Iz svog starog SiemensaCX70 izvukao sam sve a sada me interesuje kaj mogu sa k320i dali mogu ubaciti soft nekog drugog modela ili nesto tak.Ko zna kaj interesantno neka javi.
A ja cu do tada pokusati nesto naci:comp: pa javim ovdje.:)
Printable View
Iz svog starog SiemensaCX70 izvukao sam sve a sada me interesuje kaj mogu sa k320i dali mogu ubaciti soft nekog drugog modela ili nesto tak.Ko zna kaj interesantno neka javi.
A ja cu do tada pokusati nesto naci:comp: pa javim ovdje.:)
Zaboravi na bilo kakav modding K320, to je posebna verzija SE mobitela i bilo kakav pokušaj moddinga (za sada = 21.08.2007) rezultirat će krepanim mobitelom kojeg nećeš moći oživiti :(
Poseban je zato što K320 spada u db2012 telefone pa je za sada puno toga ograničeno - mislim na modanje, otključavanje itd.
Ako ti je do moddanja nabavi si K550 npr. ! To se zove mob, a i masa ljudi ga ima i već modda, a to je najbitnije kod odabira moba za moddanje - da ga mnogi žele moddat.
K320 vjerojatno osim tebe ne želi nitko drugi moddat, pa priznaj mob i nije neka zvjerka, to je low end mob
ali kako ga unlockei otkljucavaju
koji cid ima taj mob?
CID50, nažalost.
imam jedan problem s k320i. odjednom mi se više nije htio upaliti pa sam flashao novi firmware. sad kad mi se pokaže početna slika sony ericsson (prva slika bijela pozadina) mobitel se počne gasiti i paliti i tako stalno (samo ekran) i nemogu ga nikako dokaraja upaliti. kako ću riješit ovaj problem
@fiki_gulan,
OBAVEZNO procitati pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema.
Takodjer, ne otvaraj novu temu ako slicna vec postoji.
Ovo tvoje se nekad zna desiti kad MAIN ne odgovara FS-u.
probao sam preko sony ericsson alata za upgrade ali isto. dal mi možete reći gdje mogu nać fs i main koji odgovaraju
U temi za zahtjeve, nedavno postano.
zanima me dal mogu na k320i cid 49 staviti firmware od w200i koji je cid 52 ili moram baš naći cid 49 firmware za w200i, a ako moram staviti cid 49 možete li mi reći gdje ga mogu skinit
Može i CID52 firmware.
k320 cid50 unlock???
imam se k320 na cid 50...pa me zanima dali ga mogu tako otlkjucat ili ga mogu stavit nekako na cid52 pa ga flashat u w200 i onda otkljucat??
ne trebaš dizati na cid 52
skini ovo
http://rapidshare.com/files/20047868...012__RED50.rar
i ovo
http://rapidshare.com/files/19988361...her_anycid.rar
ne kuzim ja ovo ni jedan posto...daj molim te reci mi kako da upgraedam cid na 52 pa da ga ja onda patcham lijepo i to bude to...
imam problem...u faru mi se ne pokazuje SEFP...kako da to rijesim? extractao sam ga u plugins i kad stisnem u faru alt+f1 nema mi sefp-a tamo...???
nitko nezna kako dic na cid 52??? ili stavit na bilo koji drugi cid?
Probaj podesiti skriptu. Možda je u tome problem.
kolko sam sad vidio ja imam samo skriptu za db2012 cid50....a meni xs++ i setool2 lite kaze da je moj mob db2010 cid 50...jel znas di bi mogao skinut tu skriptu??? ja je nemogu nigdje nac...googlam vec 3 sata...
edit: jesam...xs ga prepozna ali s farom nikako ne mogu uc u njega...
probaj ovu scriptu
http://www.esnips.com/doc/05e2acbd-f...20251f21f/w810
Gle, CID onda moežš podignuti jedino s servisnim alatom. Pacthanje bi trebalo raditi AnyCID metodom, ali postoji šansa da ima nekih bugova.
Dakle dobio sam SE K320i od tetke iz Austrije nov naravno. On je otključan samo na Orange ja mislim, a te kartice nemam tako da nemogu upalit mobitel i pokrenut executor da bi otključao mob jer nemam te kartice. Da li postoji ikoji drugi način patchanja DB2012 CID 50???
