koji?
mislim da cu morati novi kupiti, krepala mi je jedna tipka na sl-u, baterija je krepala, pokazivac ne valja, jedna slusalica otisla u k..... tako da... nije mi bitna marka, samo da je aparat ok
Printable View
koji?
mislim da cu morati novi kupiti, krepala mi je jedna tipka na sl-u, baterija je krepala, pokazivac ne valja, jedna slusalica otisla u k..... tako da... nije mi bitna marka, samo da je aparat ok
ja bih uzeo t610 ili motorolu v300 oni su tu negdje oko 2000 kn.
se z600???? ima perfektan ekran jedino izgled nije nesto
Jednom moderatoru da nije bitna marka, grozno.:fried:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
koji?
Imaš desetak Siemensovih modela u toj kategoriji i ti još hoćeš neku drugu marku. Sram te bilo.
...do 2000kn,imaš M55 + IQP530 + kabel...
Ja mislim da je telit g83 jako dobar. Ima tft ekran, vga kameru (640x480), 7 mb memorije itd. a cijena mu je ispod 2000 kn.
ajde mi ti reci neki model koji ima dobar ekran i ima dobre funkcije, siemens je sa serijom 55 dosta zasro stvar. niti jedna model nema odlican ekran ako izuzmemo st55 za koji svi znamo kakav je= Citat =:
Poslao: Sljaka
Jednom moderatoru da nije bitna marka, grozno.:fried:
Imaš desetak Siemensovih modela u toj kategoriji i ti još hoćeš neku drugu marku. Sram te bilo.
ali bez brige
SL45-ica ostaje kod mene
sta sve ima? jel ima ic, bt? htio bi radije nekog poznatijeg proizvodjaca jee za njih ima puno programa na netu a za telita sumnjam= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ja mislim da je telit g83 jako dobar. Ima tft ekran, vga kameru (640x480), 7 mb memorije itd. a cijena mu je ispod 2000 kn.
Ima ic, javu, composer melodija, dosta dobro mogucnosti prilagodjavanja, slike se mogu slat pomocu infrareda, netreba softwer. Ja r azmisljam da si ga kupim, ali me isto malo koči to sto je telit...
ma gle ako kupis siemensa onda imas na netu programa za njega GOMILU malo manje ako kupis SE a za telit mislim da imas par programa i to je to
Ma znam, ima neki program za ubacivat slike, melodije i javu, a vise od toga mi ni netreba...
Ako ti to bas jako smeta, kupi se t610
kod njega me grebe los ekran i dizajn
uzmi motorolu v300
kakva je ta motorola?
Mislim da je onda bolja motorola e365, ali nema infrared. Tft 160x128 px, java, kamera, puno funkcija, malo memorije, 2 mb i td. Kosta 1700 kn. V300 je vec zastario.
Pa kad vam je toliko bitan zaslon zasto ne kupis samsung i rjesis sve probleme provjereno naj bolji.Recimo X-600 bi bio idealan
Novi, polovni, s kamerom, bez ..?= Citat =:
koji?
A da počekaš ovo šta najavljuju da Siemens izbacuje nasljednika ME45?
meni je ok. sviđa mi se dizajn, a i funkcije nisu loše. I PUNO JE LJEPŠA OD E365.= Citat =:
kakva je ta motorola?
Mislim da ju JAY ima, pa njega pitaj.
a imas i na www.ram3.hr
+ što ima 5 mb memorije
ja mislim da je g83 dobar tj. bolji od vecine konkurenata ali je stvarno gadan
Kako mislis gadan? Izgledom? Mene inače zivo boli dzon kako mi mob izgleda, ali kod ovog mi se dizajn svidja.
http://www.telit.net/products/gprs/g83.htm= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Kako mislis gadan? Izgledom? Mene inače zivo boli dzon kako mi mob izgleda, ali kod ovog mi se dizajn svidja.
ako je ovo lijepo onda ok... mozda se tebi svida, neznam?? ali meni se nesvida koliko god on bio dobar
Ma kazem ti, mene nije briga kako nesto izgleda, ako je to jako dobro. Sta znas, vjerojatno mi je ostecen centar za vid u mozgu :)
...Samsung X600 je stvarno lijep mob,samo mu je cijena veća od 2000kn...
i da onda dam 3000kn za mob? ma nema sanse= Citat =:
Poslao: miško
Novi, polovni, s kamerom, bez ..?
A da počekaš ovo šta najavljuju da Siemens izbacuje nasljednika ME45?
inace ocu novi mobitel, kamera mi niej toliko bitna
..."coma",zar nemaš nekog favorita...
ja ipak trazim i neke funkcije od mobitela, zato mislim da mi samo se i siemens dolaze u obzir. samsung i funkcije ko nebo i zemlja= Citat =:
Poslao: booky_boy
Pa kad vam je toliko bitan zaslon zasto ne kupis samsung i rjesis sve probleme provjereno naj bolji.Recimo X-600 bi bio idealan
imam, SE Z600= Citat =:
Poslao: Eminem
..."coma",zar nemaš nekog favorita...
