Počela je nova sezona formule 1 pa sam otvorio ovu temu da bi u njoj prognizirali pobjednike, komentirali utrke i ostale stvari. U anketi možete glasati za koji tim navijate.
Printable View
Počela je nova sezona formule 1 pa sam otvorio ovu temu da bi u njoj prognizirali pobjednike, komentirali utrke i ostale stvari. U anketi možete glasati za koji tim navijate.
Ojjj ja navijam za meclaren al kako su poceli lose i ovu sezonu totalno su me razocarali
Dal je u pitanu samo los start il nes drugo ne znam samo znam da je ferrari napravio i ove godine odlican bolid
Evo prve staze: Melbourne, Australija
http://www.carenthusiast.com/fia/f1/...tralia_250.jpg
meni je bmw nevjerojatan bolid stvarno je strašan
@kappa: zašto ti nemaš naviku ostavljati svoje mišljenje u anketi??? :(
sorry dark valjda volim blebetati ... ;)
..."dark",mogao si bar veću sliku stavit...sad mi je favorit Renault...jer ne gledam više na prve vozače iz Ferrarija i McLarena Merca...
Al ferrari je vec pokazao da je naj bolji zauzevsi prva dva mjesta na startu i to ubjedljivo
Stavio bih ja veću sliku, ali kako sam žurio, nisam uspio naći veću. To je bila prva prihvatljiva i nju sam uzeo. :)= Citat =:
Poslao: Eminem
..."dark",mogao si bar veću sliku stavit...sad mi je favorit Renault...jer ne gledam više na prve vozače iz Ferrarija i McLarena Merca...
Ferrari, eto ne mogu si pomoci-srce vuce! :D
šumi i ferrarrrrriiii,naravno...
schumi
za nikog. ne pratim to.
ja glaso za sve osim ferrarija... mislim volim ja ferrarija, ali čisto zbog bahatog šumija...
evo pobjedio sumi, drugi zbaricelo
rezultati nakon utrke
1. Michael Schumacher 1:24:15.1
2. Rubens Barrichello +13.6
3. Fernando Alonso +37.0
4. Ralf Schumacher +64.8
5. Juan Pablo Montoya +72.8
6. Jenson Button +76.8
7. Jarno Trulli 1 krug
8. David Coulthard 1 krug
9. Takuma Sato 1 krug
10. Giancarlo Fisichella 2 kruga
11. Christian Klien 2 kruga
12. Cristiano Da Matta 2 kruga
13. Olivier Panis 2 kruga
14. Giorgio Pantano 2 kruga
zadrti McLarenovac.....:)....dobar mi je vozač alonso
Da, Alonso se je ve nekoliko puta dokazao prosle godine, a vjerujem da ce tako biti i ove (dokaz tome je 3. mjesto, odmah iza nepobjedivog Ferrarija)
šumi ima zakaj biti bahat...
...Renault i Alonso->odlična kombinacija...
williams i montoya najaci prosle sezone ... barem meni!
E ebo vas shumaher navijate za njeg i nferrari samo zato sto pobjedjuju
ne nego zato sto je to FERRARI
smeće....
nemoj bre da te bijem
...e vidiš,u tom smo ja i moj McLaren sigurno jači.....:)
navijam za šumahera od kad je u benettonu bio..tak da...
Pa sto se svi lozite na ferrari Mclaren je sto puta ako nista ljepsi bolid
Kako kome...
Pa dobro ako je tak al ih sigurno ima tona koi mavijaj za ferrari samo zato sto su naj bolji
Sigurno da ih ima kao i u svakom sportu...
Ja sam ferrarist oduvijek, za druge ne mogu govorit.
Za svoje navijam, tuđe ne pljujem.
Mclaren rules.
Još jedan zadrti mclarenovac
Pa eto onad ferrarijevci cini se da ce vam se i ovr sezone posrecit
Mozda sezona lova je otvorena! :D
nadam se...pa koga briga za ljepotu...bitno je ono iz nutra...to ste valjda skužili da se ne pobijeđuje ljepotom:)gle ti mclarenovac,on vrijedi kolko tolko samo zbog mašine od mecke,ne bi bio to što je bez toga...mclaren rules?pitam te onda zašto nikad veća dominacija nije bila u formuli1 nekog konstruktora i vozača...6 godina zaredom ferrari rules...
