Ovdje komentirajte komade.
Printable View
Ovdje komentirajte komade.
smsfreak ti si fakat paparazzi ono pravi pravcati...bi te ja dohvatila...
btw poznata mi ona bijela majica.na drugoj slici... hehe
Sati iskustva sa mobilnom kamericom rade svoje :D :ban:= Citat =:
Poslao: andrea
smsfreak ti si fakat paparazzi ono pravi pravcati...bi te ja dohvatila...
btw poznata mi ona bijela majica.na drugoj slici... hehe
...and WB: Za osobu u bijeloj majici nesmijem ništa reći,jedva sam dobio copyright za stavljanje fotke na web.:deal:
Još nešto vas zanima???
a tko je ta djevojka? sad i mene zanima.....jer pravo je žensko, vidi se!:D
A koja točno? Aaaaa nećete me navuć'.Onu sa prvih fotki neznam(bio sam iskren u opisu fotografije) a za druge slikice nemam autorsko pravo davati podatke. :angel:= Citat =:
Poslao: andrea
a tko je ta djevojka? sad i mene zanima.....jer pravo je žensko, vidi se!:D
pa ova u bijeloj majici....:D
Ljudi (dmi, andrea) stari ste članovi i znate kak stvari funkcioniraju i zato vas molim da se smirite s tolikim of-topikom, nismo u četaonici, stvarno ste ovu temu u roku pol dana začetali prek dve strane (sad je sve obrisano). Nemojte to više radit, nešto sam triger hepi u zadnje vrijeme.
...ajmo,ljudi,di su komentari...izgleda da uopće to ni ne gledate...
...Ima ondje bome lijepih slika...al smo paparazzi...
ne kužim jel ima crvene tange ili crvene zagorske tange....:D
Više mi se čine ko babske gaće i dlakav pak, a možda joj jednostavno guza nije fotogenična... :D
joj kad te eminem prišerafi:fried:
... ;D ...
...pa iz tog kuta nije fotogenična,al kad gledaš direktno,eh :rolleyes: ...= Citat =:
Poslao: Draz
Više mi se čine ko babske gaće i dlakav pak, a možda joj jednostavno guza nije fotogenična... :D
dođe ti da joj kažeš...bend over baby.....:D
...ooo, YEA...thats right,"Andrea"... ;D ...
fali ti h na yea:D
Vjerovat ću ti na riječ Eminem... Šteta što nemam fotić na mobu, al još malo pa ćete vidjet šta su cure... ;D
pogledajte guzu koju sam ja slikao--za razliku od eminema sam profesonalac;D
..."vjeko",al računaj na to da ti imaš ugrađenu kameru,a ja ne...meni je duplo teže uhvatiti takve slike(to je i jedini minus ovog moba i kamere)...
jebi ga prijatelju moras se snaci, pa nisu cure tak glupe da ne znaju kad ih slikas..
da Eminem, ugledaj se na vijeku, bari trebe po crkvi, samo pazi da ne zbariš časnu....mislim da bi bila jebena fotka ovdje sa ovim naslovom thread-a...kao komadi, a časna sestra na slici....:D
Ma sve su to zgodne cure, al dečki dajte malo golotinje, ugledajte se na nereda... :headbang:
ajd onda nek se andreja uslika!! ;D bas me zanima hhhmmmmljacccc:):)
i kaj da se neka od tih cura prepozna? meni je bed staviti ikakvu takvu sliku (sa frendovog 7650:))
-moji 'modeli' mi dopustaju..:)
in your wet dreams:)= Citat =:
Poslao: vjeko
ajd onda nek se andreja uslika!! ;D bas me zanima hhhmmmmljacccc:):)
andrea,dal je ono s tobom na slici medakovička?
vjeko sam ti šalji guze od trebica...;)
kakva medakovička? o čemu ti to? to je maja...ova maja koja je na forumu!= Citat =:
Poslao: smogovac
andrea,dal je ono s tobom na slici medakovička?
Ma daj eminem kaj briješ, pa to je zajebancija, zatamni im lica i stavi ih, ko će se ić tražit po forumima???!!! :)
pa ja mislim da znam tu maju,dal u borovju živi?
ne. ona živi u rudešu
jel ti znaš nekog Trzuna?= Citat =:
Poslao: smogovac
pa ja mislim da znam tu maju,dal u borovju živi?
