Kupio sam na infu T300 i stavio u njega vip me sim karticu , ali nikako ne mogu namjestiti da mogu slati i primati mms poruke moze li mi ko pomoci ?
Hvala
Printable View
Kupio sam na infu T300 i stavio u njega vip me sim karticu , ali nikako ne mogu namjestiti da mogu slati i primati mms poruke moze li mi ko pomoci ?
Hvala
Idi na www.vipnet.hr i izaberi VIP.mms i kad ti se otvori klikni na VIP.mms postavke pa izaberi T68i jer mislim da imaju isti sustav postavki MMS-a.
:D
ili jednostavno nazovi korisničku i zatraži da ti pošalju postavke za mms... ak ti ni to ne proradi e onda... nazovi opet korisničku i pitaj kaj da radiš :p
Pokušao sam , ali kad pokušam poslati mms piše gprs not alowed
ima li to veze s tim što mi je čip star 2 godine.
Ipak službu za korisnike,nema veze sa starosti SIM kartice,izgleda da treba tražiti zahtjev za aktivaciju MMS usluge pozivom na broj 0917777 jer bez toga neće ići.Odmah nazovi.
Hmmm jel valja šta taj T300??
Da, i mene isto zanima, je dobar sta taj T300?
Nazvao sam korisnicku i aktivirali su mi , ali isto pise gprs not alowed mogu primati i to samo preko wap-a ,a ne preko gprs-a.
P.S
Da dobar je skoro ko t68i samo što nema bluetoth , ima polifone melodije. Mogu mu se mijenjati maske . Odličan je za cijenu po kojoj se prodaje.
Ma najvažnije je da sad radi.
Nego za koliku se to cijenu prodaje i dali je ta cijena u kompletu sa MCA-25 ili bez?
Koliko sam ja vidio, sada sa božićnim popustom je 2499 kn sa mca25!! Vrlo prihvatljivo....
Ali bez ugovora na 12 mjeseci i da nije zaključan na mrežu?
Odi na www.ht.hr
Kako dobra ponuda.... piše da traje do 18.11.02, ali nadam se da se cjenik neće puno promjeniti...
To znam,vidio sam.Da te samo ispravim u vezi "ponuda traje... "-piše OD 18.11. tako da neznam do kada.
Ova HTova ponuda je odlicna i ja sam je slucanjo danas zamjetio i definitivno cu je iskoristit. Pretplatnik sam HTcronet Trenda i to u Partner Cardu sa starim vec dulje od godinu dana. Pise u ponudi ako se plati gotovinom uz uvjet da se produzi ugovor na 12 mjeseci sto bi znacilo u mom slucaju nista jer namjeravam i bez toga biti pretplatnik jos dosta dugo, kad se sve to zbroji i oduzme ja za 1599 kuna imam T300 i MCA25. Skoro sam se rasplakao kad sam vidio ponudu. Samo mi fali nesto para, moram to skupiti sto prije.
E, jedno pitanje, zna mozda tko gdje je na T300 ona standarda dioda koja miga kad je na mrezi? Nisam uspio dokuciti gdje se nalazi.
MOze li mi ko pomoci koristio sam vip online u kombinaciji s vip gsm brojem , ali sam zaboravio lozinku i tajnu riječ sto sada , zvao sam podrsku i rekli su da ne mogu nista bez tajne rijeći sto cu sada?
džek,sad si u banani!kaj neznaš da ak imaš slabo pamćenje lozinke uvijek pišeš negdje na papir!joj joj!i još nešto,znam da se cronet korisnici mogu koristit gprs-om a simpa ne,jel isto tako i s vipom?možda ti zato neće ni radit gprs(jer si vip-mi)!
Još neznamo gdje je dioda na T300
Danas sam ga držao u ruci i mob je fakat zakon!! Imasve osim... kalendara što me malo živcira... a i ona dioda se nalazi ispod maske tj prekrivena je plastikom, a ni dizajn nije nešto za pohvaliti... sve ostalo je za 5, pa čak i soft dobiva ocjenu 4/5...
Danas su rekli u HT-u da bi u Rijeku trebao stići u pon. Sigurno će biti velika potražnja kad je T300 + MCA25 1559 kn na pretplatu.
Bio sam i u EM-u i prodavačica je rekla da neće dobivat T300 jer je kao pošta ( valjda je mislila na HT ) kupila previše T300-tki koje su zalokane na cronet pa ih navodno nema više.
Dobro, je moze tko onda odgovoriti gdje je tocno ta dioda? Neka neko ocupa neku sliku od T300 i zakruzi tu fakn diodicu.
http://www.sonyericsson.com/a/index.htm?imaging/tools/mmsHomeStudio
soft za kreiranje mms porukica svakakvih !! ...besplatan:)
Eto odgovora iz prve ruke, lampica se nalazi na u gornjem desnom kutu telefona, na prvi pogled nemoguce ju je zamijetiti. Za razliku od ostalih modela, ne zmiga kad je telefon upaljen. Pali se jedino kad se telefon puni i pri odredjenim melodijama zna par puta zazmigati. E da, nema zelenog zmiganja, samo se crvena pali.
