evo bila je jedna tema prije, ali se ugasila.
di ste bili jucer? bila je subota
ja izaso oko pol 10 (prekasno) nismo znali kud cemo, otisli do boinga na cugu, pa oko 1 do mamba. tamo bili do pol 4, 4 i doma. bilo je cist ok, iako je moglo i bolje
Printable View
evo bila je jedna tema prije, ali se ugasila.
di ste bili jucer? bila je subota
ja izaso oko pol 10 (prekasno) nismo znali kud cemo, otisli do boinga na cugu, pa oko 1 do mamba. tamo bili do pol 4, 4 i doma. bilo je cist ok, iako je moglo i bolje
cinestar...
...ne izlazim nigdje,eventualno u neku birtijicu na pivicu.Naizlazio sam se za pet života.....:)
ja sam u petak bio u cab clubu (prvi put u zivotu :) ) bio je kao neki maskenbal, bilo je do jaja, dosao sam regularnim tramovima doma u pol 6 :)
jesu dj-evi bili neki raperi? i jel se pustala partijana?
petak- papaya i saloon
subota- oporavljanje
nedjelja- kava i odmaranje:)
Trenutačno nigdje, uči se za ispite... Kad smo kod toga,tak mi se ne da,mislim stvarno mi nije jasno zašto su stanični organeli tako važni na ovom svijetu... Nego inače : petkom je dobro u Papayi, u Saloonu mi je prevelka gužva, a i izvuć auto iz one uličice je pothvat i pol, Aquarius ima ok program, a subota... ovisi kolko para ostane od petka...
petkom je super u papayi, uopće nema gužve...a u saloonu nije bilo ni žive duše, bile su šatro maškare....bezveze...onda smo se vratile u papayu, naravno da su nas murjaci zaustavili.....
@coma, sad sam si malo razmisljao o tvom pitanju i zakljucio da ja ne znam sto se pustalo u cab-u jer se nisam sa sanka maknuo :) ali mislim da nije bila partijana, to bi vjerojatno skuzio ;D
= Citat =:
Poslao: andrea
petkom je super u papayi, uopće nema gužve...a u saloonu nije bilo ni žive duše, bile su šatro maškare....bezveze...onda smo se vratile u papayu, naravno da su nas murjaci zaustavili.....
Istina, subotom u Papayi je tak da nemreš disat,a i klinčadija se tam abnormalno počela kotit... Nego šta nije bio onaj dečko na dnu one ulice koja gleda na Vončininu koji ti kaže dal ima murije? Njega ti Papaya plaća da ti tam dolje stoji i govori ekipi dal je murija gore il ne... A što se Saloona tiče od toga sam digo ruke,bili smo par puta i tam je tak gužva da mi je prisjelo, još smo se i potukli s nekim debilima i još smo uspjeli zgulit auto, jer smo morali na rikverc do Mesničke, jer nije bilo šanse da prođemo ravno kolka je gužva bila!!!
nema veze, jer su murjaci bili super i čak sam saznala prezime koje je sad aktualno za pozvat se kad te zaustave a iz alkotesta se dimi...:D vlast se mijenjala pa i načelnici...:D
a saloon inače ne volim...jer sam srela takve sponzoruše u wc-u, e došlo mi je da im takvu šamarčinu zviznem kad sam čula komentare....užas
Ma šta fali sponzorušama, cure se narade za pare... Ma znam, sve je puno malih fufastih klinki... Mislim kud ovaj svijet ide kad cure počinju šlatat dečke... Osjetim nečiju ruka na jelte, hm, i pogledam, a ono curica od 12 godina, da sam se malo požurio mogao sam joj bit tata ( ne baš, al dobro zvuči)... I fascinantno mi je kak se cure uvijek izvuku iz svega, ziher si tepala murjacima, a oni jadni se nisu odmah snašli...
a koliko ti imaš godina? btw neznam ništa o tebi...talk to me....I am all ear....:D
naravno da smo se uvukle u šukija i bez vazelina....:)
petak sc neki psy-trance party(sve puno studosa-ko bi reko?!)
subota-aqvarius,prvo pijenje ispred doticnog,za vrjeem cega je proso onaj crveni ferari ZG-MARIN to ej valjdj taj Colak.
sljedeci izlazak ej bio iz aqv i cekanje 15 minuta na laganoj kisici frenda s autom,kod kojeg su bile jakne od nas 6orice:)
nedjelja-dizanje oko 11,rucak,pa tekma,probijanje do ulaza,nalazenje mjesta,guzva do jaja
inace cujem da je u saloonu ok al da je guzva i da se ne ispati ic.sto se papaye tice poceli su mladi dolazit neznam samo kak ih lik pusti mene niej pustio prije jedno 2 mj.kad sam imo 17 god i 11 mjeseci.
