nešto kao i kod simpe,3 iz vip mreze 3 iz druge i 1 iz fiksne..
cijene:
fiksna 0,10 kn,druga mreza oko 1,50 kn a vip ostaje standardni cjenik ovisno o tarifnom modelu...
:mega:
i to sve za par dana...
Printable View
nešto kao i kod simpe,3 iz vip mreze 3 iz druge i 1 iz fiksne..
cijene:
fiksna 0,10 kn,druga mreza oko 1,50 kn a vip ostaje standardni cjenik ovisno o tarifnom modelu...
:mega:
i to sve za par dana...
al bilo bi fakat dobro da tak nesto isfuraju. i bit ce garant mjesecna naknada...
cisto sumnjam da je to kod vip-a moguce;D
pa oni su jos veci lopovi od t-mobilea.:lmao:
ako misle uvesti nešto, sa im je vrijeme, s obzirom na stanje u t-mobileu
Stavljam ruku u čevap da će riješiti pitanje produženja ugovora uz povoljniji mob bez club bodova.. Zapravo bolje bi im bilo...:jehon:
za one koji obnove racun s bonom od 200 kn i placa se samo uspostava poziva 0,25 lipa bez naknade...
Pa naravno da su morali s nečim začinit. ;D
Jer tko bi inace platio onu kvalitetu zvuka koju oni reklamiraju:lol:
Ja sam skuzio da su se pojavile informacije na webu a ne ovako na kapaljku!
Prvi put: 7 frends brojeva
Drugi put: uz 200kn bon i 0,25kn
Treci put:...
Ovo ko lagana marketinska kampanja da te drze u neizvjesnosti :-)
jucer je bila reklama na tv...pa ko voli nek izvoli...
ja više ništa ne kužim, je li ovo ide ili ne, i pod kojim uvjetima?
Pa dobro šta je s tom akcijom? Prvoaprilska ili?
e stvrano su kretencine. ne mogu vjerovati da to mogu napraviti. a po kojem su to kriteriju birali korisnike? ma debili.
Debili nema šta! :nono:
Normalno za vip, lopovi!! ja danas imo 89 lipa na racunu i mislio imam jos za 2 sms, kur** ja idem drugi poslat i pise : ˝Poruka nije poslana˝!! Idem preko tomata i uzme ti 29lipa i kad sve pogledas koliko je tomato jeftiniji!! ;)
ovih novih sedam vip friend brojeva moraju stavit jer ih i t-com ima pa valjda zato. al ziher bu bilo nekaj ful neisplativo osim ak s tim brojevima ne razgovaraš 5 sati dnevno (ili možda ne bude)....
ma došla meni poruka
Mogu mi ga saknit= Citat =:
Obnovite racun Vipme bonom od 200kn do 30.4.,odaberite ukupno 7 Friends brojeva iz svih mreža u HR i pričajte povoljnije!Za info i uvjete bespl. zovite 7711.Vip
i da nadodam poruka ima točno 160 znakova:D
jel to za vip me korisnike ili za pretplatnike?
Pročitaj poruku - vipme
ok sorry my bed
prešli bi 160 znakova ( 1 poruka)