..kojih f**k 6 godina ,kaj ti briješ...?...da ste malo više utrka pogledali,vidli bi kakvo je rasulo taj vaš ferrari.....šonjci čisti...nikad se talijanđure neče pomiriti sa tim da im ŠVABO vozi bolid i nosi titule šampiona u njemačku......to ih boli više od svega.......dok Švaabu Schumastog peče ista stvar.....
Zaje.......... si ti tomo, skroz se uživiš i zapjeniš
ma samo diskutiram....:)
To je istina Tomo, al očito im je ovak dobro, imaju pobjedničku formulu i pare im dolaze, a to im je svima najbitnije, bolio bi njega k.... ma da i za tim iz Afganistana vozi da mu plaćaju te pare... A bome nije da su i ostali timovi i vozači posloženi po nacionalnostima... Ja sam za Toyotu...
iako ne navijam za ferrari, smatram da je to danas najuigranija momčad... naravno, dok netko gumu ne zaboravi, ili zapale bolid i sl... :)
tomek 6 god zaredom....naslov konstruktora....a guma i ovo i paljenje su efekti za publiku,time je njihova pobjeda još večaaaa.....
sumahera pare ne zanimaju! kaj mislis da mu je vise stalo do para nego do titule? covjek ima i vise nego mu je dovoljno, sada on vozi zbog gusta i zbog osobnog zadovoljstva
@tomo kaj te ulovila kriza? evo ti :beer:
(da se ruke prestanu trest :D)
lol....pravi digići....:)= Citat =:
Poslao: whiteboy
iako ne navijam za ferrari, smatram da je to danas najuigranija momčad... naravno, dok netko gumu ne zaboravi, ili zapale bolid i sl... :)
Pa ferarri ima sada dominaciju:fried:
Al prece i montoja u Mclaren pa ce stvari ici na bolje
Ne zaboravite 98 i 99 kad je Mclaren bio puno bolji
Da, ali onda je još bio dozvoljen berilij, a od toga se McLaren još uvijek nije oporavio.
a jadan...
Jest to je naj gore sto ih je moglo zadesit
Prije je McLaren imao naj bolje motore i aerodinamiku...al sad nemaju motor kako valja
ma meni je najbolji BMW i tocka cak mi je bolji i od ferrarija, smao sto ferrari ima bolje rezultate
Renault je sve bolji. Od prosle sezone ugrozava i one donedavno "nedodirljive"!
Pa naravno Renault je ekipa sa velikim iskustvom i imaju dobre vozace veliki budzet....
BMW je jedina ekipa koja moze ugrozit ferrari ove god
I BAR je za prošlu godinu najavio da se misli približiti BMW-u i McLarenu, ali i sami ste vidjeli kako je ispalo.
Kod Williamsa mi se sviđaju prednja krilca ili kako se već ono zove...
nos
je nos je....
No dobro, nos mi se sviđa kod williamsa, ali ipak je ferrari najljepši
I najboji :D :D :D
i najcrveniji...kao da se srami nečeg??
Zašto bi se sramio bilo čega. Crveni je zato jer se zbog brzine zagrijava, kao dok space shuttle ulazi u atmosferu ;) ;) ;) ;) ;)
Crven je zbog srčanosti dok juri u nove pobjede! :thumbup:
e pa to sam htio čut,kolega prošli ste...next....
Nemoj ni na trenutak pomislit da pare ne igraju ulogu, kolko god imaš uvijek ćeš htjet više, bez brige presto bi on s tim davno da smatra da ima dovoljno para. Pa nije čovjek lud da namjero ugrožava svoji život, ak ne mora. To mu je ziher gušt i sve, al ja ti velim da on sigurno hoće još para, a pitanje je da li ga ferrari uopće želi pustiti s obzirom na to da im on puni blagajnu...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sumahera pare ne zanimaju! kaj mislis da mu je vise stalo do para nego do titule? covjek ima i vise nego mu je dovoljno, sada on vozi zbog gusta i zbog osobnog zadovoljstva
Igraju, ali nije sve u njima. Da je sve u njima Schumacher već nebi vozio jer ima para ko blata.= Citat =:
Poslao: Draz
Nemoj ni na trenutak pomislit da pare ne igraju ulogu, kolko god imaš uvijek ćeš htjet više, bez brige presto bi on s tim davno da smatra da ima dovoljno para. Pa nije čovjek lud da namjero ugrožava svoji život, ak ne mora. To mu je ziher gušt i sve, al ja ti velim da on sigurno hoće još para, a pitanje je da li ga ferrari uopće želi pustiti s obzirom na to da im on puni blagajnu...
