Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
Printable View
Sa kakvim računalom trenutno pregledavate ovaj thread?
Ja sam trenutno na VIP računalu pa neznam kakav je.
Inače mislim na ono: kakav procesor, kakva memorija, da li je vaš i ostalo.
btw. Mislim na ono VIP računalo u vip centru :) :) :)
1,6 ghz overclocan na 1.88 sa 256 ddr, jadna geforce 2 titanium 64 ddr, monitor samsung syncmaster 755DFX maticna standard 845 ultra 4x agp
ja sam na forumu uvjek doma.... 2.4HT,512mem. samo moj :)
P4 2.0
512 DDR-a
ati radeon 9000 128MB
samsung 19''
hard 80GB
uskoro dolazi
DVD-RW
hard 80-120GB
i naravno moj! ;)
1.8Ghz,512DDr, imam ful jadnu grafičku ( radeon 8500), neki AOC lcd i nemam pojma šta još hoćete znati. Nego mene zanima koliko košta i di se najjeftinije može nabaviti ful dobra grafička i ful dobar gamepad?
dobar komp cyber svida mi se graficka, monitor i tastatura ti je hebacka :)
650 mhz, 8 mb grafička, 64 mb rama... ;D evo pa se smijte... al kad si ja kupim mašinu... :satan:
vjerovatno win 98 ;) jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
pa naravno da je win 98. ma dok radi ja zadovoljan. bitno da mogu na net, koristit word, photoshop, powerpoint i gledat DVD-ove...
...i igrati hobosoccer...;)
...ja sam trenutno na Athlonu 2400+,256MB RAM_a,GeForce2fx5200.....XP-pro
....doma P-4 1.85GHz ,256MB....XP-pro....
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
p4, 2.4, 512mb, 80gb, gforce4ti4200 128mb
Intel pentium4 2.4 ghz, dignut na 2.66, 512 RAM-a, GeForce mx 440 64 MB, 15" monitor ;D,80 GB harddisk, genius tablet, samo moj! XP pro, naravno...
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.= Citat =:
Poslao: kappa
vjerovatno win 98 ;) jer trebash imati barem 128 mb da radi xp ... ali dobro za net i predobro
Ne. Mislim da se nemiože ni izaći iz explorera i mislim da nema windowse.= Citat =:
Poslao: Hrc
XP2800+ @2300Mhz
2X256mb Kingston HiperX
GeForce 3 128mb (namjeravam kupit onu mašineriju od 9800XT)
Win XP naravno
@Dark kaj nisi u vipovom računalu mogo otići Control Panel/System?
Softver je vjerojatno rađen posebno za vip jer izgleda čudno i na hrvatskome je.
Trenutno sam na svojem 2,4GHz, 512MB DDR333, Radeon 9000 128MB, HDD 15,6GB
Na njemu su windowsi sa tim VIP-ovim programom iz kojeg se ne može izači= Citat =:
Poslao: Dark
Ne. Mislim da se nemiože ni izaći iz explorera i mislim da nema windowse.
Softver je vjerojatno rađen posebno za vip jer izgleda čudno i na hrvatskome je.
No dobro, znači ne može se otkriti
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudo= Citat =:
Ne mora!!! Ja sam na svojem starom imao isto 64MB i radili su mi bez problema.
Nije. Oni napišu da ne može, ali možeš. Meni nije ni "prijetilo" da ne bi radilo i radilo je na kraju.
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
ja iam 1.4 t-bird 128+256 cache , 256 pc2100 hyundai rama
, vga gforce 4 mx 440 64 sd , mb fic amd761 chipset , creative 12/40X dvd rom , samsung cdrw 40/12/40 , hdd 40 gb wd 7200 ata100 , i modem sa rockwellovm čipom zato tak dobro pisem :))
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
nek se niko ne uvrjedi al kad vidim kakve ekipa ima zvjeri a dam se kladit da ih vise od pola nezna iskoristit...bez uvrede...o mama mia 512 ramiča ovo ono...
