Dakle,,, uspio sam se rijesit Nokie 6288,, slide je koma!!
Dakle preporucite nesto sto je besprijekorne izrade, znaci bez KLIMANJA; SKRIPANJA i ostalh stvari,, a karakteristike nakon izrade,,,
P.s da bar ima priblizno velik ekran ko 6288...
Hvala
Printable View
Dakle,,, uspio sam se rijesit Nokie 6288,, slide je koma!!
Dakle preporucite nesto sto je besprijekorne izrade, znaci bez KLIMANJA; SKRIPANJA i ostalh stvari,, a karakteristike nakon izrade,,,
P.s da bar ima priblizno velik ekran ko 6288...
Hvala
sony ericsson w850i :)
Nokia 6233...
displey je fizički malo manji od onog na 6288 (točnije za 5 mm u duljinu i širinu), a izrada je stvarno super... :thumbup:
samsung d900,k800,lg čokolada.
Za mob sam sreman izdvojit 3500 kn,
w 850i ne dolazi u obzir jer je jos jedan u nizu rasklimanih sranja...
6233, mi se ne svida ,,, mob mi ne pase po dizajnu, a ikada sam cuo onaj gromoglasan zvucnik , i kako cijelo kuciste JAUCE,, nije mi bas dijelovala kvalitetno.
da,tu i tamo se ćuje pokopac za bateriju na 6233,ali sa papirićem se to tiješi..izvrsne je izrade..
Samsung U600 ili LG Shine.sigurno su dobro izradjeni i jaaako atraktivni.:)
Do 3500kn ja bi kupio Nokiu N73 ili E65... :spin: (naravno, oba na crno :D )
ili Sasmung U600 ili neki mob sa WM... :spin:
Ako ti je toliko bitan mehanizam onda si uzmi 8800...Ima dobar ekran...I dobar slide
Mane:nije symb
k800, lg shine.
Definitivno N73!! Mob je zakon, velik ekran, symbian... :japan: :klap:
Za 3.500 kn moze se nabaviti HTC Tytn koji ipak pomete pod sa N73
Definitivno N73. Onaj s kojim sam se ja imao priliku poigrati je stvarno bio predobro složen. A tu je još i veliki display,Symbian,3G...
Otisli ste u totalno krivom smjeru ;D
Covjek ocito trazi nesto extremno kvalitetne izrade, a ne najnaprednije mogucnosti...
Moj prijedlog je isto 8800 iako je mob softverski pushiona na kvalitetu izrade stvarno nema prigovora ;)
@schoofter : ova je bila od jednog frenda,stara par dana. Bez škripanja i klackanja bilo čega,jedino onaj poklopac kamere mi se učinio nekako "nježno".
Što se tiče baš kvalitete izrade,8800 i 8910i su carevi,ako je čovjek spreman odreći se nekih funkcija
Ako covjek zeli nesto kvalitetno to onda sigurno nije N73 to kazem, nek uzme 8800 ili Samsung I600
P990i? ili neki HTC-ov produkt?
netko je vec rekao al da ponovno uzmes u obzir, lg shine il u600...il 8800..odlicno napravljeni i super atraktivni...
Jel me mozete informirat gdje se moze nabavit HTC?
U stvari linkovi su www.htc.com.hr ili www.crazy-shop.com
istina! :) isprika na krivom linkanju! :)
Ali preporucujem ako se ipak odlucis na neki model u T-Mobile i u Vipu ti je mnogo jeftiniji HTC TyTN
Jel ga imaju u prodaji u VIP-u ? Koja je cijena ? I jel ima kakvih modifikacija ili je identican kao HTCov brand ???
Identican je HTC, gledao sam ga u Vipu, u stvari nisu ga nista dirali, mozes ga dobiti uz ugovor na 24 mjeseca za 3.091,00 ili na 12 mjeseci za 3.791,00 ili sam uredjaj 5.491,00
čovječe u600 je pila