...Trzun - ;D ...
a jel zna ta Maja Mirona,ak je iz rudesa
Majaaaaaaa..javi se
ja sam isto iz rudeša rodom nažalost ali nećemo o tome ovdje
wb sorry na off-u:rolleyes:
e andreja pa di su tvoji komadi (cura) mislim koliko sam vidio druzis se sa 'komadima'.. pa daj nam nekej uslikaj....jel tak tomo??!
vijeko to nisu moji komadi, nego moje prijateljice. nemamo nikakvih novijih slika. ako bude, ja stavim. no frks:D
joj znammm..hrr:)
@hrvoje xyz
nisam baš siguran da su fotkeiz SLO fotkane telefonom.
pa i nisu.a sta sad,pa necemo sad diskriminirat one koji nemaju para za mob s kamerom. mislim,ionak je 3x bolja kvaliteta mojih fotki nego onih sa mobitela.
tako je hrvoje ne daj se...
pa da mogli bi sad u threadovima o mobitelima pisat o sladoledima i traktorima.
a možda kod vas krivo piše naziv threada :)
da, ali hrvoje je zalijepio fotić za mob, tak da izgleda kao da ima integriranu kameru. :)
al uvježbanom oku ništa ne promakne...
tako je hrvoje otvori novi thread za komade uvačene s fotičima
I mali prijedlog za taj thread(ako se otvori),resizeajte fotke da se tema brže otvara(na nekih 640X480 ili manje).
ma to je bezveze tema, zakej ju ne pobrisete??! pa nismo pedofili..grrr
pa ne mora nitko slikat klinke
pa ko je kupio s65,mpx100,s700?= Citat =:
Poslao: sms freak
I mali prijedlog za taj thread(ako se otvori),resizeajte fotke da se tema brže otvara(na nekih 640X480 ili manje).
coma zabrijo si
rasprava se počela voditi oko toga da nije OK stavljat fotke slikane fotićem u thread o kojem ovdje raspravljamo nego da idu samo slike koje su uslikane telefonom. pa se nekima to nije svidjelo, pa im se predložilo da si otvore thread di su pice slikane fotićem, pa je netko tražio da se resizaju, pa si ti uletio s ovim novim telefonima, pa sam ti ja sada sve objeasnio, pa sad valjda kužiš u čemu je kvaka, pa..
ja resajzam u zadnje vrjeme sve fotke na 640 ili manje sam da se zna.otvorio bi novi trid ak ima interesa.ja imam par slika sta ti ja znam.
@nered a zas nebi aj stavio svoje slike u ovaj trid?mislim kaj ak su s a fotica?kaj je sve to tak strogo?
e pa moramo se pridržavati nekih pravila...ma da osobno sam na tvojem sideu....;)
Freak, dobre su ti ove ;)... Ona treća pogotovo :). Još su mi bolje slike kad u pozadini vidim kraj koji prepoznajem ;D Na ovoj busnoj ispred skate shopa se često može nać odlične "objekte" za slikanje, ali meni sve slike ostanu spaljene, mutne i šugave... Ti si već ispraksani papparazzi ;D...
treća se i meni sviđa:D
a je?hehehe
frik kak si ju samo uspio uhvatit da te ije vidla...
Imam feeling da je dopustila da ju se slika,namjerno....:D :D :D :D :D :D :D
to si ti jelda? isto kao i ona u bijeloj majci...svaka čast:D
cek, daj malo bolje pogledajte kak se zenska nagnula, mozda mu je ...:D a on je drzao mobac i slikao..moja teorija:)
Ma nije ništa bilo nego se "model" stvarno sagnuo po nešto.
A Andrea ima pravo za onu busnu,skoro pa cijeli dan tamo ima štofa samo treba biti i uloviti idealnu priliku.
Freak, sorry, ali ja mislim da sam ja to rekao, a ne andrea... ;D
Freak, sorry, ali ja mislim da sam ja to rekao, a ne andrea... ;D
Moj bed,nešto mi se pomiješalo juče.
sms nice pic... e to su već lijepe gaćice na lijepoj guzi, jel učiš coma... :D
ma treba bit faca(mislim ta cura)pa joj slikat facu..takvu guzicu moze imat i katostrofalno ruzna cura ono pristava do bola, faca groblje,pleh-p..ka.