@cyberphere ne kupuj gotove kompove to ne valja.
Ko kupuje gotove kompove?? Sve komponente su pomno odabrane i sam sam ih složio. Ne bi kupovao takve komponente da iz ne znam koristiti
Ja imam xp na starom laptopu koji ima 64 mb ram i 600 mhz i radi bez problema.= Citat =:
to je nemoguce jednostavno neizvedivo jer on u mora imati 128 da bi radio ... nemozes ga ni istalirati ako je to kod tebe radilo to je 8 svj. cudo
pa dajte ljudi pri instalaciji xp-a lijepo pise da treba 128 mb da bi radio ...
Radi on i na slabijim kantama samo što mu treba 10 minuta da se pokrene= Citat =:
pa dajte ljudi pri instalaciji xp-a lijepo pise da treba 128 mb da bi radio ...
radi da al mu treba duze ad se pokrene.
kak mozete trpit sporost........ lolll ja bi popizdio da mi je komp spor....
I ja. Jako sam osjetiljiv na to. Bio sam danas kod frenda i pokrenem IE a on se otvara pol minute. ZA POPIZDIT. I na kraju sam odustao= Citat =:
Poslao: flOorKilla
kak mozete trpit sporost........ lolll ja bi popizdio da mi je komp spor....
:lol: I meni su se sporo dizali XP na 64MB rama, Celeron 500 MHz, ali sad... :lol:
AMD 851 MHz, 384 MB RAM, IBM 20GB 7200rpm, GeForce2 MX/MX400, HANSOL 710D
P4S5MG
Intel Celeron 1300 MHz
256 RAM
HDD 20 GB
DVD-ROM
Geforce fx -5200 128 MB
Audio 24bit
15" monitor
XP
Nekom slabo, meni dovoljno!
...AMD Athlon 2500+, 1.9GHz;
ATI Radeon 9200 256 Mb
512 Mb RAM
HDD 80 GB
DVD-ROM & CD-ROM
17" LG Flatron T710BH 75Hz(Brightview)
+Labtec Webcam,skener,printer,tipkovnica,miš...
Imam ja na staroj kanti P3 533@600 (matična ne podržava veći OC-ing :( ) sa 192mb rama i vjerujte: Na takvom kompu Windowsi XP nisu poželjni! Koliko vam traje loadanje windowsa? Znate one crtice koje prolaze? Meni je jednom trebalo samo da 3 puta prođe a sad 4. Na starom oko 13 :D
@Hrvoje (imenjače :) ) ja jako iskorištavam snagu svoje zvjeri pa se ne brini. Bez uvrede ali mislim da se kod tvoje nema više ništa iskoristiti
Ja imam zvijer Duron na giga, 384 ram-a, geforce 2 64 MB, matična epox, pržilica, dvd, zvučna terratec space 7.1, 60 GB hard ibm, 19" monitor lg. Stara konfiguracija ali meni radi, ne igram igrice a za sve ostalo što radim obavlja super tako da sada nemam potrebu za novim.
meni se 98-ica diže oko pol sata...
Pol sata?? Ja ti imam frenda koji ima P1 100Mhz i za nekih 10 sekundi se windowsi dignu!Zbilja bi trebao kupit nekaj bolje, kao što si i rekao. Ali ne vjerujem da baš toliko treba...
Da, ali kod hibernatanja. Ovak sigurno ne.
pa dobro dizanje windowsa vise ovisi o instaliranim programima nego o jacini kompa...
pa dobro nije baš pol sata, ali meni se čini ko vječnost... treba jedno 2-3 minute...
puuno brze se ti se dic ak hitis jednu plocicu memoriju unutra, ako je uopce prosirivo.... taj tvoj stari laptop....
