ajd mi, moim vas, recite! sta sve smijem dirat, cackat, prckat, skidat, a da pri tome ne izgubim jamstvo! imam k550i! unaprijed hvala!
Printable View
ajd mi, moim vas, recite! sta sve smijem dirat, cackat, prckat, skidat, a da pri tome ne izgubim jamstvo! imam k550i! unaprijed hvala!
Bitno je kakve "apetite" imaš. Prvo-softver ne smiješ dirati izravno-znači priključivati mob na PC u svrhu unlockinga. Također, nemoj da ti mob ispada na pod (bar ne da se to vidi) jer ti ga neće popraviti.
Programe naravno, možeš normalno instalirati bez frke (igre, aplikacije).
Što si konkretno mislio pod "dirat, čačkat, prčkat"?
jel smijem npr. ubacit flash teme, ili promijenit ikonice izbornika?
ikone ti pri nošenju na servis moraju bit ono orginal al postupkom kojim ih mijejaš ih i vraćaš na mob
da ne otvaram novu temu...a jeli se onda usput moze negdje nabaviti i original vodafonov/tmobileov softver...tako da dok ne nastupi kvar u nutra bude npr w800 a onda samo prebcimo na k750
da ali di ćeš ti baš t-mobilov soft emea2 naći,onda bi ih trebalo biti 9 vrsta za svaki emea.
pa zato sam i pitao ima li negjde mozda taj t-mobile softver (customization samo pretpostavljam) za skinuti...ili ako radi u servisu pa nam samo iz ciste dobrote i samilosti uploada taj softver na rapidshare
Jedno malo pitanje: Crkne ti mob i moraš ga vratiti na garanciju - kako misliš vratiti soft!?
pa ja mislim da ti ga komp preko programa za modanje opet primjeti ako mu hard disk nije crko :D
e vidis ; a kako onda oni u servisu misle provjeriti soft?
ugl mislio sam na ovakve hardvere tipa prekidac kamere i takve gluposti...
tocno tako!kako oni misle provjerit soft?Nikako :lol:
a u ostalom znas onu narodnu : bolje jedan dan zivjeti sa w800 nego 100 godina s vodafon k750 softverom
tako je!i ja sam imao taj shit od vodafona.sta rade od mobitela.....sramota.
a cujes...prije bi mi prosao mob s vodafonovim orig. softverom nego s w800
da ne otvaram novu tema kad imam slični problem. ako ej k750 kupljen u vipu jel mora obavezno imati vodafone soft? i kad na k750 promjenim soft sa vodafona na original k750 jel gubim garanciju??
prvo pitanje vjerojatno da a drugo definitivno da
da,da oba sigurno i provjereno na vlastitioj koži!:chatter: :-/
i prvo i drugo je definitivno da.
ok hvala ekipa. znači nemam više dvogodišnju garanciju na mobitelu...:-/
zato se fino napravi backup originalnog softvera i popotrebi vrati natrag
garanciju gubiš ako:
spojiš mob na bilo kakav program s kojim mijenjaš neki dio softa... dakle far manager, xs++ bla bla...
možeš obrisat neke zaštićene fileove to neće gledat...
ako mob ispadne nastane velik krater garancija ne vrijedi...
ako je mob izguljen da se osjeti pod prstom garancija vrijedi ako uvjeriš lika da se nosio s ključevima u džepu...
i backup je zakon!
ali backup se ne moze napravit sa obicnim kabelom dcu-60.
cekaj znaci onda mos doc do nekoga ko je voljan napraviti ti backup svega al kako onda vrratis taj soft...vratis se kod njega ili ti on da onako neki ajmo reci main+fs+custom pa da ti to mos sam instalirat kasnije
pa da nego kako ćeš drukčije?