[6300] - nekoliko pitanja
Ponosni sam vlasnik Nokije 6300 punih dva tjedna;D
Mobitel je super ali ipak imam nekoliko pitanja:
1. Vratasca odnosno poklopac USB prikljucka je smece, da bi ga se otvorilo treba koristiti noz u najmanju ruku jer nicim drugim ne ide. Jel ovo zaista potrebno na mobitelu ili da odrezem onu plastiku i ostavim otvor slobodan?
2. Galerija je isto tako organizirana cudno, sve sto se sprema /slike,video.../ ide na memory card a oni folderi Fotografije, Video, Glazba ostaju prazni a ne mogu ih izbrisati, ovako je samo zbunjujuce jer postoje duplirani folderi tj. oni na telefonu i na MMC-u:angry:
3. Koliko vama izdrzi baterija? Meni uz pola sata razgovora dnevno i nesto malo koristenja kamere jedva 2 dana:angry:
4. Slab zvuk u slusalici, ne znam jel jos tko primjetio ali eto tako mi se cini
[6300] par konkretnih pitanja
ovako, vlasnik sam Sonyericssona W810, a uzeo bi 6300 pa me zanimaju neke stvari kako rade na 6300 a svidile su mi se na W810, pa bi molio odgovore na par pitanja...
1. kod W810, u imeniku mogupodesit oće li imena automatski spremat na mob. ili na sim, meni je na mob. i moze se radit jednostavno kopiranje svih kontakata na sim i memory karticu, kako je to rješeno kod nokie?
2. kad se primi neka melodija/slika/video, kod W810 automatski sprema na karticu, kako je to rješeno kod nokie? sprema na mob.pa treba svaku posebno kopirati na karticu ili?
unaprijed hvala
pitanje za hrvatski izbornik
skinuo sam novi software V07.21 za NOKIU 6300 pa mi je izbrisalo hrvatski izbornik i sad ne mogu vratit hrvatski jezik nazad. Može li mi netko kako pomoč gdje i kako da vratim hrvatski jezik!