www.uploadcentar.com
UploadCentar.com je hrvatski besplatni servis za upload slika. Namijenjen je hrvatskoj publici, te mu je sucelje na hrvatskom jeziku
vasi komentari i prijedlozi....
Printable View
www.uploadcentar.com
UploadCentar.com je hrvatski besplatni servis za upload slika. Namijenjen je hrvatskoj publici, te mu je sucelje na hrvatskom jeziku
vasi komentari i prijedlozi....
Hmm, sviđa mi se više nego www.imput.hr. Ima thumbnail prikaz, brdo linkova, brži je ohoho i nema reklama ni inih điđebaja. Ide u bookmarkse :thumbup:
super izvedeno......koristin ga uvik od sada, pohvala autorui preporuka korisnicima :thumbup:
pa nije loše....
cek to si ti napravio
da, bit ce i za ff i za ie toolbar...a, napravio sam i plugin za forume za upload slika, evo, ovako izgleda link , ovo ispod boxa za pisanje posta, pa ako su admini zainteresirani, mogu ga postaviti na ovaj forum
Ako imaš plugin za vBulletin forum, predloži nešto u Mobil#Forum#Obavjesti.
meni ff kaze Server not found
Firefox can't find the server at www.imput.hr.
* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
nenadje ga
To bi bila fina stvar i skratila bi mnogima muke. Samo da se useri ne razbahate i počnu u svakom drugom postu uploadati slike, važne i nevažne. Možda bi u tom slučaju bilo dobro staviti limit na veličinu slike, odnosno da ju se automatski sreže ako prelazi dozvoljene granice.
Mislim da bi trebalo dozvoliti upload slika bilo kakve veličine, ali bi se ona ljepila u post kao thumbnail. Nipošto kao direktan link sa IMG tagovima.
Uglavnom, poanta je da čovjek u editoru za post može odabrati i sliku za upload koja će se automatski prikazati kao thumbnail.
@siemenscx70: www.imput.net, moja greška. Držimo se ove teme, mislim da će biti kruha.
super stranica, svaka cast
nego bili se sto dalo isprogramirati za wbb?
Svaka čast decki,ovo je jedan od boljih projekata nakon download.hr :beer:
kod mozes skopirati ovdje
Htio bi podići ovu temu pošto je autor već duže neaktivan. Koristim ovaj servis od mog prvog posta ovdje, a nedavno je uvedena i opcija kreiranja albuma. Registracija je uvedena još prije toga.. Ugl, evo c/p maila:
= Citat =:
Izvorno postao info@uploadcentar.com
Koristim to vec neko vrijeme, smeta me to kaj dok se ulogiram i izađem van iz browsera on ne "zapamti" korisnicko ime i lozinku ili steta sto nije non stop logiran kao recimo cafe mobil
možda ovo glupo zvuči, ali ja nigdje nevidim link za registraciju??
Da ne duljim, poslao sam im mail nedavno u vezi toga jer su mi profil i sve uploadane slike nestale. Odgovor slijedi:
Konkurencija je prevelika tako da se sad koristim drugim image upload servisom. Šteta, al što je tu je.= Citat =:
Prije svega zeljeli bismo Vam se ispricati.Dana 17.03. srusio se disk na hostingu, vratili su sto su mogli, tj. vraceni je backup 12mjeseca 2007 godine. Mi smo radili povremene backupe,te su vracene sve slike uploadane do 21.1.2008. Kad smo dogovarali sa njima u vezi paketa, obecano je bilo da do takvih stvari kao sto se desila nece doci, te da ne brinemo jer rade redovite backupe. Naravno, povjerovali smo jer su ipak iskusna hosting tvrtka sa mnogo korisnika. Nazalost, to sto na nam se desilo, razbilo je svako povjerenje u njih. Takoder, vjerujemo da smo i mi izgubili povjerenje nasih korisnika, no, nije nasa greska.
Buduci da je promet jako pao, razmisljamo o prodaji UC-a velikom projektu, koji ce uskoro u pogon. Radi se također o uploadu slika. Bit ce .hr domena, imate ce takoder mogucnost registracije, mnogo korisnih opcija itd.
Jos jedanput se ispricavamo.
srdacan pozdrav
dposedi :: UploadCentar.com team