Mislim da nema. Uostalom, unlock zna biti dosta jeftin, pogotovo za DB2012 mobitele.
jeftin??? pa taj mobitel vrijedi 200kn, a unlock kod servisera je oko 200kn kolko znam, tak da se to nikak ne isplati uopće. Kak da provjerim na koju je mrežu otključan?
Pa može se unlockat mobitel i za 50-80 kn, ovisi o servisu. A mrežu na koju je zaključan ne možeš provjeriti (AFAIK), jedino s <- * * <- (<- je joystick lijevo, a * je *) možeš provjeriti da li je otključan ili nije.
Da, nisam tolki noob znam za taj meni, pišemi samo da je zaključan network i tražime NCK koji mogu samo platit da bih dobio, da li to znači da za mene nema free unlock metode?
Hmm nisam siguran ali mislim da bi ti radio neaktivni sim... pa potrazi malo prepaid karticu koja nije nadoplacivana dosta vremena
postoji vec tema o K320. ubuduce potrazi malo
Takodjer, procitaj pravila foruma, pogotovo o naslovima tema.
Osim toga, da si malo potrazio, vidio bi da NE POSTOJI free nacin za patchati DB2010/DB2012 CID50. Napisano barem 10-tak puta vec. Pomiri se s tim.
Ovako, zbog problema s alarmom predloženo mi je da pokušam staviti novi firmware, međutim, imam problema sa seusom (najnoviji seus koji sam danas skinuo sa SE support stranice). Svi driveri su instalirani i mobitel funkcionira kada se usb-om spaja u phone ili file tranfer modu, medjutim, kada se mobitel ugasi, te se uz držanje tipke "c" spoji kablom, u taskbaru se pojavljuje "found new hardware" ikona, bez onog balončića ili ikakve obavijesti, a kompjuter u roku 5 sekundi zaglavi. Nije da se skroz smrzne, jer strelica miša se i dalje kreće, no komp ne reagira i nužan je reset. Ovo se događa i unutar seus procesa, ali i izvan njega, dakle ako pokusam obaviti proceduru u windowsima (drzim c i spajam kabel). U device manageru nema nepravilnosti. Zanima me u čemu bi mogao biti problem i što mogu probati?
Hm, meni se cini da je kako god okrenes problem u tvojim windowsima, tako da nemam pojma. :dunno:
Znam da je u Windowsima, ali inače nemam nikakvih problema, tako da je moguće da samo treba zamijeniti neki driver ili nešto slično, samo što ja ne znam što točno. :/
Hm jedine drivere koje mozes probat zamijeniti su K320 signed drivers,pa googlaj..
I probaj ukopcat mob,dok je upaljen!trebao bi te onda pitat od kud da instalira drivere..pa mu ponudi te skinute.
Ako se i onda smrzne(prije nego te pita od kud da ih instalira) onda je problem bas u windowsima!
Javi jel pomoglo..
EDIT
@ ravilov, da sad sam i ja skuzio.. :) j***ga, odgovarao sam preko moba,pa sam to smetnuo sa uma.. ;D
al nista ga ne kosta ponovno instalirati te drivere, kao i usbflash drivere..
@kara,
Zar nije napomenuo da je sve u redu kad ide na Phone ili File transfer, a da je problem u Flash nacinu rada? :hm:
Dakle, ova ideja nece nista pomoci...
@pjer177,
Probaj rucno instalirati USB flash driver (link imas u superthreadu).
Probao, opet isto. Da makar dobijem nekakvu obavijest ili mogu kliknuti na "found new hardware" ikonu, pa da znam što mi radi probleme, al ne mogu. A ništa, ne gine mi budilica, a uskoro uzimam novi mob pa će ovaj na servis. Hvala svima na pomoći
dakle evo i ja se sasvim slucajno susreo sa istim problemom..
na prednjoj strani kucista imam 2 usba sa kojima mob funkcionira savrseno, ali sa ona 2,na straznjoj strani nema sanse..
dogadja se ista stvar, komp se smrzne i to je to..
jedino rjesenje je probati drugi usb port.. jer drugo rjesenje ja nisam nasao..