citam karakteristike za SGH-U600
kaze da ima mobilni lokator.
sta je to cemu sluzi ?
Printable View
citam karakteristike za SGH-U600
kaze da ima mobilni lokator.
sta je to cemu sluzi ?
Sluzi za slanje sms poruke na tvoj broj kada netko drugi stavi svoju sim karticu unutra.Tako da ako ti ukradu, dobijes broj osobe koja trenutno koristi tvoj mobitel.
sto kod nas bas i nije neka pomoc sa obzirom na lakocu prepaid kupovanja :)
i to će se promjeniti...
ali u svakom slučaju, stvar uopće nije loša
A ako nema para na toj kartici ispušio si :(
Sve dok netko u taj mob ne ubaci karticu na kojoj ima love, a kada tad to ce se desiti.
da, jer u protivnom si može kupiti i mob na placu i pokazivati ga okolo ;)
Lokator je jedna super ideja te je dosta korisna ukoliko se una ukljuci! Mnogi na to ne misle i na kraju kad im se desi da mob izgube onda se grizu!
Samo da znate lokator salje cim se ima sredstva za to u koliko nema sredstava onda taj princip ostaje dalje a korisnik nema blage veze da ce poruka izaci cim ima kredita!
Jel ima tako nešta slično i za symbian mobove, u smislu aplikacije??
naravno. Google
d900 ima isto tu stvar,nisam ni znao dosada za tu opciju:goodpost:
Da, vjerojatno super stvar! Ali ja nemogu naći sličan prog za symbian s60 3rd :dunno:
to je korisno
valjda to funkcionira kod nas
To nema veze sa operaterom! Samo je pitanje moba, da li podržava ili ne!
moj je d900btfi2
ja imam u600 pa ne radi mi to sa 9-7-9
Radi opcija odlično, imam doma dvije-tri kartice pa kad nema para ne jednoj ubacim drugu, i odmah stiže poruku sa mojim IME brojem i brojem kartice koja je u mobu.
IMA E900,E500 i vechina novijih modela...Bash je pisalo u mobilmediji,kad je bio test samsunga D900...
ja sam si to ukljucila. jel se moze malo isprobat da se vidi jel radi? recimo ubacim karticu od nekog od doma pa vidim oce poslat broj? ili ne smijem to?
a što ako vam se ukrade mobitel sa karticom pa nek karticu baci negdje u Dravu npr...kuda će onda poslati sms? možda telepatski? hahahaha :)
ma joj..ukrade on tebi mobac i kad stavi neku drugu karticu odmah se salje broj te kartice na brojeve koje si ti stavio
flashanjem se sve fino rijesi..za one koji znaju da ima tu opciju..
Ako ne promjenite šifru standardnu 000... tu funkciju je lako iskljućiti ko se i malo kuži u taj mob.
Ja imam Samsung s5230 i nece prihvatiti nijednu sifru za mob lokator! Mozete li mi pomoci?
...mobitel je novi ili si ga kupio od nekoga...jer šifra za lokator je ujedno i sigurnosna šifra mobitela...
...:hm: po defaultu bude ili 0000 ili 1234 (ili 00000 ili 12345) ...probaj...
inače kod samsunga ti je tvornička sigurnosna šifra same nule koliko got ih stane.
cim netko ubaci karticu u tvoj mob mreza ce poslat poruku iako nema kuna na kartici
Kako da to ukljucima ako uopce ima na mom se c905...??