@imenjak ja nikad nisam ni reko da ja mogu sta vise izvuc iz ovog svog nego kaj sad izvlacim.nit sam konkretno tebi reko za komp,nego sam reko da mnogi imaju jake kompove a neznaju ih iskoristit.nekom ko zna je i moj bivsi t-bird na 900 i 128+64 rama na viakt133 maticnoj dost da radi sve isto ko neki tatin sin @ 2.5 , 512 rama . via 1200 cipsetu :)
Jesi siguran da radi isto? Ne bih se kladio
skoro isto= Citat =:
1,6 ghz overclocan na 1.88 sa 256 ddr, jadna geforce 2 titanium 64 ddr, monitor samsung syncmaster 755DFX maticna standard 845 ultra 4x agp
to je on sanjao
dobro kaj ti mozes bolje nego ja na bivsem tom kompu?da mozes igrat zahtjevnije igrice na 1024 i sa 32 bita i na hogh grafikom ja nisam mogo.al jebes igrice.kaj mislis da tvoj winamp svira brze od moga?
velja daj reci koji ti imas komp bas me zanima.
geforce 2? ali magik chip?
Jebeš igrice kad ih nemreš igrat al kad ih možeš... UT2k4 je zbilja zakon igra
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
dobro kaj ti mozes bolje nego ja na bivsem tom kompu?da mozes igrat zahtjevnije igrice na 1024 i sa 32 bita i na hogh grafikom ja nisam mogo.al jebes igrice.kaj mislis da tvoj winamp svira brze od moga?
velja daj reci koji ti imas komp bas me zanima.
geforce 2? ali magik chip?
meni bar ne pucaju cdi na 80% kad ih przim (ko nekima)
:jump:
A moja mama radi bolje gumice za špriherice.
A kaj se svadite ako je netko tatin i kupi mašinu za 15000 kuna sorry onda je ako ništa drugo loš investitor. Ali cijenim ljude koji sa starim mašinama rade i kažu da im netreba bolje jer stvarno jel nam bitno dali nam se windowsi dižu za 24 sekunde ili 36.
aspolutno
u pravu si! evo gle kakvu ja kantu imam bog te.... p4 2.4 ht na 800, 512mb ram............. uzasno... :D uskoro namjeravam prosirit memoriju jer je ovo sranje
= Citat =:
u pravu si! evo gle kakvu ja kantu imam bog te.... p4 2.4 ht na 800, 512mb ram............. uzasno... :D uskoro namjeravam prosirit memoriju jer je ovo sranje
Pa mislim neznam kako možeš sa takvom kantom nići uopće na internet. Pa mislim stvarno. Mene bi bilo sram uopće staviti OS na takvu mašinu.
Šalim se nemoj se ljutit ja sam u onom postu samo naveo svoje mišljenje a vi kako hoćete ali samo znam da je to skup sport.
Samo neznam floora kakvim se tim poslom baviš pa da povratiš sve novce koji si uložio u tu kantu. Po tome se vidi koliko stvarno tebi treba takva mašina. Sorry
ne bavim se nikakvim poslom. sve starci plate! :) PA KAJ MI NIJE LEPO!
i btw: to je najnormalniji komp, nemam upce neznam kakvu masinu..... nemam ni lcd monitor.....
mada ga sutra kupujem :D :D :D
i btw: nisam bogat, i nisam snob.
Nisam niti rekao da si snob niti da si bogat nego mi neide u glavu da stalno ulažeš u taj konfjuktor ali ne izvlačiš iz njega van zaradu
Nemoj se pjenit odmah
Killa kaj će ti više memorije pd 512mb-a? Rađe kupi bolju grafulju... Da, ja tatin sin, kupio komp svojim novcima
zato sta mi je komp nesto najvaznije u zivotu i u njega ulazem sve..... nemam u sta drugo ulagat.... da a kako cu iz njega izvuc zaradu bog te.......
Same here. Frend se križa kad sam mu rekao koliko sam ljunuo za tipkovnicu ali zaradio sam i nemam na šta drugo potrošiti i onda ulažem u komp= Citat =:
zato sta mi je komp nesto najvaznije u zivotu i u njega ulazem sve..... nemam u sta drugo ulagat.... da a kako cu iz njega izvuc zaradu bog te.......
