kao sto nam to obicaji nalazu, Mobil nagradjuje svakog 100. clana foruma...cekamo 200. koji ce dobiti proigodnu nagradu :)
Printable View
kao sto nam to obicaji nalazu, Mobil nagradjuje svakog 100. clana foruma...cekamo 200. koji ce dobiti proigodnu nagradu :)
kaj opet neki ćevapi su u igri??? mislim, 100ti je dobio pretplatu, al poznato je da si ti za ćevape zadužen na ovim prostorima :rotfl:
:jump:
Kakva nagrada , ja bi te koji su čekali sve do sad i tu nešto kalkulirali kaznil , a ne još i nagradil.Treba dati nagrade nekolicini prvih (osim članova redakcije) , a ne novima. Njima je nagrada da uoće mogu upasti u ovo elitno društvo.
Just kidding!:D
budem ja rekao frendu kada da se prijavi da postane 200. clan . . . Ali ta nagrada mora stici i u Canadu ako mi se frend uspije prijavit kad treba ( zapravo ta ce nagrada ici meni ) : ) ^_^ jel se moze to napravit . . . jel to " varanje " ????
Vidim da moderno staviti ove zelene guštere, pa sam ih stavio i ja:
P.S. Pozivam i druge da ih stave. :cool:
Kad vec pozivas evo ti
Hmmm.... šta se to ovdje događa??
Hmm . . . . stvarno neznam pitaj brzog
Kud svi Turci , tud i mali Mujo :jump:
A sad svi pošaljite ček od 500 kn na moju adresu. :cool:
Samo ti mogu poslat ovo
:jump: :jump:
HAHAHAH . . . . :jump: MOJ FREND JE 200. CLAN NAGRADA ODLAZI U CANADU :lol: :jump:
:jump: he a ja htio prijavit buraza.... zakasnio sam... :jump:
e pa imamo i 200. clana - the best pa evo jos malo
the best mora doletit u kroejšu i počastit :jump:
Tako je :jump: :jump:
Ali rekao mi je da nije dobio E-mail sa paswordom , velimir nesto napravi da mu nebi nagrada propala
necu dok ne stavis ove smajlice u svoj post
evo poslao sam mu password na email ponovno... ako opet ne primi posalji mi na PM ili mail njegov email jer postoji mogucnost da je upisao krivi
Primio je pasword :jump: :jump: :jump:
Primio sam password . . . ja sam taj 200. clan i zanima me kakvu nagradu dobivam ? ? i jos nesto kako stavljate te zelene stvari u poruku
pa dobrodosao... hmm... vidjet ćeš!?=!?!?!___
imas lijevo Smilies - Get More - pa nades jump ili samo u poruku upišeš : jump : bez razmaka između : i jump i :
hmm zanimljivo je da player4ever i The Best imaju iste IP adrese. pretpostavljam da je prijatelj baš kod tebe, a kod kuće nema internet...
The IP Address is: 65.48.166.208. The host name is: CPE014400119349.cpe.net.cable.rogers.com.
:jump: player4ever nešto mulja ....
:jump: :jump: :jump:
Alu u čemu je štos sa ovim smajlićima??
ma nemam pojma, al su guba
BTW. čestitke viki2winuuuuuu jer me prešišao po broju postova, a uskoro će i ivan... to ti je tak kad ste svi komunjare koje niš ne rade nego cijeli dan vise po ovom forumu :fried:
Viki je možda komunjara jer je iz Rijeke, a zna se da je to puno komunjara, ali ja nisam i nikada to neću biti....
Uostalom šta fali biti na forumu, baš je cool ovdje
Usput, ja ga posjetim 2-5 puta dnevno.... ovisi kako sam raspoložen i kako imam vremena... ostali??
:jump: --> u čemu je štos hoće li netko napokon reći??
:jump::jump:
Ah vidim da ste me skuzili , naime prijavio sam svojeg mladeg brata , on ima 7 godina i nema pojma da sam ga prijavio . . . ja sam samo htio nagradu :cry: :cry: :jump: :jump: :jump:
Sorry decki sto sam vas pokusao prevarit . .. . . pricekajte da se registrira 201. clan pa njemu dajte nagradu . . . Fakat mi je zao i sad se nekak glupo osjecam :-/
:jump: :jump: :jump:
Evo ti da se razveseliš:
dakle još uvijek se traži 200ti član... bez igara ovaj put
a kako saznati koji si # u forumu, ja sam se evo registrirao nakon sto sam u mobilu procitao o ovim prevarama u vezi sa 200#
Vidiš ti si (drazen) 251. član ovog "malog" foruma a to češ vidjeti (po meni) kad se prijaviš gore u vrhu početne stranice foruma...:D
Usput DOBRODOŠAO!!!