...kad izlazi,teme,izgled...
Printable View
...kad izlazi,teme,izgled...
...ovo me uveseljava - mislim da znam jedan od odgovora a tiće se izgleda - bit' će četvrtast kao i do sada... :D
vidovit si :)
... :) ... :klap: "dmi" ...
ali ti si veća faca jer imaš kuglu:)= Citat =:
Poslao: gog
vidovit si :)
biće poster od keđe, rafe i Campija. a u nekoliko tisuća primjeraka su i sličice Barbie i mirišljave gumice.
:lol:
ne zaboravi na paketiće šljokica za najvjernije kupce... ;D
...e nemoj samo od Rafe,tu budalu ne podnosim...onda Mobil neću ni kupit...a to je 19.99kn manje u vašem proračunu,to puno znači...= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
biće poster od keđe, rafe i Campija...
I CD sa najkorištenijim softwareom za mobitele ;) ;) ;)
Pa možeš ti kupiti mobil i spaliti taj plakat ili ga iskoristit za nešto korisno kao npr. WC papir .D :D :D ili ga jednostavno reciklirati :D :D :D= Citat =:
Poslao: Eminem
...e nemoj samo od Rafe,tu budalu ne podnosim...onda Mobil neću ni kupit...a to je 19.99kn manje u vašem proračunu,to puno znači...
...e pa da...hvala "dark"... :D ...
kaj stvarno? joj moram frendicama odmah javit....:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
:lol:
ne zaboravi na paketiće šljokica za najvjernije kupce... ;D
...*evo ga*...al di je,"WB"...ja ga ne vidim...
a neće ga pokazat... ništa, odite na www.mobil.hr :)
...zanimljiv broj...i boja...
http://www.mobil.hr/zappan/images/na...l48_signed.jpg
malo pederasto - mora se priznat.
Zašto ga još nema u Čakovcu??? :( :( :(
:lol:= Citat =:
Poslao: dj_velja
malo pederasto - mora se priznat.
@velja
pa naravno, mi imamo obzira prema našim čitateljima. kakvi god da jesu žrtvujemo izgled časopisa da im bilo po volji :)
super.
onda u sljdećem broju stavite skinjaru na naslovnicu :)
???????????????
šta upitnikaš coma?
pa da skinjare kupuju mobil
mislim da ovo ne vodi nikud......
mislim da je neredu zivotna zelja da skinjare kupuju mobil
onda bi mogao stavit na naslovnicu dvije cure kako se ljube...ha? mislim da bi ga onda svi kupovali:)= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
@velja
pa naravno, mi imamo obzira prema našim čitateljima. kakvi god da jesu žrtvujemo izgled časopisa da im bilo po volji :)
...ili turbo nabildanog momčinu koji napikava po onom mikro panasonicu i podnaslov Tata me je tukao ali sam ipak uspio se obogatiti i ispod tajna ispovjest...
...i sve 'rvacke kućanice bi se potukle za jedan primjerak...
...(naravno onaj nabildani je za gay populaciju) i onda unutra preko svih stranica napisat' posjetite cafe.mobil.hr za detalje... :D
ti bi nabildanog ha dmi...ccc...:D
mogli bi stavit neki poklončić uz časopis....npr. ŠLJOKICE...:D
...hej,pa kad će taj Mobil...vidim na netu da je pripremljen,al ga na kioscima nema...
ovo je odlična ideja! Tajna ispovjest... lol= Citat =:
Poslao: dmi
...ili turbo nabildanog momčinu koji napikava po onom mikro panasonicu i podnaslov Tata me je tukao ali sam ipak uspio se obogatiti i ispod tajna ispovjest...
Ni u Čakovcu još nema!!! :( :( :(
= Citat =:
Poslao: andrea
onda bi mogao stavit na naslovnicu dvije cure kako se ljube...ha? mislim da bi ga onda svi kupovali:)
:lol: :lol:
celavi mi ima jebene tekstove! jos ubaci nja nja :)