Kako vratiti GDFS na K750i?
Kako vratiti GDFS na K750i?...kad stavim fs i main moram customizirati...ali ne mogu customizirati jer mi dođe tamo do activating loader
activating GDFS
I TU STANE I NEMA DALJE...a kad customiziram preko fara kad hoću uklj mob pojavi mi se par sek bijeli ekran i ugasi se...što je tome mobu...
-probao sam preko phone xs...ali tamo kad spojim mob...ucitava i ispisuje ono
baseband
hardvare platform...bla bla i te podatke i kada dođe do gdfs: program se ugasi i pojavi se ono send eror i dont send eror....ljudi help kaj je tome mobitelu...
ja mislim po svemu tome da je sjeban GDFS...kako njega vratiti'
k750i, pokvaren GDFS, NEED HELP!
I čuo ja od frienda da se može sa se2tool-om ubacivat patcheve bez ponovnog flashanja kao sa gslide-om pravit novi main pa onda xs++-om flashat. Ja kreten poslušo njega al umjesto WRITE SCRIPT stisnuo WRITE GDSF, sad mob stalno stoji na please wait screenu, a GDFS backup sam izgubio jer sam milijun puta formatirao HDD! Može li mi itko pomoći da ponovno sastavim ovaj mob. Tuđi GDFS učitat, mislim da to nije poželjno!
gdje ima gdfs u raw formatu?
Ljudi krenuo sam probat popravit mob po carbonovom tutorialu na se-nse. Skinuo sam sve potrebno osim gdfs-a u raw formatu jer ga nigdje ne mogu naći. Može li mi ko link dati da ga skinem?
Evo naziva, ima gdje GDFS u rawu?
Carbon, ma to ti je onaj tutorial pod nazivom za one koji su spržili GDFS>tutorial za oživljavanje!