sad si punoljetan pa si faca ha? joj kad se sjetim tih dana....išle mi cure u aquarius i imale tremu na ulazu...ono držale smo se uzvišeno...ljudi si misle gle ove umišljene, a mi u biti umiremo od straha da nas ne pita za osobnu.....:)
daj podijeli s nama sprehe sponzorusa iz wc-a :)
ova dva dj-a koji su trebali biti tamo su miocani, kaj to nisi osjetio telepatski? :D kaj si bio na sanku, pa tamo jedva stane jedna osoba?!?! jel im piva bila 12kn 0.25?= Citat =:
Poslao: gog
@coma, sad sam si malo razmisljao o tvom pitanju i zakljucio da ja ne znam sto se pustalo u cab-u jer se nisam sa sanka maknuo :) ali mislim da nije bila partijana, to bi vjerojatno skuzio ;D
vrlo rado:evo jedne biserke...
znaš moj stari će platit 20 000 eura da me ipak zaposle na tom mjestu, iako su rekli ostali zaposlenici da ja ne mogu dobit to mjesto jer sam prebogata....(mislim halooooo? cura nema ni kinte btw provjereno)
pa druga...
dal da si kupim one cipke za 10000 kn....joj dragi mi sere da sam razmažena a uopće nisam pa ja ipak volim kvalitetu....(ova vjerojatno ima nešto para, ali naravno ne svojih nego od staraca...i ne moram spominjat da se preko dana doma čoha..)
sve bi ja to u rudnik strpo!!!
= Citat =:
Poslao: andrea
vrlo rado:evo jedne biserke...
znaš moj stari će platit 20 000 eura da me ipak zaposle na tom mjestu, iako su rekli ostali zaposlenici da ja ne mogu dobit to mjesto jer sam prebogata....(mislim halooooo? cura nema ni kinte btw provjereno)
pa druga...
dal da si kupim one cipke za 10000 kn....joj dragi mi sere da sam razmažena a uopće nisam pa ja ipak volim kvalitetu....(ova vjerojatno ima nešto para, ali naravno ne svojih nego od staraca...i ne moram spominjat da se preko dana doma čoha..)
Brijem da su te cure stalno tamo, jer sam tak neš i ja bio čuo... Strašne su, ja bih sve sebi doma, pa... na preodgoj ...
Šta si pitala kolko god.,ha? A evo još malo pa 19.
Kolko sam vidi po fotkama sa sastanka većina vas je starija od mene. Ti? Čime se baviš u životu, ako se smije znati?
inače ovak offtopic pitanja itd. možeš poslati na pm, ili u chataonici pitaj šta hoćeš, jer ovdje se moramo držati teme ;)
i ja sam malo krenula off...sorry....
ne znam koliko je piva kostala, rundali smo :) samo znam da bavaria ne vrijedi ni 2 kn, barem sto se mene tice... tekila je bila ok, a votka sa sharkom umjesto redbulla isto bas ne valja...
Je sank je mali, ali nije bila velika guzva, nismo bas bili nalakceni, ali ono pored sanka... ;D
hehehe,kud me noge odnesu,neam neko posebno mjesto,al cesto su to bircevi koji imaju plesni podij.
Imam frndicu s faxa koja živi u Osijeku i kaže da su uvijek po nekim birtzevima ili da cugaju na nekom mostu ili ovak neš...= Citat =:
Poslao: mala
hehehe,kud me noge odnesu,neam neko posebno mjesto,al cesto su to bircevi koji imaju plesni podij.
mi smo pri cesto se nacugali u bircu pa na neki zidic otisli pa se oporavljali...a znali smo ponekad i dokrajcit se totalno :)
evo sutra u cab vjerojatno, 95%! prije toga negdje gatcu.
ja danas kod legice na mado,starci joj nisu domeka..osli dallleeeeko,pa ce bit ok....al idem tek u 23:30 tak da iam jos vremena.... svima ugodna zabava,makar brijem da cu jos doc ovde prie neg odem.
PUSAČ
= Citat =:
Poslao: mala
ja danas kod legice mado,starci joj nisu domeka..osli dallleeeeko,pa ce bit ok....al idem tek u 23:30 tak da iam jos vremena.... svima ugodna zabava,makar brijem da cu jos doc ovde prie neg odem.
PUSAČ
???
