Zna li tko kad je tekma?
Koliko ja znam utorak 31.07.
ali na linku http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_...bran_program=2
piše srijeda 01.08.
pa kad je onda????
Printable View
Zna li tko kad je tekma?
Koliko ja znam utorak 31.07.
ali na linku http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_...bran_program=2
piše srijeda 01.08.
pa kad je onda????
tu 31.7 ne piše u tv rasporedu stoga je onda 1.8 a na hrt nema još raspored za 1.8
1,8,2007
http://www.hrt.hr/raspored/?raspored...tum=2007-08-01
31,7,2007
http://www.hrt.hr/raspored/?raspored...tum=2007-07-31
nema je ni u jednom u biti
a na dinamovoj stranici isto nema! stoga sad zbilja nemam pojma
utakmica je u srijedu!
dinamo bu remizirao i pobjedio u maksimiru.
ma Dinamo pobjeduje!!:hrv: :thumbup:
nema sumnje. uplacujte sto vece cifre na kladioni, hendikep, obogatit ce te se
ma jesu pobjedili al nisam nist zadovoljna kak su igrali...niti najmanje...:tomato:nadam se samo da ce doma biti nesto sasvim dugo:crazy:
ma igra im je za k.. jednostavno neznaju..igraju spor nogomet.
danas sam gledao hajduka, hebote kako igraju, skoro kao real madrid, brz i atraktivan nogomet s finim centrasutevima..
ne pretjeruj...ja sam hajdukovac ali dinamo je jos bolji od nas......kad se skupe verpakovskis,sablić,tudor,linić i lisztes još onda je to ona prava ekipa za rušenje dinama
ne znam kako tebi, al po meni igraju prespor nogomet.a ono sto su pokazali slaven i hajduk, to je fin nogomet, brz i atraktivan. ovo sto je danas hajduk prikazao, bas sam se gustao, koliko su dobrih akcija imali.
sad su dofurali balabana, kao i sokotu, stare tromove..nisu oni za dinamo,jer se ne budu nazabijali u to sam siguran.
Neznam ja navijam za hajduk ali me nikako nije zadovoljila igra hajduka kao i cjela utakmica,previse prekrsaja s obje strana i ona dvojica dragulja koji promasuju nemoguce...sto se tice dinama itso im se svaki put desi, pad koncentracije u zadnjim minutama i naravno gol...posto opet nisu imali srece i dobili werder tesko ce sa tim manama dalje..:hrv:
Bolje Werder nego Arsenal ko prošle godine ;D
ma istina ,nisu nijedni ni drugi nis pokazali.Nadam se da ce se Dinamo trgnut i konacno vise ostat u toj EU.:hrv: ale ale!!!!http://img530.imageshack.us/img530/4158/dinamohm3.gif
Tesko ce protiv werdera,ja mislim da ce igrat u uefi...
uvijek ima šanse,nije werder barcelona..tamo odigrati x ili neki minimalni zaostatak,a doma ih nakantati...:D
dinamo ima bolju igru od hajduka. gledajuci dinamo kako igra, vidi se jedna uigranost, rastrcanost te lijepe kombinacije.
gledajuci hajduk, ima dosta napucavanja, dugih lopti (te pogresnih)
dinamova momcad je uigran i to je najbitnije, ono sto im fali najvise je realizacija. dinamova igra je i puno atraktivnija, sto ne cudi sobzirom na nase brazilce, kamerunce i ine. u hajduk dolaze novi igraci pa ce potrajat da se momcad uigra, ali zelim im da se sto prije posloze i da zapocnu igrat jedan lijepi i jaki nogomet da se probiju u europu. prolaze li sampdoriu? ja mislim da da! (ako uopce nastave daljne natjecanje radi kazne)
corluka, moze se bez njega, jer dinamo ima dosta kvalitetne igace da ga zamjene na toj poziciji.
nitko ne spominje slaven belupo koji je odradio odlican posao protiv albanaca a pogotovo u prvoj utakmici.
sada idu na galatasaray.. nazalost.. nedajem im prevelike sanse. mogli bi dat gol, ima dobrih igraca ali bojim se da kvalitetom i iskustvom ipak nisu na razini tog turskog kluba.
prolazi li dinamo werder? sacekajmo prvo uzvrat protiv domzala. bojim se onog najgoreg, sada im je werder u glavi i mogli bi prelagano uci u ovu utakmicu sa slovencima. ma vjerujem u prolaz, samo da ne bude na knap..jer moji zivci, a i vasi vjerojatno, nisu bas najbajnije..
treba uci cvrsto, imam i gru i kvalitetu, imamo i ime dinamo, neka nas se boje, treba pokazati tko je gazda na ovom dijelu balkana.europe.
hvaljen isus i marija, zivio nam dinamo vjecno.
ah teško ce igrat dinamo protiv werdera...............fali dudu za završiti napad...............no BB nije te kvalitete............
bravo killa...balaban uopće nije loš..uopće nije loš...
za natjecanje ko ce duze stajat u mjestu
ma igraci dinamo dinama su za k.. kaj ste sljepi..evo jednog primjera..kad god idu u napad, kreten1 kretenu2 uvijek doda loptu prema njegovoj peti, umjesto da mu pukne prema naprijed, tako kreten2 s ubrzanjem uhvati doticnu loptu..ali ne, kreten2 uvijek mora stati da doceka loptu od kretena1.
2. neznaju stopati lopte, odbijaju se ko od drveta.