To je kao po uzoru na panasonic?
Koje se igre dobiju sa T300, a koje se mogu dodatno skinuti? Kakve su :confused:
ja sutra idem kupiti t300 u cronetu, na pretplatu. da li je stvarno istina da ne mogu zadržati moj stari (simpa) broj ili je to samo bezobrazna prodavačica rekla da me otpili? molim vas da mi pošaljete neke informacije jer je to za mene i uz ovoliki popust dosta visoka cijena... jadni mi siromasi
Ja sam isto zvao radi promene broja pri prelasku na pretplatu i rekli su mi kako uopće nema problema pri zadržavanju broja. Ako hoćeš možeš, ako nećeš ne moraš....
Taj sam odgovor dobio svaki put kad sam ih pitao za to..
To ti je put bez povratka, sa simpe na cronet možeš ali obrnuto ne .
ma nije toliko bad za zadržati broj, ali ako želim zadržati broj, onda moram platiti punu cijenu mobitela:freakout:= Citat =:
Poslao: ivan
Ja sam isto zvao radi promene broja pri prelasku na pretplatu i rekli su mi kako uopće nema problema pri zadržavanju broja. Ako hoćeš možeš, ako nećeš ne moraš....
Taj sam odgovor dobio svaki put kad sam ih pitao za to..
plus 100 kuna ako želim novu karticu sa sms infom (moja je stara 3 godine)
Iako sam (sony)ericssonov fan, moram priznati da je T 300 najružniji mobitel kojeg sam ikada vidio. Toliko mi je odbojan da ga nemrem niti držati u ruci. Kupio ga moj bratić.
TOTALNO SE SLAŽEM S TOBOM! možda ima pun k... funkcija al kaj će mi kad me sram izvaditi ga u javnosti!(naravno,pričam o mobitelu ;D )!al moraš priznat da su neke motorole ružnije... :D
Ma daj! Meni se T300 baš sviđa :love: mob je totalno lud, ima sve što ti treba, a i nije velik... Je da izgleda poput sapuna, ali nije ružan!!!!! :angry:
imam ja jednog frenda koji je ful ružan, ali ima puno opcija (u novčaniku) i cure se pale na njega...:lol: :lol: :lol: :lol:
Putem WAP-a otiđi na Vip E-mail i onda ovisno o aparatu u meniju browsera pronađi nešto kao "Navigation" , pa onda "Show Url" da ti pokaže adresu stranice na kojoj se nalaziš. Na kraju adrese imaš svoje korisničko ime i lozinku.= Citat =:
Poslao: jack9864
MOze li mi ko pomoci koristio sam vip online u kombinaciji s vip gsm brojem , ali sam zaboravio lozinku i tajnu riječ sto sada , zvao sam podrsku i rekli su da ne mogu nista bez tajne rijeći sto cu sada?
dobra fora.ovo je već heking...:D
Ne , to su normalno dostupne opcije. Samo ne treba bit ljenčina i provjerit čemu kaj služi na mobitelu.:cool:
ja svaki put kad uzmem neki novi mob u ruke obavezno prekopam po cijelom meniju.al za ovako nešto nisam znao.evo,naučio si me nešto.mučos grasias :D
Per favor , senor.
to je ipak jeftinije i lakse (ako imas mob sa wapom) neko slati faks sluzbi za korisnike sa kopijom osobne i blablabla :))
ali ako znas tajnu rijec lakse je nazvati :D
T300 nije ni najmanj ružan već je super zahvaljujući jednostavnom izgledu i siguran sam da će bit popularan kao nokia 3310 u neko vrijeme
3310 je najdefaultniji mobitel. Mislim da ga nitko neće dostić.
Pitanje za vas vlasnike t300 i uopće mobitela koji podržavaju mms:koja je max dužina texta koju možeš poslat u jednoj mms poruci?čitao sam negdje da je 1500 znakova.jel to točno?i odmah mi recite za fotke(max veličina).
za text če ti odgovoriti netko drugi, a max. veličina slike na T300 ti je 640x480 ako šalješ na mail, a na mob 80x60
ma okej.al mene zanima max težina fajla koji možeš poslat.
pojma nemam:confused:
PS. šta samo nas dvojica pregledavamo ove teme?
pa kaj još to nisi testirao?!daj mi pošalji neš na mejl!:D
pies->vidiš da da.mi smo istinski ljubitelji SE-a!:)
Čitaju i drugi , samo nemaju komentara.Za sada.:D
nisam još testirao, a i neću još dok mi ne dođe prvi račun od pretplate...
a uostalom otkud mi tvoj mail kada si ga sakrio u profilu
ma nisam ja loše mislio, samo bi htio maximalnu pomoć usmjerenu samo nama :)= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čitaju i drugi , samo nemaju komentara.Za sada.:D
ovo je dobar smajlićhttp://www.fastcarforum.com/forum/im...ilies/piss.gif
ma da vam još dam svoj mejl!e ne bi!znam ja tebe,ti bi mi poslo vajrus!:D a ovaj tvoj smajlić se zove "aj pis on ju".jesi znao to?
