..evo prvih uradaka,koji se naravno moraju još dotjerati i oplemeniti sadržajem...:)
...ideja i izvedba je ipak nakon dosta snalaženja ipak vlastita..:)
..savjeti za sadržaj , komentari....
MOBIL FAN CLUB- by TOMO
Printable View
..evo prvih uradaka,koji se naravno moraju još dotjerati i oplemeniti sadržajem...:)
...ideja i izvedba je ipak nakon dosta snalaženja ipak vlastita..:)
..savjeti za sadržaj , komentari....
MOBIL FAN CLUB- by TOMO
Bravo tomo! :)
Second look (u stvari prvi pogled, ono gore sam napisao reda radi, da ti dignem pouzdanje...:) ) ---- imaš par tipfelera ili ti treba lektorica.. ;)
npr. ' Toliko vremena će te uvijek naći' -- piše se 'ćete'.
ili 'saznati bisere dana, te tko je koga ,gdje kada,' zarezi su podivljali namjerno ili...? Mislim na to da je negdje zarez odmah iza riječi, a negdje iza razmaka...
to je sve na glavnoj stranici i to su samo sitnice, nisam išao preveć gledat ostatak, ali sve u svemu jako, JAAAKO dobar uradak, pogotovo za prvi put! Svaka čast majstore! :)
A najveći zakon mi je ovo: '..ne dozvolite da Vaši frendovi znaju više od vas....' :thumbup: :)
..to je nabrzinu pisano,tek tolko da nekaj piše,ak vam se sviđa,ispravljam sve...i ostavljam....
bit je sama zamisao...;)..
da nastavim ili ne?.....;)
evo, radim na stranicama...ipak sam zadovoljan..
..drago mi je da Vam se đasvi....:)
fora, stavi jos slikica
nije lose...... krade mi ideje....
Zgodno, još da si se sjetil da nemaju svi velike monitore pa da mogu vidit tekst bez skrolanja.
Sviđa mi se. Možda je još malo sadržaja, ali s vremenom...
Dobro mi je ono u guest booku: "...knjigu žalbe nećemo ni imati...he he he "
Svaka čast!!!
:) :) :)
pa ja imam 14 inča i sve vidim bez skrolanja, osim naravno gore-dolje...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Zgodno, još da si se sjetil da nemaju svi velike monitore pa da mogu vidit tekst bez skrolanja.
imas dobrve viceve tamo...
..sadržaj će se sa vremenom popunit,bitno mi je bilo predstavit vam kostur i design...naravno,dolazi još raznih preinaka, ali večinom je zamišljeno kao underground Mobil fan club..biti će svega.....;)
@killa...kakve veze ima Kitić sa ovim?..;)
@player;)
ma nisam mislio na to.... nego sam i ja htio napravit mobil fan club a i web dizajn ja volim takav ;)
Tomo na koji mAail da ti šaljem sliku od ćelavog
poslal sam ti na PM...kaj veliš na web?
@killa.....drago mi je da ti se sviđa, imaš kakve ideje da dodam(mislim na sadržaj)...;)
Samo da nije onih šugavih Flash botunića :(
Ili da negdje na stranici postoje još i normalni linkovi za nas koji volimo pritiskati Shift...
...sa vremenom.....
meni su flash gumbi baš OK....
Pohvale tomo nema šta, svaka čast, bitno je imati ideju a ostalo će doći samo od sebe.
Javi ako ti nije stigla slika, jer imam malih sranja sa internetom.= Citat =:
Poslao: tomo
poslal sam ti na PM...kaj veliš na web?
@killa.....drago mi je da ti se sviđa, imaš kakve ideje da dodam(mislim na sadržaj)...;)
hvala,već je uređena stranica...he he he
http://web.vip.hr/anny1.vip/izdvojeno.htm
Zašto ne rade linkovi u downloadu???
u pripremi je sadržaj, tek radim na osnovnim stranicama koje ću poslije oplodit sadržajem,naravno ako web poživi...
...inače, kak ti se sviđa?
Super je. Već sam gore komentirao
fora je stranica
svaka čast Tomo
hvala velja hvala, daješ mi samopouzdanje.....makar imam samo 5MB free prostora, brijem da mi neće baš puno toga stat ....
ma kad server vidi kak se dobra stranica dobit češ 500 mb prostora pa ćeš moć stavit šta hoćeš :D
@Tomo napravi si račun na Globalnetu, oni daju 20 MB prostora
Hvala šljaka, budem premjestil sve ak će me još držat to uređivanje, moram priznat da čovjek popi..i s tim stranicama, ovo mi je došlo ko neka proba....
si siguran da je 20MB, čini mi se puno za free....?
@tomo
pogledaj malo po webu, imas free web hostinga koji daju i do 100MB. Probaj na web1000.com , mislim da oni cak ne stave niti bannere na site...
e moj tomo ti si puko... ali totalno puko... skrooooz. ne znam kaj ti je trebalo u životu da od uređivanja zgodnih koka što si tak fino mogao nadgledat, promatrat, nać neku zgodnu malu i to, prijeđeš na druženje s kompjuterima i postaneš kao ovi manijaci iz mobila s kojima si se počeo družit i koji su te navukli na kompjutere, poklonili ti ovisnost i očne bolesti te psihičke poremećaje od previše šarenila na monitoru! ;D ;D ;D
da fakat, ponasa se ko ferovac....uzas
to je zappanova percepcija viđenja he he, ima nešto i u tome lol...:)
@Tomo sigurno moja stranica je na globalnetu. I FTP pristupo im radi bez obzira preko koga se spojiš.
www.freehomepages.com Daju 50Mb besplatnog prostora, s time da su baneri samo na dnu ekrana.