Što se tiće opasnosti, oni u bolidu su u današnje vrijeme sigurniji nego oni uz stazu.
Ono s Ferrariom istina, ali ni tu nije sve u novcu. Nešto je i publicitet :D :D :D
ma naravno da njega i pare zanimaju, ali ga PUNO vise zanima svoj gust i trazenje svojih granica
Tako je!!!
Ma kakav gust on je samo zeljan titula jer zeli da bude naj bolji vozac svih vremena...
Inace davno bi se on oprostio da recimo sada trenutno ima 2 titule
a ovako sad zeli osvoit barem jos jednu pa da ga nikad niko vise ne stigne
Pa što u tome ima loše, prirodno je da teži vrhu- zar to nije san svakog vozača f1?!
pa normalno
Pa jest al sigurno nije bas zbog love jer on ce za ovu seznu dobit 38miliona eura samo od ferrarija a ne jos od sponzora
Istina
brijem da je još dvije sezone u f. a onda pa pa...pa nek iskoristi to još,al mislim da je dobro da ima tako dobru konkurenciju,jel mi nije zanimljivo gledati njga samog,volim šoru na stazi...pretjecanja,borba i to...slično kako montoya drajva...
Il kako ce tek drajvat kad ode u mercedes
Prošle godine je Schumi potpisao ugovor sa Ferrarijem koji važi do 2006. i u kojem stoji da može otići iz Ferrarija i prije, ali nesmije u drugi tim, tj. ako ode iz Ferrarija, mora iz F1 do kraja 2006.
To je sjajno samo ja mislim da mu je ovo posljednja sezona u kojoj ce nesto moc ostvarit al et
Ja mislim da bi mogao još sljedećih nekoliko sezona osvajati naslove prvaka, samo mu treba dobar bolid
ma moze on jos
nakon 2006 će ziher produžit ugovor s ferarijem
e za to vise nisam siguran, ima on vec dosta godina
Ma i do 2006. moze on osvojit jos dva naslova, a poslje tko zna!
..poslje bu opal z bicikla,i poginul....;D
:lol: Nakon završene karijere u Ferrariju mogao bi se baviti nogometom ili skijanjem jer je i u tome fenomenalan.
pa vidio sam kako skija i ja bi ga obrijo bilo kad... :)
a jesi ga vidio kako vozi karting po ledu? to je mislim gust do jaja
ma opčenito je karting zakon,ja sam se bavio time kratko...on je tamo neki prvak..al neam pojma kakvu titulu ima,al znamo da je iz kartinga prešao u f1
vecina njih pocne u kartingu, 99%
Da, a kasnije su skoro svi u Formuli 3 (odnosno Formuli 2000) i onda odu u F1
Ja ću si sada kupiti SX1 u meclarenovoj izvedbi jer znam da je to najbrži mobitel na svijetu. Barem se neću mučiti sporim softwareom
a ja ferrarijev digitalni fotić...
10000kn...
malo manje,,,,
9999 kolko sam ja vidio
Rađe dodaj još 5500kn pa kupi Acer Ferrarijev laptop!!!
A ja cu kupit nista manje nego ferrari enzo! ;D
nema ga vise u prodaji
...povukli su ga iz prodaje,često se kvario:D
kaj malo previse alkohola u krvi, a?
...ma kaj ti je?...viš da sam doma u 22h.....da imam ferraria sad bi bio vani i bario....;)
jos da na sat vidis...
..znam da je ferrari nizak,al dost je pomaknut sic i svi satovi se vide....;)
predajem se
ma nema predaje...
...ajmoooo dinamo...
uvijek,ali off topic