...trošite na žene i cugu,sad ste u najboljim godinama....kompovi su za nas veterane u izlascima....:)
koliko te ispala tipkovnica
jel ima netko DVD przilicu, planiram si uzeti neku 8x, prijedlozi su dobrodosli!
Oko 1700 kn kad mi se odbije PDV= Citat =:
Poslao: Trayche
koliko te ispala tipkovnica
Imam ja i koristio sam je svega jednput. Ako hoćeš jeftinu 8x onda uzmi NEC-ovu. Ako hoćeš kvalitetnije onda Plextor, Pioneer ili Sony. Ovisi koliko love misliš dati= Citat =:
Poslao: bigboss
jel ima netko DVD przilicu, planiram si uzeti neku 8x, prijedlozi su dobrodosli!
@big boss kupi pioneera +/-...mislim da je oko 1500 kn...
pioneer 8x je 1250kn, ali na testu je postigao najvecu brzinu snimanja od 4x, neznam ni sam kaj da uzmem, best buy u bugu je liteon, on i plextor su jedini uspjeli postići brzinu od 8x= Citat =:
Poslao: tomo
@big boss kupi pioneera +/-...mislim da je oko 1500 kn...
Baš gledam taj test i po meni najbolje ti je uzeti Plextor PX-708A= Citat =:
pioneer 8x je 1250kn, ali na testu je postigao najvecu brzinu snimanja od 4x, neznam ni sam kaj da uzmem, best buy u bugu je liteon, on i plextor su jedini uspjeli postići brzinu od 8x
Stvarno previše:-X= Citat =:
Poslao: cyberphere
Oko 1700 kn kad mi se odbije PDV
Što se tiče pržilice ova liteon izgleda dobro prži, ni cijena nije loša
daj pogledaj kolko plextoru treba za ripanje DVD-a
Ja mislim da se isplati još čekati
Užasssss. Onda uzmi Liteon= Citat =:
daj pogledaj kolko plextoru treba za ripanje DVD-a
evo enko pametan ovaj neko mog misljenja.TOCNO TO!= Citat =:
A moja mama radi bolje gumice za špriherice.
A kaj se svadite ako je netko tatin i kupi mašinu za 15000 kuna sorry onda je ako ništa drugo loš investitor. Ali cijenim ljude koji sa starim mašinama rade i kažu da im netreba bolje jer stvarno jel nam bitno dali nam se windowsi dižu za 24 sekunde ili 36.
jjooj meni ej tatica kupio lcd sad se mmogu k... koji sam ja đek e
mrzim takve.
@velja meni su pucali na 80% to je stvar proslosti.
Previše je ali kad pogledaš šta sve može i nije tako strašno. Tipkovnica, mediapad i miš su bluetooth i hvataju na udaljenosti do 10 m. Uz to dobi se bluetooth hub koji može raditi sa 6 uređaja paralelno. Ja sam na komp spojio tri mobitela preko bluetootha i i svi su paralelno radili. Mogao sam sa jednog moba prebacivati podakte na drugi mob. Onda mediapad ima grafički LCD display i zvučnik (za signalizaciju) na kojem se može ispisati što trenutno svira u Winamp-u/Windows media player-u, ako ti dođe novi mail on ispiše tko je poslao i naslov maila. Postoji i opcija kalkulator na tipkovnici i kada izračunam nešto razulata mogu odmah kopirati gdje želim na kompu (jebena stvar). I ima puno shortcut gumbi= Citat =:
Stvarno previše:-X
Ma daleko od toga da tipokovnica nije super i je....... izgleda ali previše novaca
Najbolja je ona neuništiva željezna tipkovnica od prije 10god... Ove moderne su prekrhke... Svaki put kad se razživciram potrgam jednu... :D
Pa za to i služe da se lome
I ja. Svaka 2-3 mjeseca jednu potrgam. Ova ima 5 godina garancije. Valjda će izdržati :D= Citat =:
Poslao: Draz
Najbolja je ona neuništiva željezna tipkovnica od prije 10god... Ove moderne su prekrhke... Svaki put kad se razživciram potrgam jednu... :D
mislim da takve skupe tipkovnice nisu za ljude poput nas, koji se stalno zivciramo :)
Ja ću se morati potruditi da je izbjegabam i udaram po stolu :D= Citat =:
mislim da takve skupe tipkovnice nisu za ljude poput nas, koji se stalno zivciramo :)
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj :)
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
U kompletu se dobi diNovo tipkovnica, Mediapad i miš MX900. I još se dobi bluetooth hub na kojeg se mogu spojiti 6 uređaja istovremeno. Tipkovnicu imam od petka i baterije su još potpuno pune. Bar tako kaže software= Citat =:
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
Svejedno je to preskupo, pogotovo ako je misliš razbit za dva mjeseca...
