Uzeo sam Transcendovu microSD karticu od 2GB i mobitel ju ne prepoznaje.
U čemu je problem?
Printable View
Uzeo sam Transcendovu microSD karticu od 2GB i mobitel ju ne prepoznaje.
U čemu je problem?
D900 podržava do 1GB kartice.... 100% Ziher
Da sam to prije znao ne bi mi došao u ruke. Ima 3.2mpx kameru i multimedije do bola, a maksimum mu stavi 1GB.
Hvala
Kad pretjerujete sa tim memorijama...neznam čemu 2GB na D900...
1) nije namijenjen primarno za mp3 player
2) za snimljene video fajlove je i previše 1GB...
3) brže radi sa manjim memorijama...tj ako nije natrpana kartica...
Exotica zar d900 ne podržava karticu do 2gb???
Ja mislim da podržava 2gb...ispravite me ako griješim.
@ivstojic
Ma nema šanse, kažem ti iz iskustva i da je formatira ili bilo štogod neće ići.
Na model D908 DAAAAA ali na D900 NEEEE...100% ziher..
Tu software ne more ništa jedino ako se nešta na softu ne iskemija ali za sada to ostaje nula bodova priča jer ne može i to do daljnjega...
Ma to lockano vrijedi samo ako se stavlja u card reader za pc....
OK, valjda će zamjeniti za 1GB. Inače ga stavljam pod kotač zajedno s karticom u njemu i prelazim nekoliko stotina puta preko njega :D
Ako je tako,moja isprika!!!
2 Ive: pa bilo je slučajeva baš tu na forumu da je kartica zezala jer je bila lock;D
Bilo je puno priča ali kažem ti da nema šanse jer sami ljudi su bez pitanja kupovali 2GB i nula bodova.
Ockej...!!!:beer:
meni pak ne prima 1gb od neke firma, mislim take ms, ali namjeravam patchirati ga, jer mi ga je dosta više, poludit ću s nekim stvarima..
Hvala na odgovorima, ali nisam mišljenja da bi trebao pitati za svaki mobitel koju karticu prima i koji je najveći kapacitet. Pobogu top model, mobitel godine, a ispadam skoro pa kreten što sam uzo drito 2GB za njega.
Ne govorim o komentarima nekih ovdje nego o Samsungovoj politici.
dogovoreno ;)
Koliko se ja sjecam, vidio sam negdje na howardforums da jedna verzija softa za d900 podrzava 2gb mem. kartice.
e sad, probajte malo prozujat po tom forumu..mozda naletite ;)
ide u Europatrade, ako ne uspije prodajem karticu za 200kn nekome u ZG
kako hoces, ja bi pricekao mozda izidje neki novi release modanog softa koji podrzava 2gb kartice...posto su one relativno nove na trzistu nije ni cudo sto je sadasnji/stariji software ne podrzava.. ;)
jako sporo radi i sa 1gb, mislim da je i to previše za mob
za neki drugi nije previše
Za neki drugi i nije :)
bolje onda uzmi neku nokiu ili sony ericsson ako ti je do mp3-a
Pa nije primarno do mp3-a, uzmi recimo podatak da je kamera 3.2Mpx ili koliko već, a oni blokaju na 1GB karticu. Zar to nije kretenski?
Gle na D908 radi sa 2GB karticom tako mi veli frend... Ali jos je zanimljivije kod D900i da navodno on bi trebao podrzavat do 2GB sad to jos nije testirano!
Posto je sada stvar sa karticom rijesena ova tema moze http://cafe.mobil.hr/images/smilies/closed.gif
može prijatelju :)