imam problem s java igrama i programima nemrem ući u folder igre i programi niti pokrenuti ništa.pod informacije kaže programi 0kb igre 0kb aimao sma preko 20 igri i 5 programa:tclosed:
Printable View
imam problem s java igrama i programima nemrem ući u folder igre i programi niti pokrenuti ništa.pod informacije kaže programi 0kb igre 0kb aimao sma preko 20 igri i 5 programa:tclosed:
e to je ajmo rec cesta pojava kod se-a kad se nasnimi puno igrica ..nemogu ti pomoc..bio jos jedan decko s istim probl al sa k 750 potrazi po forumu...
pa master reset.
ne funkcionira
onda jedino reflesat fs ili preko fara izbrisat igre
objasni opširnije malo!!!
misliš preko far manager????
taj program mi je totalno nepregledan i neznam di da kaj stisnem!!jel ima ovdje na forumu objašnjen rad s njime???
molim vas za pomoć jer to već dosta dugo traje i probao sam seus a wotan mi se neda plaćat 6€
a da moja pogreska.nisam procitao da je za k800.
Cid 49 red
cid 49.imas srece mozes flashat i customizirat mob.to ti je rjesenje.
mob je pod garancijom i neznam koristit xs phone ni xs++
imam garanciju neda mi se bit 2-3 tjedna bez moba.u t-mobileu u kt sam ga kupio pa dok ga oni pošalju to traje!!!
sta se vas dvoje ne nadete kad ste u na istoj lokaciji?
ne vidim razlog zašto bi se našli
ja isto imam k800
kako vidjet koji je cid?
i jel nema drugog rjesenja
e da, imo sam samo 10-etak igrica ne kuzim zasto mi se to dogodilo...
:wtf:
cid vidiš kad ga connectaš preko wotana na review
a neznam jel piše kad na mobu stisneš
>*<<*<*
>< joystick lijevo desno
pod karakteristike,software
ja cu svoga preko ljeta kad završi škola odnesti u servis jer nema rješenja
sve ovo flashanje s kojim funkcionira gubi se garancija
ja sam sad zadnje s seusom flasho i imam sw R1KG001 i master reset s i bez M2, formatiro karticu preko moba i kompa.i ništa samo radnja nije uspjela i još nešto nakon master reseta memorija uređaja je skočila s 64 na 78mb free
Dajte, molim vas, malo pojasnite kako da saznam koji mi je CID K800??
odi na ovu stranicu
http://www.wotanserver.com/WotanClient.exe downloadaj to
onda pokreni i on nešto uploada zatim stisneš start i ti
u međuvremenu ugasiš mob,izvadiš sim i M2 ako imaš
staviš bateriju u njega i držiš tipku C (ne puštaš ju isto kao što na SEUSU radiš ako jesi)na mobu i uštekaš u mob USB i on će ti izbacit review i tamo če ti pisat koji ti je CID nemoj dalje ništa radit a u biti ni nemreš jer nemaš kredit.
Instalirao sam dvije java igre i od tad mi neće ući u aplikacije i igre-pokazuje 0bajtova.ponovno sam stavio sofver i zbrisao igrice i programe s MS,resetiro mob i ništa ne pomaže a neda mi se čekati da mi ga poprave ovi iz servisa(imam garanciju).imam V630i i dal mogu to napravit na njemu to što ste napisali
Odnesi si na servis.za 5 -10dana ti poprave.nije neki problem bas pricekat
budem ga odnesal na servis ako kažeš da ništa ne uspijeva
Ja taj problem također imam dulje vrijeme... Pa ako netko negdje nađe načina da se riješi problem, neka mi se javi...
i meni se to dogodilo na k850. hoće li novi firmware to popravit ako ga stavim?
sumnjam....probaj ali sumnjam...sve jedino uspjeva s wotanom ali s time gubiš garanciju ako ju imaš i plaća se. :D