koji operator po vama ima bolje tv reklame? :rolleyes:
Printable View
koji operator po vama ima bolje tv reklame? :rolleyes:
hmmm... vip...... Ima bolje ženske na reklama :lol: :spin:
šta eskimke? hm... a dobro o ukusima se ne raspravlja :rolleyes: :p
Ma ne samo te.... kad se sjetim starih reklama..... (ona sadašnja mikićeva... kako se ono zvala:confused: :confused: )
pa ja mislim da vip ima bolje , ali prije su mi bile dobre one reklame za simpa ti & ja
Sjećate se VIPme Miss TEENS TV reklame?Kosa mi se diže kad ju još danas čujem na radiju.
to je bilo loše !! :p= Citat =:
Poslao: sms freak
Sjećate se VIPme Miss TEENS TV reklame?Kosa mi se diže kad ju još danas čujem na radiju.
....e moj frend je sa jednom od onih s te reklame (ona što bi plivala s delfinima).... kraj nje se ne diže samo kosa :lol:
:rotfl:
:lol: :freakout: ha ha više ne pliva sa dupinima...
:rotfl:
To ću mu danas reći, pa da vidimo reakciju!! :D
VIP-ove reklame su pederske a od Croneta su uštogljene pa vi recite što god hoćete
šta ti znači to pederske?
master_nt ima pravo, VIPove reklame su pederske, i ja se slazem sa tim, iako nisam siguran kolko pederskim ih on smatra.
Reklame su nužno zlo da se hlebinci ulove i troše lovu.
master i doktor znaju što znači pederski!ipak su dečki s mora...
Dobro ne bas tako pederski...
Meni se samo razlikuju po bojama tvrtke ali sadržaj im je koma skoro kao reklama za čipi čips ma znate onu od Franka (katastrofa)...:-X
zakon!one frankove reklame!onaj crveni džip je tu kod mene iz karlovca!od onog frajera kaj ga je dobio na koka-kolinoj nagradnoj igri!zakon reklama...:D
MA to je ssve beze veze te njihove reklame neka skinu dole cijene
razgovora WAPa i SMS EMS MMS pa če to da im bude najbolja reklama. Jel se slažete.
... i da još počnu besplatno točiti pivu uz neke neobavezne grickalice te nam plačaju račune...:D
Pa ti bi i ovce i novce.
dmi,pa ti si živ!pa buraz,di si tak dugo?kaj si štrebo?
...ma poteškoče na višoj razini ali gura se...
:-X
Za mene je vip za ozbiljnije pa su i reklame ozbiljnije i orginalnije,cronet je onak dječarski jeftin,... :wall: :school:
di si ovu temu iskopo!?!?!?!
Vjeko se napokon sjetio proučiti povijest foruma pa...
Kak ono ide : -Povijest je učiteljica života. , ili tako nekako...:D