open in new window ili probaj utipkati adresu u adress bar u exploreru.
e dark mogao bi stavit jedan banner od ovog foruma na site pa nas malo izreklamirat :D
Hoću još. Primam i ponude drugih ;) (za sada je besplatno)
E bas sam i ja mislio neki baner od c@fea na moj site a valjalo bi i na darkov al ajde ako cemo o banerima nek se otvori nova tema.
Zašto, ovo je tema o mobilnom svijetu, a to ima veze s tom. Ti možeš otvoriti novu temu za svoj sajt.
Ne ne nisi me razumio ovdje se promovira tvoja web stranica mislio sam mozda da se otvori topic tipa "razmjena banera" i tu da svako stavi baner svog sajta i da ga moze pokupit svako. Ja bi otvorio al nemam nikaki baner pa bi bilo glupo zapocet temu, kuzis.
Sređeno. Proširio sam ju za 100pix. Sada je široka 50% širine cijele stranice.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
I, malo prosiri onu tablicu s vijestima.
btw. dodao sam još dio sa smiješnim slikama.
---------------------------------------
@sile: Razumio sam te ja, ali nije tako loša ideja, što se mene tiće može.
Pa ajde onda ako imas neki baner otvori temu i ubaci svoj i dalje ce vec ic lako.
Moram još napraviti svoj baner.
btw. u međuvremenu sam na početnu stranicu stavio i brojač GSM korisnika. ;)
----------------------------------------------------------
Još niste komentirali dizajn na www.mobilni.svijet.web1000.com/Bluetooth.htm
dizajn mi i nije baš neki, nekak mi je preobični, trebao bi malo poradit na tomu ;)
Tipke su dobre samo odziv bi morao bit brzi nema potrebe za tolikim cekanjem svjetlosti niko nece cekat na tipki da bi vidio kako ce ona zasvjetlit.
Ulead GIF Animator 5 ti nije los za izradu banera.
Ne moraš čekati da tipka počne svijetliti. Boje su dobre? Da čujem prijedloge!
Ma znam da moras cekat al nece ti niko cekat na tipki da ona pocne svijetlit to ti i kazem odziv mora bit brzi.
Fora je u tome što tu tipku nisam ja radio nego je to iz Dreamweavera pa ju nemogu mijenjati. Ima i drugih gdje je odaziv brži, ali nisu tako lijepe.
Ma dobro nije to bog zna kaka zamjerka bitno da se tebi svida samo ti sibaj. :)
Upravo sam preinačio Javu i od sada se igre i aplikacije mogu skidati pojedinačno.
btw. Za javu više ne treba desni klik i save target as nego se može jednostavno kliknuti lijevom tipkom na ime igre/programa. To bi uskoro moralo biti moguće i za ostale downloade.
I dark, jedan prijedlog, mogao bi stavit nešto linkova na druge stranice(ustvari ako se to uopće smije bez pitanja vlasnika...)
Hoću. Čekam još ponude za banere, ali nitko da ponudi. Sve bih želio odjednom staviti tako da ne stavljam malo po malo.
e moj prijatelju, ali tako ti je to. svako ces malo nesto mijenjati i uploadati. inace nema smisla...
Bas to ja sam na svom sajtu postavio tonu programa za download a sve nalinkano na drugu stranicu i onaj promjenio nesto kod sebe i normalno odma vise neradi ni kod mene i stas sad mjenjaj. Tako da dobro kaze 3aTmr namjenjaces se svako malo.
Ja ne stavljam (barem za sada) linkove na druge stranice nego je sve što imam na mom web prostoru.
Ma tako ti je i najbolje ili inace prodes ko ja.
DARK samo naprijed :thumbup:
Hvala. Imaš možda kakav prijedlog? Danas možda uploadam prijedlog za dizajn pošto tu još nisam sasvim na čistom. Ovaj puta će biti plavi sa tipkama koje odmah reagiraju kada se prelazi mišem. Možda uskoro počnem raditi i WAP stranice pošto dosta veliki dio populacije nema data kabel.
..pusti se za sada wap stranica, prvo sredi mobilni svijet kako treba...:) korak po korak, i samo naprijed:)
Mošda još niste primjetili, ali na linku
http://www.mobilni.svijet.web1000.com/SonyEricsson.htm i podlinkovima je novi dizajn. Recite kako vam se sviđa, jer mislim taj dizajn staviti na cijeli sajt i riješiti se designa za neko vrijeme i posvetiti se sadržaju.
nemoj se puno baviti wap-om jer uglavnom noviji mobiteli mogu, a ubuduce ce i svi moci otvarati xhtml stranice. samo ih napravis jednostavno bez puno slika...
Znam. Za sada samo web, a kad bude gotov možda napravim wap sa nekoliko melodija i sličica za download za one koji nemaju kabel.
Napokon sam našao malo vremena i Mobilni svijet se transformirao u Mobilni portal.
Možete ga naći na adresi www.mobilni-portal.tk
Ako je tko spreman za suradnju u bilo kojem području portala, može mi se javiti na mail dark091@gmail.com
Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Meni radi.
Pa da sad i meni neznam kaj je bilo.
:thumbup:
jako dobro ;)
ok zgleda ali header u flashu je prevelki, animacija jako mala i trebao si odrezati header image na više djelova i animirati samo ovaj mali dio(zvjezdice mislim)..puuuuno brže bi se učitavala ;)... i da, na vrhu stranice povuci layout preko onog "free web hosting" i stavi bijeli .bckg da se ne vidi....bar bi ja tak...inače je OK
Nisam ja radio tu temu, samo sam u flashu ono dopisao. Mislim da host nije previše pouzdan pa tražim novi. Što se tiće animacije (oko 60kb) mislio sam staviti običan jpg. Još ću razmisliti o tome svemu. Site mi trenutno ne radi. Nadam se da vama radi.
meni radi OK, to je najvažnije
I ovaj pop up sto iskace na pocetku ubija!
Tko ti je kriv što nemaš popup blocker. Da imaš i google toolbar bilo bi dovoljno.
popup je zbog domene. Da nemam domenu adresa bi bila mobilni.hollosite.com/e107/ pa birajte.
Danas sam promjenio host jer je ovaj bio nestabilan i imao je banner. Link je isti, a downlade ću natrag postaviti kroz nekoliko dana, a onda će biti i novih downloadova.
Registrirati se ne morate ponovo (osim ako se još niste :D ).
...još gore...treba mu 3-4 min dok provjeri username i password pri logiranju... :thumbdown: ...
Siguran si? Meni je to bilo u trenutku. Probaj drugi put jer je bilo problema sa bazom podataka pa mu je onda duže trebalo.
...sad je ok :thumbup: ...