!!!
da znam...ma u onom gore navedenom sam zaboravila 2 slova pobrisat pa sam sama sebe citirala da ispravim to..
ufff al sam pametna hhehehehehhehe
kao sto (ne)znate ja se zovem Bernarda,a ovo je valjda nesto najslade sto mi itko napravio (objavio je na netu)
Zadnja cigla na ovom zidu
ja nemogu presnimit ukletu kazetu (krug)
Dan Svijeta,ja dajem svaki Dan Svijetu
poezija propalog trosexualca,ti nisi zensko,
ti si andeo koji osvaja srce,a da toga nije svijesno
polozi mi ruku na prsne misice
prodires duboko,kontroliras mi otkucaje
sat ili srce? zar nije isto??
ljubav se namrstila,andeli gromovima plesu
ne udaraju dva puta na isto mjesto
tvoj pogled me udari u svakom contreu
prolila si plavu boju po zidu i napisala LJUBAV
ja sam Cloakan uz taj zid,zar me ne vidis??
Plava kosa,koja iza tebe trga zile u mojim ocima
Plave oci,infracrveno prodiru u sve snove nocima
Savrseno tijelo,ne dopusta da mi srce u miru pociva
Meke usne,na zidu si trebala napisat POBJEDA
dodoirni mi prsa,no nemoj ih raskrvariti
poljubi mi usne...
poruci svojim glasnicama da prestanu vikat moje ime,
obecaj mi da ces jednog dana izaci iz tog dima
B---esmrtna ubijas sve humanoide
E---rotskim prizorima,od teba vise ne vide
R---egularna pregovaranja zeljama
N---ikad vise neces vodit ljubav s mojim posteljama
A--- ja to trebam,daj me nahrani
R---ob sam tvoj,samo me nemoj opet ranit
D---a me opet otrujes,ovog puta bi umro
A---li neznas da svaku dozu ljubavi ubrizgas tmurno....
kako su decki romanticni,znam da nisu stihovi romanticni,ali tako je slatko kad netko napise pjesmicu o tebi (to je napiso moj bivsi) preslatko.....
evo veceras bio na treningu, pa poslje u draskovicevu :D
mmmm...ziiiijevvvv!!!! dobar jutar...kak je sugavo probudit se ,a zelis i moras jos spavat...moram na talijanski...grrrrr
coma ideš na prvenstvo Hr u full kontaktu sutra?
ne, neznam ni da se odrzava.
vidio sam da treniraš thai-box,pa me zanimalo,u bočarskom...
ma natjecanja koja me osobno zanimaju su iskljucivo tajlandski boks.
ajde sad idemo otopic, mozemo otvoriti novu temu o treniranjima i takvim stvarima
ja bio na pivi (ili nekoliko :) ) veceras s chelavim i neredom... :)
evo ja bio kod bake, nisam bio vani! sepam previse
ja trebo danas otić na 3 dana na skijaču, ali propalo zbog vremena... tj. odgođeno je za 2 tjedna...
sad sam ljubomorna,ja bi opet na skijacu
jesi seljo wb, pa mogao si se javiti i doci navecer...
u petak bila u gapu nakratko, pa doma. u subotu doma. u nedjelju u kinu gledala mrak film 3.
bila koo i rekla..e deic poslala sam vjeki sliku.heheh
al samo dio sebe di se ne vidi glava,tocnije piercing na pupku,a dolazim u zg za 2 tjedna pa se mozd ugledamo
zakaj se ne vidi glava? a daaaaaaaaaaaaaaj
dobro,dobro mala...mogla si mi odma reći da se ne nadam previše...
ma išo sam se malo vozikat po onoj mečavi i isprobavao sam konačno nove zimske gume... uživancija... a onda do cure, pa sam tamo prespavo...= Citat =:
Poslao: gog
jesi seljo wb, pa mogao si se javiti i doci navecer...
al skijača je prebačena za vikend 13-16.03. :)
malo off topica, da se pohvalim da sam se i ja iso malo vozat na maksimirski parking po snjegu, naravno pod budnim okom oca svoga
a deac,nisam fotogenicna i mrzim se slikati,kad bi isla gledati nas obiteljski fotoalbum,nasla bi vecinom samo bog brata jer se on voli slikat i pokazivat i dobro ispadne,a ja sam na svakoj 10 slici...
