-
C60 snimanje govora
Kao što već znate, na C60 se mogu snimati zvukovi iz MMS-a i to do 1:12min, a mene zanima kako se to vrijeme može produžiti.
Znam da je moguće jer sam ja jednom uspio (neznam ni sam kako) doći di vremena 11:36min koliko sam vjerojatno imao prazne memorije. Samo znam da sam u MMS već nešto stavio, ali neznam što.
-
Ja imam C60 i pokušavo sam istu stvar ali može snimati samo 1:12 min
-
Moguće je jer sam jednom uspio, ali neznam kako.
-
Pa po čem si črčko kad si to uspio?
-
Punio sam MMS i sjetio sam se da bi mogao i nešto snimiti. Pojavilo mi se vrijeme od 11:36 minuta koliko sam valjda imao slobodne memorije. Neznam što sam stavio u taj MMS i ne znam da li bi drugi put uspjelo ili je to bila nekakva greška.
-
E imam jedno pitanje za tebe. Znaš li možda gdje ima za kupiti kameru za C60?
-
Odkud si? Moralo bi biti u VIP centrima.
-
Ja sam kupio u VIP zlatnom partneru u Čakovcu i mislim da je bilo jeftinije možda i 150kn nego u VIP centru.
-
Iz Sesveta sam. Pitao sam u Jednom vip centru SE-MARK i rekli su da oni to nemaju
-
U Zagrebu bi valjda negdje moralo biti. Ja sam kupio za 450kn tako da iznad 500kn ne bi smjelo biti. Probaj pitati u Simens Mobileu. Tel.: 01/ 6105 381. Javi što saznaš.
-
-
-
Kad si sutra tu? E zvao sam i imaju kameru. Znaš li koja im je adresa?
-
Kako misliš kad sam sutra tu? Po kojoj cijeni. Probati ću saznati adresu.
-
Jučer sam poslo kad si sutra tj. danas tu. Ali mi je K zbrisalo
-
Nisam našao adresu. Kolika je bila cijena. U VIP centru je 591kn, a ja platio 450kn u zlatnom partneru. Ako je u Siemensu jeftinije nazovi još jednom i pitaj gdje možeš kupiti.
-
Ja sam nazvao u Siemens Mobil-u i kažu 449 kn
-
Podnošljivo za razliku od VIP-a.
-
E ti imaš fotić. Kakva ti je slika?
-
[IMG]C:\My Documents\My Pictures\60.jpg[/IMG]
-
Slika ti mora biti na netu ako ju hoćeš staviti.
http://www.homepagez.com/darkhomepag...iles/slika.jpg
Desni klik i save as jer mi je slika na serveru koji ne može prikazati sliku.
-
-
To je danje svjetlo. Možda uploadam nešto slikano noću.
-
-
Naravno, i to tako jak da ako fotografiraš sa udaljenosti manje od 0,5m sa aktiviranim blicom će slika ispasti potpuno bijela, a u potpunoj noći može osvjetliti sobu prosjećne veličine na dnevno svjetlo.
-
Samo još jedno upozorenje. Nemožeš si pomoči, ali toliko da znaš. Neki modeli C60 (većina njih) ima grešku zbog koje se kamera ne da uključiti potpuno nego ju treba držati da ne ispadne i da ne izgubi kontakt. To je slućaj sa mojim i mobitelom (C60) od prijatelja, dok je na trećem primjeru sve super. To možeš provjeriti tako da pogledaš kod konektora, da li je crni dio konektora ispod razine maske. Ako je tako onda je i tvoj mobitel jedan od onih.
-
To možeš ispraviti tako da kod konektora kamere skineš gumu i onda će konektor kamere do kraja ući u mobitel.