trebao bi mi test zastita na radu,pa ako netko ima bio bih mu zahvalan!
Printable View
trebao bi mi test zastita na radu,pa ako netko ima bio bih mu zahvalan!
Je,to je to
ja imam ali nisam iz zg, a i to ti nije teško nabavit a još je bizarnija stvar da ja neznam nikoga još ko je to pao tako da....neš valjda učit
Ja sam to polagao,ali tip koji je bio na ispitu nam je rekao svaki odgovor i jos ga malo obrazlozio tako da ce ti vjerovatno tako biti i braticu.,:hrv:
za to ti ne treba test
fakat moraš biti munjen da ga padneš
svi odgovori su ti očiti, samo profesori dosta zastraše učenike pa svi misle da će biti teško
u našoj školi svi prošli bez učenja, nije to tak teško ;)
Test je jako jednostavan i moraš biti stvarno glup da ga padneš.
ma to ti je glupost...nemaš se šta brinuti, odnosno tvoj bratić
Imal sam ja to i na poslu,to je bezveze,mi smo se smijali kada smo to riješavali.Nitko nije pal,svi su prošli!!!Ma nemaš brige.
Imas taj test za kupiti u knjizarama. Koliko se sjecam, bilo je par zeznutih pitanja gdje odgovori nisu bas ociti.
A,dobro reci cu mu,hvala svima na odgovorima!
Ima samo par pitanja na koje trebas znat odgovor ostalo je cista logika....npr. pod kojim kutem trebaju biti ljestve naslonjene na zid?
zhaha pisao sam to na pocetku ove sk god i niko nije pao, prelagan ispit :D
Baš super! :respect:
Koliko kosta taj test u knjizarama i dali ima neko rjesenja sva
Ma, ne trebaš kupovati...
Pitanja su ti tipa:
"Zapalila se zavjesa, gasiti ćeš je:
a) Svijećom
b) Kartonom
c) Protupožarnim aparatom"
Stvarno je prelagano.
Možeš pasti jedino ako se zezaš ili ako imaš nekih ozbiljnijih mentalih problema.
Ja imam malih problema,pa molim ako ti nije tesko da mi netko napise
Ja sad moram polagati taj usrani ispit. El mi može netko dati kakav link ili nešto slično sa testom zaštite na radu ako možete. Molim vas !!! :(
Jaooo. Taj ti test uopče nije težak. Rješiš ga za 20 minuta. Banalna su pitanja, čak i da sve pogađaš prošel bi ;D
Nađoh dvije slike.
Teže se vidi, ali se može skužiti.
Kao što vidiš, ne trebaš ništa brinuti.
http://www.bug.hr/_cache/05079e5ae8d...rand=119367417http://www.bug.hr/_cache/7e7f9b73e48...rand=130765260
to sam i ja pisao..jedino cega se sjecam da smo ja i cijela ekipa iz razreda dosli odvaljeni od dima :D dvojica su rigala u wcu usred sata i zeleni ko jabuke bili..to je jedino cega se sjecam..kako sam prosao test? a vjerovatno sam random stavljao odgovore jer sam htio sto prije izaci :D i znam da nisam pao..ma to ti je bzv :D
kao dipl.ing. sigurnosti i zaštite na radu, obećajem ti da ćeš proći taj ispit, ne brini se uopće! :D
Pozdrav društvo. Da li je netko možda polagao ispit za stručnjaka zaštite na radu? Naime nije mi baš jasan koncept posebnog dijela ispita odnosno kako bi taj rad trebao izgledati. Svaka pomoć je dobrodošla.
Ja sam polagao taj ispit za strucnjaka zastite na radu, prije koji godinu.
Znam da ispit nije posebno tezak ali ima dosta zakona i pravilnika koje treba nauciti
E da, kaj se tice tog ispita za strucnjaka zastite na radu:
Taj "posebni dio" se odnosi na zadatak koji dobijes postom, pa moras na tu temu napisati nekakav rad.
Ali teme nisu teske...
A ostatak ispita je usmeni, tj dodjes u ministarstvo i odgovaras kod razlicitih ispitivaca na pitanja iz razlicitih podrucja...
Nije tezak ispit, a neki ispitivaci su skroz OK! Samo sto ima dosta pravilnika i zakona i trebalo bi sve to proci...
Lakse je ako radis taj dio u struci