SMOGY a mislila sam da si se prebacio na andreu?? a i nisi me ti pitao da ti posaljem nista..... :)
prešaltao:D
kako god ti hoces..prebacio,presaltao,okrenuo....
prešaltao:D
U petak sam bio u Papayi, nije baš bilo ljudi, al sam se napio, pa je bilo ok, skočili smo do Saloona, a tamo bukvalno 40 ljudi, umro sam od smijeha... U subotu opet Papaya, bilo je taman ekipe, dobrih cura i opet smo pili i bilo je super... Nedjelju sam prospavao...
oke,presaltao....
to je meni najjace napijem se petak/subotu ne znam za sebe bude zakon (tu uvatis i neku brijacicu :) ) i boli te... a nedjelja mi bude spavanje :)
nedjelju odmaramo uz cappuccino,......i super nam je...hehheeh
hahahaha jesi ti draz lud
sve si zaebo....
e jesma si ja nes zabrijala ili....?? sta nsi ti iz BiH?????????
Pa jesam iz BIH....
Al izlazimo i mi ovdje valjda i zezamo se sa prijateljima....
Pa sam reko da je draz lud a posebno mi se svidio njegov idealni mob koi proizvodi alkohol:angel:
Šta sam ja zahebo? El ti to aludiraš na moju neutaživu žeđ za alkoholom... :D
hehehe bas na nju mislim
A hebi ga, nesređeni obiteljski odnosi... Pričat ću ti uz čašicu... :D
heeheheh moze!
haaaa.ma nes me zbunilo....
gle ju kak se zacrvenila....
ovak--> :blush:
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...
ja danas ili papaya ili aqv..
ja mozda mambo danas
sugav izlazak, zavrsio u galeriji u tkalci!
ja danas hemingway... OK je bilo.
ja bio s dragom veceras, super mi je bilo :) gledali smo 6. čulo II, skroz je dobar film...
jesi možda snimio taj film... ;)
Jucer ipak papaya.Guzva za poludit,fakat duplo gore nek u 17ici 7:20-7:40 :) Odma po dolasku mi dodje frend iz razreda pita ocemo se ganjat s njim.odna dode neki njegov frend i pocne me napadat da se ganjamo ovo ono kao sa sljemena spust pa ko ziv ko mrtav.Inace prije 2 tjedna se kod edo picerije zabio u drvo@120 km/h,steta na astri je 35k kuna..nebi bas s njim.Poslje se islo u peti element,nisu sto su nekad bili,muzika sux.
da, neki nisu bili pozvani:angry:= Citat =:
Poslao: whiteboy
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...
slikice nisi uploadao! "tuznu" ocu na mejl
sta ti u mambo ides?? ja kad u zgu sam i kad tam odem,samo neki limachi...hahah
ko se zacrvenio??
hrvoje izgleda da ti živiš veoma uzbudljivim životom...
Ja nemrem nigdje jer sam bubani, poludit ću doma....
evo tolko smo zacetali da je tema premjestena u chataonicu, to je glupo jer je tema zanimljiva, ali je se treba drzati. pobriso sam off topic, i premjestam nazad u cafe
ne kuzim.di sad mozemo pisat na ovu temu?
pa tu piši...pere te q-pack još od jučer...
HEHEHE .mene peru qpackovi velis...a ja misla da treba popit malo vina pa da zapjevam dinamovu himnu ik radem curama Kastelet..
jel su u cabu bila 2 dj-a, raperi, jedan celav, jedan sa maramom? trebali su
brijem da je jedan bio s maramom.
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
= Citat =:
Poslao: smogovac
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
ti si kao neki matematičar
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
jaoooo,dobro da nisam ostao...
sigurno bi najglasnije pjevao pa bi te izbacili...;D
lllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooollllllll llllllllllllll
ROTFL :D
ROFLMAOPMP:D
sta ovo PMP??? ROTFLMAO -ROLLING ON THE LOOR LAUGHING MY ASS OF
to znam......valjda??
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1076#post71076
mala tu ti je odgovor, nećemo ovdje off....
izbacili bi me zbog dr. stvari kad ti pjesmu puštali...
a je neda mi se gledat...!
glupost!ja osobno sam sjedio na tu stvar i drzo iz protesta finger srednji u zraku tjekom skoro cjele pjesme..= Citat =:
Poslao: dj_velja
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
plesalo je odn razbacal ose jedno 10 osoba uglavnom od simica frendovi.osim toga nisi spomenuo koju su pjemsu pustili afterwards...
DINAMOVU HIMNU!!!jeee
@coma ok su likovi pustal isam pored kraj malo pretuzne pjesme,premalo prljavaca.mogli su ubacit i koju daleku i bjelo dugme..
sam da se zna,ekipa(nas 15ak koji smo ostali do fajrunta)smo se najvise razbacali an "Sude mi"
eh smogovac da si osto do kraja..
i da jos @velja manje zaj.. ostale vise pisi nesto pametno..
no ofens :)