Danas nacuo...za nekoliko se dana ukida VIP club i biti ce nsto slicno ali drugacije
Printable View
Danas nacuo...za nekoliko se dana ukida VIP club i biti ce nsto slicno ali drugacije
Ma divota. Idem iskoristiti bodove dok jos mogu :)
napokon su se odlucili prestat pljackat svoje korisnike. ajde super da se i to desilo.
tako sam i ja isao 'iskoristit' bodove kad sam raskidao ugovor snjima i na kraju 'popusio'.
...konačno ...to je meni bila totalna glupost...
sazno sam to na najgori mogući način, prelazio s jedne tarife na drugu i nisam ni znao da oni to ukidaju več jednostavo jedan dan pogledao na vodafone live portalu da nema onoh preglednika kolko bodova ima. i nakon toga zovem u vip i kažu mi da su to ukinuli. tako sam ja lijepo popušio 5 - 6 tisuća bodova....
@Hudo - što misliš ima li način da se žališ? Ili bar zaprijeti odlaskom drugom operateru. Baš su p...zde - jesu li mogli bar dopustit da iskoristite već dobijene bodove ili u najgorem slučaju obavijetit o ukidanju?
@afroman - to što nisu nikoga obavijestili o ukidanju vip cluba me ne čudi jer bi nastala opća pustoš u vipu kad bi svi počeli iskorištavat sve te bodove koje su skupili, prelazak na drugog operatera bi mi se isplatio ali ovako imam s 5 ljudi besplatne razgovore (poslovna tarifa) pa nemrem preč na nekog drugog operatera. žalit se nemožeš... oni će uvijek nać načina da ti nedaju više te bodove
Neš' ti kluba...to me nikada nije previše interesiralo...za milijon bodova onak dobiješ šiltericu vip...lool
pa to je cisti marketisnki trik... kao.... vi aj pi klab.... ha
ljudi koji to pushe nabijaju racune i jos su sretni jer, sto veci racun to vise bodova. i onda sakupe neznam kolko tisuca tih bodova da bi dobili neki jadni popust na mobitel.
mislim ok, takvi trikovi se rade svugdje al zao mi je onih siromasnijih ljudi koji su zasljepljeni
kada sam ja to pogledao , koliko bodova treba
za neki popust na mob - lagano sam se nasmijao :creep: :loco:
Ljudima koji ionako puno troše je to bila ok stvar, a to da je netko išao više trošiti da skupi više bodova, taj ima većih problema u životu od ukidanja vip.cluba.
Doduše, pederski je da su to ukinuli bez najave...
Mah, trebao sam iskoristiti ovih 10000 bodova za 200 kuna popusta ako ništa, kad se već bodovi gube...Bezveze. Jebeš ti vip. Prvom prilikom radim nove sheme i kalkulacije.
Hebes vip, tomato is my friend!!! :creep: :creep:
Kako bi netko rekao...isto s***e, drugo pakovanje :)
a ja danas poslala onaj upitnik za prijavu u vip club :notooth:
evo cuo sam da ce se svi bodovi iskoristit za besplatne minute i slicno
LoL, tipicno za vip. Time ce sve korisnike nenamjerno vezati za sebe godinu dana. LoL
tipicno i potpuno neozbiljno od vip-a.mogli su bar izdati neko priopcenje na stranici.
Meni su u službi za korisnike rekli da ću dobiti pisanu obavijest o tome i da bodovi neće "propasti", samo ih treba iskoristiti u određenom vremenskom periodu. Ja danas idem iskoristiti 5000 bodova i za 591kn kupujem motorolu V3i uz produženje ugovora. Svakako ostajem na pretplati, pa mi je ta ponuda OK.
OffT.:Jel treba nekome V3i?:D :D
isplate se ti bodovi ak imate svaki mjesec preko 500 kn račune i tako neke dvije godine i onda se da skupit za 20% popusta na najjadnije mobitele...
jel netko zna kad se ukidau?
Ne znam. Ja se nadam da ce mi ponuditi da te bodove iskoristim, jer ako se to dogodi ide ovo u novine.
evo dobio dam danas poruku da zamjenim SVE svoje bodove (4258) za 3x30 minuta beplatnih,,, sto inace kosta u vipu 6000 bodova do sada,,... tak da ipak se ukida vip.club, svi sto prije iskoristie bodove makar za bilo kakve popuste.
Meni su tu opciju nudili već iljadu puta...;D
Pričekati ću do ljeta pa možda uzeti jedan od onih 5000 mobitela...;D
Prošlo je 4 dana i ništa se više ne govori o ovoj temi.
Da li to znači da sve ostaje po starom?
Do 31.5. vrijede bodovi, a korisnici će poštom dobiti obavijest i ponudu od stotinjak mobitela po povoljnijim cijenama ako se ugovor produži.
Ja dobio... Do 31.5. vrijede club bodovi, a onda će se zamijenjivati za besplatne minute automatski ako ih prije ne iskoristite... Oni koji imaju manje od 4000 bodova isti će biti zamijenjeni za besplatne sms poruke...
Od 1.6. moći će svi koji imaju manje od tri mjeseca do isteka vezivanja, kao i oni koji nemaju vezivanje ugovorom produžiti ugovor na 12/24 mj i uživati u blagodatima nižih cijena...:beer:
LoL. Kako tipicno za vip. Ja cu svoje bodove iskoristiti za snizavanje cijena racuna.
ja sam vec iskoristio za to.. i sad cekam da to prode i ukidam prtplatu.... nece me derat.
Jel se može kombinirati više ovih popusta na pretplatu, tako da npr. uzmem 4 x 50 kuna popusta za 4 x 1500 bodova...
u pravilu ne motzes. Za svaki racun mozes dobiti po jednom 50 kn popust.
Probaj mozda ti odobre li mislim da vise od 2 puta po racunu nece ici.
Dobio danas mail iz korisnicke podrske da ne ide, a uzet cu 2x50 kn za dva mjeseca i to mi je vec 6000 bodova i jos si uzet SMS poruke i to ce dokrajcit bodove.
e ajd mi objasnite kako vi koristite vip club bodove ak su ih meni ukinuli još pred 2 mjeseca.....
Meni nisu...i provjeri sa SZK da li su i tebi. Jer se svim korisnicima ukidaju tek nakon 31.5.
Evo što se dobije povodom ukidanja VIP cluba.
http://img390.imageshack.us/img390/9...s002sf9.th.jpg http://img133.imageshack.us/img133/8...s003ra0.th.jpg
ide, ja sam iskoristio 3x po 50kn popsuta... pito sam i rekli su ne amo jedanput mozes u mjesecu iskoritiitaj popust, ja spustio ponovo nazvo. dobio drugog operatera, on mi opet aktivir, ja spustio nazvo opet, dobio drugog opet mi on aktiviro i to je to... tigo mi racun umanjen za 150kn :)
OK, ja sam tek sad skužio da će oni besplatne minute pokloniti da se mogu potrošiti u jednom mjesecu...mislim koje s*anje :)
meni su nudili 30min mjesecno kroz 12 mjeseci za 5000bodova kojih imam, naravnoda nisam uzeo, pa to je ponizavajuce, prvo im iskesiras 10ak tisuca kuna kroz godinu-dvije a oni ti nude 30 min mjesecno. sramota.......
ne kuzim vi kazete da su ukinuti vip klub bodovi, a meni piseda ih imam oko5000, i jos na njihovom sajtu postoji vip klub, ne kuzim?