Na T68 ti je ograničenje jedne MMS poruke na 50 kb pa je vjerovatno tako i na T300 pošto bi več pala pobuna da je kao kod Nokie 1000 znakova ali...
pa tak je i kod r380s/e max veličina mejla kojeg možeš skinut 50kb.sam kaj on nema mms.al čuj 50kb je puno za text(to je onda više od 50.000 znakova)!a ja brijo kak je samo 1500.a kaj je kod nokije 1.000znakova?nije valjda?
Mislim da je zadnja slika koju sam poslao bila nekih 54 kb, pa bi to nekako prelazilo onih 50?
ali moram priznati da ne vjerujem da bi tako veliku mogao i primiti, jer sam toposlao na mail:dunno:
Sličke ti mob neće "sasječi" a ono za Nokiu - istina pročitajte malo recenzije novijeh aparata koji podržavaju MMS... :retard:
Ma da dobiš MMS slanje moraš se pretplatiti na GPRS jer je to sve povezano!
Gdje???
Na Cronetu i Simpi kod aktivacije MMS-a ako korisnik nema aktiviran GPRS dodjeljuje mu se djelomični GPRS samo za potrebe MMS-a a pošto na pretplati tj. na Cronetu imaš odmah dodjeljen GPRS (freesurf) to ti pravilo sad još vrijedi samo za Simpu... :D
Nabavil sam T300 , sad se imam s čim igrat dok ne dođe S 55.
možda ti se svidi, pa zaboraviš siemens...:lol: :thumbup:
Šljaka je fin i pristao momak neće se dat'... :thumbup:
Ma daj molim te!!! S55?! Siemens je sranje!! Ja sam prvo imao S35, i reko nikad viąe Siemensa, a onda sam nakon nekih nokija i ericssona opet kupio SL45 - Najveći shit ikada- baterija 1 dan!! mp3 je zakurac! I sad stvarno nikad viąe Siemensa - moj T300 je zakon! Ima ga joą tko? Ja bi razmjenjivao MMS-ove?
CIAO
Ima , ima , ali kako pljuješ po Siemensu ( a možda je greška u tebi ???) ne dolaziš u obzir. Ad acta.= Citat =:
Poslao: Ozzycool
Ma daj molim te!!! S55?! Siemens je sranje!! Ja sam prvo imao S35, i reko nikad viąe Siemensa, a onda sam nakon nekih nokija i ericssona opet kupio SL45 - Najveći shit ikada- baterija 1 dan!! mp3 je zakurac! I sad stvarno nikad viąe Siemensa - moj T300 je zakon! Ima ga joą tko? Ja bi razmjenjivao MMS-ove?
CIAO
kak si ga srezo...;D
Kak je i zaslužil ! Ne volim kad netko pljuje bez argumenata.
Molim?! Ozzy se prijeti :nono:
Daj mi ozzy reci molim te zašto je mp3 kod sl45 zakurac? Šta to ima biti zakurac kod jednog mp3 playera? Ne kužim? Kako uopće možeš i uspoređivati sl45 sa t300??!! :confused:
ovaj ozzy je stvarno naporan tip:retard:
e a ja sam mu lijepo reko da ode sa foruma ak tak pljuje po njemu,al neda se!!!!mislim kritike su u redu al su mu sve do jedne bez argumenata!!
alo šljaka, si zaboravio ono na "s" a nije sonyericsson?:jump:
Uz S35 , C 35 i MT50 teško mogu zaboravit.Jedino volim malo eksperimentirat s vremena na vrijeme.= Citat =:
Poslao: karaman
alo šljaka, si zaboravio ono na "s" a nije sonyericsson?:jump:
P.S.tj. poslije sranja -čekam S55.
mobtel je tako Šitan da znate
Mišljenja sam da se možda nebi trebalo raspravljati koji je mobitel bolji jer su to ukusi,a i stvar tehnike npr. sretnem vlasnika V66 čiji telefon ima zaslon zelene boje (China) i različiti soft. (neke funkcije nedostaju) za razliku od moga sa bijelom pozadinom (Germany) i radio je odličo opet za razliku od njegovoga sa kojim je imao probleme.A T300 na pretplatu u HT-u za 1600 KN,mislim da je to sasvim O.K.(boja,kamera,MMS (slika na ekranu je nula ali kada prebaciš na PC za 10),GPRS...
Poskupio je t300 na pretplatu, 1800 kn
Sigurno su uočili da ima potencijala... ;D
Prošao je prvi mjesec , vrijeme je da pričekamo slijedeću akciju.
bog svima, priznajte da sam vam falio...
valjda če biti nešto oko uskrsa:beer: :guitar:= Citat =:
Prošao je prvi mjesec , vrijeme je da pričekamo slijedeću akciju.
Priznajemo , pa makar i lagali :beer:
A je, farbat čemo jaja... ;D
Pozdrav rekogvalescentu...