3. drpić i carlos su isto za k
4. forsiranje vukojevice da puca prema golu s velikih udaljenosti, ..za kojeg kazu da ima jak udarac?'ahhaha
5. forsiranje modrica da puca penale.. samo pitanje je kad ce mu golman skinuti loptu..tak slabasno puca.. zakej tu ne stave vukojevica kad on ima udarčunu?
6. sve strance treba vratit natrag od kud su dosli.. cemu oni, kad imamo toliko dobrih igraca? ..pogledajte samo slavena iz prosle godine, a i vartekst prije nekoliko sezona..
hajduk mi se cini da ce biti dobar ove sezone..naravno nije jaci od dinama, al ima fantasticne kontre..samo im se napadaci trebaju malo bolje uigrati..
ma daj Vjeko jesi gledal tekmu .Poceli su super pasevi ,dodavanja ,divota za gledat.Imaj na umu da im nije trener bio prisutan,a ovaj pomocni,nije to to.Dalje nemre Modric sve ,a oni ga forsaju,jer su zgubljeni bez vode.Od kad je Dudu otisel stalno se mjenjaju,treba to uigrat. Mislim da se sad jos traze najbolje kombinacije i mjesto za svakoga.Slazem se < da netreba toliko stranih igraca,koji ce im k onaj golman,pa sad balaban.Pa oni svaki tjedan moraju momcad update.Dobro jos i igraju.:hrv:
Po mom misljenju , Balaban je promasena investicija , buduci da ga dozivljavam kao balvana koji stoji u napadu i ceka lopte.Klasa Olica kad igra u repki , samo kaj ovaj uzaludno trci.
jednostvano covjek nezna.
smatram da je ta navodna kupovina nepotrebna s obzirom na guelu manđukica i vugrinca.tadica i šokotu stavljam u drugi plan , tadica jer je jos prebalav da bi nekaj konkretno pokazo - nadam se - a sokotu jer je isti islizeni gelipter ko balaban.
sto se werdera tice , yes sure ja bi isto bio presretan da dinamo prode , ali cu bit realan i rec da cemo tam zgubit , a dome xe bit eventualno x a vjerovatno opet poraz. Njemci su prejaki u nas , ulazu velike cifre i trud u razvoj svake godine , nemamo sanse bas realne.
prisjetit cu nba auxerre prosle godine , e pa dinamo nije nis jaci nego slabiji , a werder vam je malo jači klub od "seljaka iz Auxerra".
no zivi bili pa vidjeli.
meni je koch odlićan,samo zbog njega i njegovih obraza u prvoj tekmi protiv hazara smo prošli dalje...spominje se da će bišćan doći:D
Sramota je opet s druge strane da ce mali Modric , motor Dinama i repke imat 150 soma eura po sezoni a neki Balvan 500 hiljada eura . Naravno , balvan ce zabit 20 golova u Hnlu , bit drugi strijelac i svi ce rec bravo bravo.
jasno da i mali sad oces ic .
da je osto dudu i corluka , uz kovača da je doso i tog gielu , onda bi reko da cemo bit al pari sa Wederom , a i to uzevsi u obzir da bi nas i onda potcjenili.
Ma koch je dobar, dogodi se sranje svakom.
gle...lako je reći jaći ću,dinamo puši..nebumo niti igrali...
pa to je nogomet,uz pravi pristup,iznimnu želju i malo sreće sve je moguće...
koch je jedina prava investicija u proteklih 5god..
spominje se da su u werderu ozlijedjeni igraci, barem njih deset..a i da su jedva obili utaknicu s drugoliasem, no valjda nisu bili raspolozeni..
sve je moguce s pravom obranom, a dinamo je nema, osim kocha..
tko zna, da smo imali golmana kad smo igrali s arsenalom, bilo bi gusto..no turina je kiksao 4golova bezeze..
proslogodisnji dinamo J.Kuzea cinimi se nekako jaci i uigraniji, nego ovaj danas.
a di bu mali tadic bio u napadu..lol pa njemo mama jos mijenja pelene..
tadića je dosta čekao,mislim da bu od sad opet na kapaljku dobivao minute...
ojmeee pa Dinamo je i bez kocha dobil prvenstvo i ja za njega nebi dala kunu.Kaj mislis koja je on fakin investicija :respect:
za europu definitvno...prije dvije god je bio proglašen u 5 naj vratara bundes lige...lik je dobar i iskusan...pravi švabo,skroz mi na oli k. vuče
pusti ti kana, ima hebenu facu, bas onu starinsku tipa james brown :D
Koch je u ovo kratko vrijeme skupio vise kikseva nego sto ih je imao mladi dobri perspektivni Loncaric.ž
jest da je koch vec pravi tata golman, ali ja nisam ugledao neku preveliku potrebu da se dovede novi golman, a tu je i Turina.
ma kakav turina.. balvan, a loncaric je poprilicno nesiguran..
Za Kocha se vidi da je dobar golman, daleko bolji nego što su Turina i Lončarić za sada. Najbitnija stvar je njegova odlučnost i iskustvo.
Moš mislit, npr. kad se protiv Lončarića u euro utakmici s druge strane nađe Diego, pa ovaj će kakat dva dana prije tekme i dva dana poslije tekme u gaće :)
U tome je caka, a za ove domaće tekme je i Lončarić predobar...
kad je uzvratna utakmica kod nas u maksimiru?
utorak 7. 8. 2007. 20:10h HTV2
http://funnyandcoolvideos.blogspot.com/
Golovi i atmosfera sa meca... treci gol Samira je bio remek djelo....