Dakle, sve možete zaključiti iz naslova, izvor večernji list.
link: http://www.vecernji.hr/home/tehno/2309678/index.do
Printable View
Dakle, sve možete zaključiti iz naslova, izvor večernji list.
link: http://www.vecernji.hr/home/tehno/2309678/index.do
pametni smo mi.......sumnjam da netko sa foruma nije taj haker.....:hm: :hm: :hrv: :hrv:
pa to sam ja sam sebe morao pohvaliti. Mislim ono, khm, nisam ja... :D:D:D
Svaka mu čast na tome....:hrv:
Ovo zadnje me najviše nasmijalo.
Pa zar ameri misle da mogu zaustaviti dobavljače sa crnoga tržišta?= Citat =:
U Hrvatsku, kako su nam rekli u distributeru Applea za Hrvatsku, iPhone stiže tek 2008.
Ako "Saša iz Krka" bude to omogučio "otključavanje" za svoje ljude u Hrvatskoj on bude još puno prije.
A i šta misle ameri ko ga bude trebao kada ga sezonske najave novih modela preplave, kao da europa nema svoje mobitele a i japanci ih lansiraju brzinom munje na tržište!!
sa krka kazeš to meni blizu tu,mozda ga denis sa foruma zna!
E a šta ako se striko Števa naljuti, i veli "neče meni tamo neki Saša hakirat moj ajfon!" I onda kaže " NO AJFON FOR KROEJŠA!!!" ?
Vecernjem vjerujem koliko i Appleu tako da ne pusim to sranje...
Edit:
Izgleda da sam u pravu.
Sassha:
= Citat =:
Thanks to Vladimir_CDI,ozbimmer, who figured this out! I Just wrote a "How to..."
Novinski napis kojem ne vjerujem koliko ni da mađarska ima more. Brate bez dokaza samo spletke.
Ma prekrasno u ovim trenucima skoro zaplacem!Najjaci smo najjaci,mi smo hakeri!
da nije to mali kompov , nesto ga nema lejtli.
impresivno...iako nešto sumnjam.."NAŠI HAKERI prvi"
haha.-.
Da potvrdim kako je uistinu tip sa Krka otkljucao iPhon. Rekao mi je frend koji je pricao sa svojim frendom koji je prico s tim tipom i navodno da tip nije nikakav haker.
ja sam čitala u jutarnjem intervju.Dečko je rekao kad ga je otključao da se odmah išao javit na foru..hmmm?
hehe svaka čast ak je istina a ak nije opet svaka čast:notooth:
...na tome što će lik od (mogućih) vlasnika ajFona zgrtati ogromnu lovu :rolleyes:
A šta je s onim makedoncem koji je ubacivanjem nekog AT&T koda u domaći SIM uspio zavarati iPhone da misli da radi sa AT&T karticom? Ne sjećam se detalja ali taj postupak bi sigurno bio jeftiniji nego prčkanje po softu telefona...
edit:
evo i link http://www.personalmag.co.yu/blog/?postid=1443
Tip nije prvi otkljucao iPhone niti je jedini, a sto je najbolje, samo je pratio tude upute i slozio ih u tutorial.
Obožavam hrvatski tisak.
Sporig!
upravo tako!
da je pravi hacker kako to naši mediji zovu, znao bi sam promjeniti naziv operatera na displayu, recimo, a ne pitati druge. inače, ovakva metoda otključavanja se koristi jedno 10ak godina, kao last resort rješenje, kad je ne moguće drukčije i primjenjivo je na sve uređaje ove vrste.
rusi su probili iphone, dotični je samo preveo sve, nakupio u jedan tutorial i to je to. ali, važno je biti prvi, pa i u tome, osobito ako se protumači na ovaj način.
eto, pa nek čovjek uživa u slavi:guitar:
a dobar je hahah
svaka mu cast (zna prevest)
:respect:
tako je, tek je sad otključan kako treba.
možete čitati sve o tome na blogu onih koji su utrošili ljeto na to:
BLOG