Meni su recimo prijatelji super, volim seks i grad, te svi vole raymonda, e i malcolm mi je zakon...:p :p :)
Printable View
Meni su recimo prijatelji super, volim seks i grad, te svi vole raymonda, e i malcolm mi je zakon...:p :p :)
frendovi i ekipa za ocevid...:)
malcom, lude 70, princ iz bel aira, svašta
ekipa za ocevid, malcolm, prijatelji,....
Star Trek u bilo kojem obliku... to jedina serija koju ne propustam, ostalo nista skoro ne gledam na telki...
ekipa za ocevid, mucke, kad pupoljci zamirisu i neizbjezni SEINFELD!!:):)
Sandokan, Mala sirena...
ekipa za očevid, seks i grad, prijatelji, felicity (više je nema:()...i tak....
da felicity više nema, to sam i ja gledala.. ma sad stalno samo ponavljaju stare epizode serija, baš me zanima kad će nove epizode seks i grad doći do nas i tak to.. inaće dal imate kanal A, oni imaju dobre serije..
Star trek, fast show, združena braća i ponekad malcolm u sredini...
......sve serije.Gledam prvu i zadnju epizodu....:)
frendovi,smogovci,star trek(al svi oni polije picarda nastavci su koma...)
Većina komedija danas mi je dobra, kad bi baš nešto morao izdvojit reko bi: Malcom (podsjeća me na situaciju doma), Prijatelji( to mi je klasik), Raymond je jeben itd... Ma sve mi je ok... A ovak inače mi se čini kvalitetna Ekipa za očevid, i ne mogu prebolit da nema više Angela, smijte se kolko hoćete, al Cordy je preeeedobra...
I zaboravio sam najbolju, najlegendarniju, najsmješniju i najgnjusniju, naravno, SOUTH PARK!!!!!!!
Draz ponavljaju ti buffy na novoj, tamo ti je cordy...
angel...je ok
Znam mala, al tamo je Cordy još uvijek bahata i nepožrtvovna i ne experimentira s frizurama i nema snimanja reklama i boravka u drugoj dimenziji u oskudnom bikiniu...= Citat =:
Poslao: Hope
Draz ponavljaju ti buffy na novoj, tamo ti je cordy...
andrea- tebi je dobar zbog Angela ili ti je koncept serije isto ok?
ma dobar je on a i ok mi je serija....
smogovci,csi,sex&grad,prijatelji,meke kriminalisticke..ima toga
kaj postoje tvrde kriminalističke??
e da zaboravila sam smogovce spomeniti....:cool:
he he.. meke kriminalističke..
Fraiser,Damon,Tom and Jery,Friends,MTV Chribs,Jackass,Star Trek bilo koji....
koja vam je epizoda od vaše omiljene serije najbolja - najsmiješnija ili najtužnija ili najbolesnija... ili koji vam je lik iz serije najbolji.. Meni je iz frendova definitivno najbolji Joey, a najluđe mi je kad je u jednoj epizodi rekao da mora promijeniti hod, jer da ima isti hod od srednje.. :) najtužnije su mi scene iz dawson´s creeka, recimo možda ona epizoda kada dawson ode na put i tamo spava sa jen, pa se vrate.. i onda on priča s joey u kuhinji i govori joj kako ga boli biti s njom i tak to.. sad su nove epizode na kanalu a, jjee
previše ima toga dobrog,ja se ne bih mogao odlučiti...
malcom u sredini, lude sedamdesete, friends, svi vole raymonda, will i grace, volim pogledat buffy i dawson's creek a nekad sam bio i u fazi zvjezdanih staza...
inace na tv-u mi je obicno mtv, pa nemogu a da ne pogledam hrpu dobrih shoowa kao sto su mtv cribs, dismissed, besmrtni jackass, the osbournes, fenomenalan punk'd, celebrity deathmatch, scare tacticks itd.... :-)
Volim Prijatelje, Dawson's Creek, Buffy, Cure u trendu (valjam se od smijeha dok to gledam), zakon serije su mi bile Mućke, Zvonili ste milorde, Alo Alo, Odjel za umorstva.