Tipkovinica za najviše cca 300 kn i miš za najviše 200 kn i to je najbolja kombinacija.
Pitam se samo dali sa tako skupom tipkovnicom bolje ispadaju slova na ekranu nego sa običnom. Za te novce bi trebala izgledati super.;D
ma trebala bi sama pisat za tu lovu.
za tu lovu unajmis crnca uostalom da ti pise.
I ta Bluetooth tipkovnica ti sigurno ne radi u BIOS-u!!!
Ja imam tipkovnicu za 120kn i bežični miš za 70kn i to mi je dovoljno.
E u tom i je fora. Radi i u BIOSu i u DOSu= Citat =:
I ta Bluetooth tipkovnica ti sigurno ne radi u BIOS-u!!!
Ja imam tipkovnicu za 120kn i bežični miš za 70kn i to mi je dovoljno.
Zanomljivo!!! U BUG-u je bila testirana bluetooth tipkovnica koja nije radila u BIOS-u (za DOS neznam) i za to si trebao klasičnu tipkovnicu. Tobro da sad ova radi :D :D :D
To je bila Microsoftova. Ona ne radi u BIOSu= Citat =:
Zanomljivo!!! U BUG-u je bila testirana bluetooth tipkovnica koja nije radila u BIOS-u (za DOS neznam) i za to si trebao klasičnu tipkovnicu. Tobro da sad ova radi :D :D :D
1700 kn za tipkovnicu i komplet, zanimljiva cifra ... moja kosta 80 kn jedna od najjeftinijih ali sluzi ko zmaj :)
Eto. Za 1700 kupiš Corsair memoriju a ne tipkovnicu.
BTW. baterije ćeš morat mijenjat bar jednom na mjesec. Jel ti šteka, recimo u UT-u?
Već imam Corsair memoriju. Ne znam jel šteka u igrama jel nemam igri doma da isprobam= Citat =:
Eto. Za 1700 kupiš Corsair memoriju a ne tipkovnicu.
BTW. baterije ćeš morat mijenjat bar jednom na mjesec. Jel ti šteka, recimo u UT-u?
ti stvarno volis te nabrijane skupe stvari (good for ur parents :) ) ... uzivaj dok mozes ...
iso ja danas kupit mis.... uzo sam sa sobom 600kn, a mx700 bio za 640kn...... koja nesreca....
Moja je 70 kn i mis od 100 kn.
Kako sam rasipan ...:D
Nemoj MX700 nego MX500. Drugi ti je praktičniji a jeftiniji.
BTW Cyber predajem se :D
Mislim da je do 700 kn pristojna cifra za tipkovnicu i miš zajedno, a sve iznad toga je pretjerivanje.
Ne volim za tenisice dati više o 800-900 kn jel ne volim dati puno novaca za nešto što ću nakon par mjeseci poderati= Citat =:
Nemoj MX700 nego MX500. Drugi ti je praktičniji a jeftiniji.
BTW Cyber predajem se :D
Ne bi ni ja dao više ali ova mi se hebeno sviđala i nisam mogao odoliti= Citat =:
Mislim da je do 700 kn pristojna cifra za tipkovnicu i miš zajedno, a sve iznad toga je pretjerivanje.
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D