E vidiš, zato je škarnicl izašao iz raja... ;D
sorry,al ja ne gledam tak :angel:
Možda zasad dok je trilogija popularna pa imaš obožavateljici, ali uskoro, kad to padne u zaborav sjetit ćeš se mojih riječi...
ma glupost,bas su me jucer zvali da snimam nove nastavke ..kao bit ce ih 7569,tak da pokupe sto vise para od kino ulaznica,a svaki ce trajat po 17 sati tak da niko ne uspije odgledat cjeli film u komadu pa da ide gledat novi nastavak.
Dobra... :lol:
VJEKOOOO MAJSTOOOOREEEEEEEEEEE!!!!!!!!
NA KOJU FORU SI IH DOBIO NA FOTO SESION!.....;)...
SVAKA TI ČAST LEGENDO....
Ja sam se zaljubio... :love:
hahahh fakat je CURA I PO!! :)
trebaš nekog za rasvjetu?...mislim za foto session..;)
btw..kolko mala ima godina?...ima hebeno telo...
za rasvijetu?? pa razmislit cu;)
17 i istog je datuma rodjena kao ja:)
Mora da vas je sudbina spojila... ;D
Na moju žalost... :(
Ali neka... :beer:
ne se previse nabrijavat,takvih ima na izobilje u zgu,no offens..
ima al sve glume da su kraljice....;)
treba ih spustit,da,al kad jednom uspijes onda je tvoja..
VIVA ZAGREB GIRLS
da baš..takve su najvise umišljene i zele face sa mecama i bembačima..= Citat =:
Poslao: tomo
ima al sve glume da su kraljice....;)
..., a na kraju dobe kuhaču i bebača umjesto bembača u kojem uživa ljubavnica...he he he ..;)
true, true..znam jednog takvog koji ima lj..
U Splitu su lipe samo tako, ali divlje i nepredvidljive poput amazonki ;D , još kad se naljute jao si ga tebi!
watsone kak to da se Zagrepčani pale na dalmatinke, a dalmatinci na zagrepčanke, nekaj tu ne štima...;)
i to je razlog zato sto smo 'mjesanci' ;)
vjeko dobre slike¨¨! pa kak ti je dala da ju tak slikas???
cura je stvarno zgodna
ali iskreno, tu mi nekaj smrdi:rolleyes:
to mu je sestra! looooooolllll! ;D ;D ;D
imam i ja slika, ali nisu slikane s kamerom telefona, pa ništa... ;)
@hrvoje -faca se ne vidi, pa zakej nebi dala??
@wb- sestra?? ahhahahah..frendica, frendica .... i nije mi cura kako su neki zakljucili..
Valjda dođe period kad čovjeku treba promjena mentaliteta! :D= Citat =:
watsone kak to da se Zagrepčani pale na dalmatinke, a dalmatinci na zagrepčanke, nekaj tu ne štima...;)
hahah da..odnosno 'strano' je uvijek bolje ;)
;D
glupost,sestra i cura se iskljucuju,pa neznam nikog ko je tolko glup da tak nekaj napravi.a saka cast..kaj ne vidi se faca-da sam s tom curom 2put pricao prepozno bi ju odma na tim slikama
@whiteboy ak otvorim ja trid sa slikama slikanim bilo cim os stavit to?iam i ja nesto pa
sve je pocelo bezveznim slikanjem i eto kaj je zavrsilo..= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
glupost,sestra i cura se iskljucuju,pa neznam nikog ko je tolko glup da tak nekaj napravi.a saka cast..kaj ne vidi se faca-da sam s tom curom 2put pricao prepozno bi ju odma na tim slikama
ma to je meni najbolje, nema cure koja se neda nagovoriti na slikanje, čim vidi objektiv kamere, pa makar i mobitelne, gotova je... :)
..to ti po dokumentarcu Kozjak..;)
hahah tomo, dobraa....morat cu traziti bigbossa da mi sprzi svih pet nastavaka..
eeee, i ja sam u igri idemo skup do njega da ne zahebe, nekaj ga nema na forumu....
"Super si." :D= Citat =:
..to ti po dokumentarcu Kozjak..;)
Pi.eS.Dodao sam foto materijala.