Ovo je kao slika M65. Ako ce stvarno ovako izgledati; meni se ne sviđa, ali vidjeti cemo na cebitu....
http://www.siemensfreaks.com/temp/m65.jpg
Printable View
Ovo je kao slika M65. Ako ce stvarno ovako izgledati; meni se ne sviđa, ali vidjeti cemo na cebitu....
http://www.siemensfreaks.com/temp/m65.jpg
da, nije nesto predivno bas
navodno bi trebao raditi i na UMTS mrežama...
ali znate i sami kako je sa ovim slikama sto procure na net. Tko zan hoce li uopce ovako izgledati. Jos malo pa ce cebit, onda cemo sve znati ;)
a izgleda mi dosta stvarno ali mozda se i varam
izgleda, da kao prava fotografija, ali je to mozda nezavrsen proizvod....
fora je
kad je cebit?
ak sve tipke budu crne i ako budu malo veće to će bit moj slijedeći mobitel
Pa, nekako sliči m55, pa je to vjerojatno m65, ali tko zna...
Što se tiče UMTS-a, to je slično kao i s P900 i 1,3Mpix kamerom, tako da se ne mora sve vjerovati dok nije službeno.
Nije mi baš nešto, pogotovo žuta traka i ona žuta tipka djeluju mi ko šaka u oko.
neznam koliko je nama uopce vazno da podrzava rad na umts mrezama...
jos barem 2godine nam nije bitno, barem meni
a i kad dođe, pitanje je koliko ce trebati da to ljudi prihvate...
vidjeti cemo sve ovisi o timingu i cijenovnoj prihvatljivosti, kao i od koristi za korisnika...
Da, ali ako izađu UMTS telefoni, možda i ovi u vladi požure sa tim licencama, jer koliko znam i VIP i HT već imaju infrastrukturu u većim gradovima (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek) i sigurno već imaju spremne ugovore za dobavljače, tako da bi za godinu dana mogli u Hrvatskoj imati videotelefoniju.
infrastruktura za 3g mrezu je nesto drugacija nego za 2g i 2.5g. U 3g se koriste mikro celije, pa ih stoga mora biti puno vise postavljenih za pokrivanje određenog podrucja. Mislim da su se HT i VIP dogovorili oko toga da koriste zajednicke pozicije za postavljanje celija, upravo zbog toga (zastite okolisa). 3G vise nije nadogradnja kao 2 na 2.5g, nego nova infrastruktura, tako da to moze potrajati neko vrijeme (ali ne predugo).
Pitanje je politike i kad ce se dati natjecaj za koncesije...
Pa ja mislim da su operatieri spremni pokriti 40% države (koliko se obavezuju ugovorom u godinu dana) za manje od pola godine, a za jednu godinu bi cjela Hrvatska mogla biti pokrivena UMTS signalom (osim možda udaljenijih otoka)
@3aTmr Znam ja to da je to nova mreža, ali vjerujem u brzinu naših operatera :D
ma ni ja ne sumnjam brzinu pokrivanja hrvatske. samo je pitanje kad ce se psutiti natjecaj za koncesiju....
blago vama, mi u BiH na bhtelecomu jos nemamo ni wap ni gprs ni mms a vi brinete kada ce umts............
ma mi smo ti ovdje na ovom forumu samo ovisnici o tehnologiji, pitanje koliko nas ovdje redovito koristi gprs ili mms. To je sve korisno i lijepo, ali je dosta skupo...
Ali opet, lijepo je imati mogucnost; pa tko voli, nek izvoli ;)
da dobro je što će imati umts,vizualno mi se baš i ne sviđa možda s nekim drugim bojama ali u ovoj kombinaciji sigurno ne.
...sviđa mi se ovaj mob :) ...
A koji UMTS telefon ne izgleda čudno??? :D= Citat =:
Poslao: damgol
da dobro je što će imati umts,vizualno mi se baš i ne sviđa možda s nekim drugim bojama ali u ovoj kombinaciji sigurno ne.
Možete pogledati na ovoj web stranici i uvjeriti se u ovu tvrdnju.
1 od 100 UMTS telefona izgleda kao normalan 2/2,5G telefon tako da dizajn m65 i ne začuđuje.
recimo siemensov u15 dobro izgleda= Citat =:
Poslao: Dark
A koji UMTS telefon ne izgleda čudno??? :D
Možete pogledati na ovoj web stranici i uvjeriti se u ovu tvrdnju.
1 od 100 UMTS telefona izgleda kao normalan 2/2,5G telefon tako da dizajn m65 i ne začuđuje.
Jedan od 100 (ili možda realnije 1 od 20) :)
meni se ne sviđa ni U15 nesto posebno...
ali brzo se tehnologija razvija, nece dugo proci prije nego to postanu mobiteli kao sto su bile one vizije prije godinu, dvi
Izgled mu baš i nije nešto