@šljaka...mislim da je najbolje kostur ostavit tu di je , a na globalnet-u ču otvorit account i šibat sadržaj...kaj ti misliš?
@dark...fala idem vidjet situaciju sa freehome, bio sam tam prije jedno mjesec dana, imaju komplikacije kod registracije....
ja ću otvorit sajt - TOMO FAN CLUB! ;)
lol...wb stavio sam ti link na svoj site, tak da ljubitelji t68i imaju kam ič...;)
fala tomo majstore, Bog će ti platiti! :) Još da mi samo i banner napraviš i staviš ga na glavnu stranicu... ;D
Nego sad ozbiljno, napravit ću tomo fun club - sajt sa tvojim slikama, foto galerija do mile volje, samo te još trebam užicat za slike od najranijeg djetinstva, preko tambure, do žena raznih... a prek sajta ću prodavat i majce s tvojim likom, natpis u stilu 'I (srce) tomo'!
e ***** mu, još se samo moram sjetit kak se web sajt radi i da vidiš stranice... ;)
he he he ..lol.....moš na majce stavit mene sa jenifer lopez...;)..ispod nek piše...This is TOMO, who is F..k that girl?...he he he
looooolčina!!! :lol:
E tomo, vidi mi potpis!!
he he he, sad pratim hit counter..;)
a kaj je to? kad te netko udara, a ti brojiš? Nemaš beda, ak ti je do toga sve se može srediti... lol...
he he takav se još nije rodio....lol
Tak je kostur ostaviš di je, pootvaraš račune naokolo i samo puniš.
Usput ako na HT otvoriš Family korisnički račun za svaki dobivaš 5 MB (max. 5 računa)
Znači VIP 5 + Globalnet 20 + Iskon (mislim) 5 + HTnet 25 =55 MB. Sasvim pristojan prostor, zar ne? A ima ih još....
šljaka:beer:maestro si, svaka čast, mislim da će stat dosta sadržaja...;)...malo sam u stisci, ali krečem uskoro ozbiljno...
mislim da najbolju ponudu od ovih free web hostinga ima na www.web1000.com
nemaš uopće bannera na stranici, 100MB prostora; jedino imas hotlink zabrane, ali mislim da je tako na svim free web hosting-ima...
koja im je onda svrha davat 100MB prostora, hvala na savjetu probati ću....na 100MB stane pun K toga...
moram malo ozbiljniju stranicu napravit, ovo je bila neka probica
pa nemam pojma, ali ja sam tamo hosta svoje prije. adresa ti bude adresa.web1000.com , nemas bannera... Mislim sasvim ok ;)
Samo pohvale,zbilja si se potrudio i rezultati se itekako vide.
:comp:
@3aTmr...stranice im trenutno nisu u funkciji......naravno da je OK
@smsfreak hvala, nije nešto al čovjeka veseli..;)...ipak prvi put to delam..:)
...fak izgleda da ti ja pravim promet svaki dan a ono ništ'... ;)
Jesi li razmišljao pod avatarima napraviti galeriju sa samog cafe.mobil site-a (ono tko što koristi i kratki osvrt na izbor)...
Inaće ideja je zanimljiva...
rzmišljo sam dosta toga stavit al malo sam se sad toga zasitio, dobra ti ideja, ak skupim volje trebaao bi stavit malo i tekstovnog sadržaja npr neke zafrkancije sa foruma itd...ovak mi za sada izgleda prilično dosadno.....:)
Tomo, Tomo stvarno si digao prašinu sa svojim webom na forumu, neka svaka čast treba malo uzbuđenja ovom forumu
sam ti hebi, odi u underground section, skoro dolaziš na red pa....;)...ima novih stvarčica
pa idem svako malo vidjeti kaj ima novog
ja sam ovisan, ne mogu prestati dolaziti ;D
ja cijelo vrijeme imam otvorenu glavnu stranicu pa svako malo lupim rifreš i gledam kako hit-counter raste... ;D ;)
jedino mi je žao kaj guestbook ne radi...
i jebote daj tomo neku novu sliku/vic/***** dana stavi! :)
evo samo za tebe večeras...;).. ide MP3 josipa lisac i superman
tek sam sad skuzio andergraund, lomio sam se
daj tomo, pa kak to stranicu održavaš?? Ja evo otišo pogledat kaj ima novoga, a ono slika dana je stara već 20 dana! Pa nemreš tak svoje obožavatelje tretirat, daj nam sadržaja! ;)
pa Uskrs je! tko će updateat stranicu za blagdane. čovjek se odmara
@wb evo velja ti je sve reko, promjenit ću ko ti, iz slika dana u slika godine pa nek stoji...;)..
šala, nisam imal mašte ovih dana
a i radim na redesignu...;) bit če crna slova na crnoj podlozi..;)