Jooj te cure u trendu, to je stvarno za gledat i smijat se što sve ljudi mogu izmislit.. jooj kad smo kod toga jel tko gledao strasti- to je bila živa muka za gledanje..
baš je to bila super serija....;D
Star Drek nikako ali zdruzena braca MOZEEEE!!!
...pa Jackass,Prijatelji i CSI...
to zaboravih= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Dawson's Creek Cure u trendu Odjel za umorstva.
ste gledali 76 dodjelu oscara?
ja nešto sitno na početku.. i što je bilo? jel dobila Charlize Theron oscara?
eh ja sam gledala prvih pola sata a onda sam utonula u san. čula sam na radiju da je dobila oscar, sean penn za naj glumca, gospodar prstenova je dobio I think 11 oscara, ma sve kaj je mogao dobit dobio je .....
http://www.iskon.hr/2004/03/01/0132007.28.jpg
dobila je dobila, stvarno je komad i pol
da dobra,odlična....ako ima raja,to je raj.....:)
kako si odmah reagirao tomek....pravi muškarac:cool:
... ajd ju sad zamislite onak za po doma, u piđami ili prljavoj i smrdljivoj trenirci... ;D
ajd ju zamislite kako sere!!! :D
evo fora moje ekipe isprika na nepristojnosti, ali morao sam!
HI I AM JOHNNY KNOXVILLE
WELCOME TO JACKASS-
Triput hura za Knoxvilla!
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
huraaaaaaaaaaaaaaa
jackass rulez..... imam ja doma video isjecaka svojih glosti kad smo sa ekipom imitirali jackass..... a ko nije :D
ma lijepa je i dok sere!:cool:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ajd ju zamislite kako sere!!! :D
Ne bi baš rekao...
napalili bi se svi vi da ju gledate dok kaka:D
Ne bi rekao, a uostalom diskusija je suvišna, jer zgodne cure ne prde, ne kebaju, ne podriguju, nemaju mengu i ništa šta mi neko kaže me neće uvjeriti u suprotno... :D
joj jesam se sad nasmijala....da vi znate šta cure sve rade dok vi niste prisutni......:D :D :D :D :D
Ne znamo, ne zanima nas i nek tako i ostane!!!! :D
hehehehe back ON topiccccc ups
ja nemogu vjerovati da vi pricate o takvim stvarima (andrea ti si skrenula :) )
Prijatelji, Malcom u sredini ,Simpsoni :D :D :D
btw. @flOorKilla: Od kad je Jackass serija???
od uvijek,bar na MTV-u....:)
pa naravno da je serija.... nego sta je? pa ide u seriji :)
it was a bad idea to make a tv show and even a worse idea to make a film ... rijeci naseg johnnya :)
tvoja sreća što imaš ovog smajlića na kraju:afro:= Citat =:
Poslao: kappa
ja nemogu vjerovati da vi pricate o takvim stvarima (andrea ti si skrenula :) )
VOLIM POGLeDAt DOBRE HUMORISTICNE SERIJE ALI NAJVISE GLEDAM STAR TREK
:) Super su mi serije:Združena braća,CSI(svi)Nijemi svjedok,svi vole Raymonda,seinfild,mučke(zakon)alo alo,angel,24,Bolji život,jel me netko tražio?,Prosjaci i sinovi,malo misto ,velo misto,Komesar Rex,prijatelji,sex i grad.Večinom volim engleske i australske(ko bi ih sve nabrojil) ;D
Queer as folk! :rockon:
oz,csi,združena braća,sex&city,alo alo,john doe ...
bitange i princeze, nasa mala klinika, taxi free. strane serije uopce ne gledam u zadnje vrijeme
Star Trek je zakon, a od domacih nasa mala klinika.
ja volim pogledat Dnevnik
Pimp My Ride na MTV vikendom!
Kada uzmu kršinu od auta i naprave savršenstvo ručne izrade sa zadebljanjem na "Pimp"
Naravno i sve domaće i strane humoristične serije na koje nabasam.
Hm moje serije koje nikad ne propuštam:
Izgubljeni
Tko živ, tko mrtav
Autopsija
Novi forenzičari
Tajne sudske medicine...