Sta nije z600 dosta skuplji od 2000 kn?
...čuj,mob nije loš,funkcije pogotovo,za 5...samo izgled zeki,a ekran je isti ko u T610...mislim veličina zaslona,za boje mislim da je 65000...
nije na crno, a i dobra vijest je da mi kupnja nije hitna jer mislim da cu uspjeti djelomicno popraviti left soft key tako da mogu malo pricekati da padne cijena
da i mene grebe izgled i debljina, ali mi je wb reko da je jako ugodan za koristenje! inace ekran ima isto boja i iasto pixela ali je ovaj od t610 STN a od Z600 TFD sto je ogromna razlika
sve 5 osim te debljine, cak bi i dizajn mogo proci
OK je mob, ta debljina je vjerojatno dobra za drzanje u ruci, samo sklopljen u dzepu vjerojatno predstavlja mali problem...
ajde to meni ne predstavlja problem, imam tolke djepove u hlacama da modu auto strpat unutra :D
inace jos jedan konkurent mu je SL55
zasto ne pricekas onda t630... vec ga ima u oglasniku...??? ima tfd ekran, isti kao z600, i sve funkcije... i manji je puno!
popusit ces lovu ako kupis sl55! :)
ma ali taj sl55 je tako predivan a ovi imaju tako dobar ekran...... t630 ima nesto losiji ekran TFT a ne TFD, a neznam kolka ce mu cijena biti
The first major change is TFD screen, it’s similar to the one used in Sony Ericsson Z600. The two displays are identical; however the presence of protection glass makes the difference. The picture looks good in both models, and it’s really hard to determine which one is better. T610 had STN type of screen, and you were actually unable to see anything when the display was encountering direct sunlight as a result. The TFD screen doesn’t have such disadvantage.
to je ona zvijer eldar napisao na mobile-review.com ... :)
e neznam, svugdje pise da je tft inace razmisljao sam i o toj soluciji, nije mu dizajn tako gadan ko kod t610
nesto je i manji cak od t610... no, subjektivno govoreci t610 je meni ipak lijepsi... steta da ga nema jos uvijek u ponudi u nekoj drugoj boji osim srebrne... kod t630 mi se ne svidja jedino tipkovnica i to osvijetljenje... zgadilo mi se to nakon njoke 8310! ostalo je sve 5... i mislim da cu ga uzeti za nekih mjesec dana...
http://www.mobile-review.com/review/.../t630/pic6.jpg
evo, to osvijetljenje mi je banana jedino... ali, kad bi se mogli docepati crnog izdanja, to bi bilo mrak... :)
ima tipke i osvjetljenje kao 3100 (dobro ne bash iste ali slicne) eminem jesi li ti siguran da z600 ima isti zaslon kao i t610?
Coma, nikako ne kupuj sl55, to je šit od moba, i to je više ženski mob, ima gnjusan ekran, premalen je....
@kappa nije isti ekran, pogle sto sam napiso gore
@gen ali je mob predivan meni
I Z600 i T630 su odlični telefoni. Razlike - T630 ima TFT (bez obzira na mobile-review) ali se ipak dobro vidi na suncu. Ima takođe i svojevrstan ICQ za mobitele ali to trebaju podržavat operateri. Oba su brza, soft nije mušićav. T630 ima istu kameru kao i Z600 ali ima mogućnost softverskog povečanja slike na VGA rezoluciju, koja to u stvari nije - slike su onda puno lošije.
ma to je glupost mogli su napravit da ti je uveca na 5mpix i koja korist od toga?!?!?
da, dobar je nema sto... s tim da bi ja onu crnu ediciju za t-mobile radjenu...
uzeo bi si svakako SE, njoke su preskupe... Z600 mi je gromada, stoga otpada, ostaje ili T630 ili T610??? Vidjet cemo! :)
meni otpada t610 zbog ekrana i izgleda ostaju ova dvojica. kaj mislite da kupim u austriji to?
Ma ne, to je bezveze... Jedino ako šprehaš švapski. Uputstva su vjerojatno samo na švapskom, al se na engleskom vjerojatno mogu naći na netu, izbornici nisu na hrvatskom, i nemaš garanciju ako se nešto dogodi... Onda radje na crno uzmi, kad se sve zbroji dođe ti jeftinije...
...onda preporučam Z600...već ako ti je favorit...a i dugačiji je od ostalih SE-a,dok T630 vuče korijene iz T610,kojeg dosta ljudi posjeduju...a i Z600 mi je nekak ljepši o T630...to je moje mišljenje...
...prijatel,tvoja odluka,al donesi onda pravu odluku,razmisli još malo...
meni je isto z600 ljepši od t630 i t610. Da sam na tvom mjest njega bi uzeo.
ma meni je t630 najljepsi od te trojke
neee!izgleda koda su ga radil za neke dedeke sav je nekak staromodan.t610 ima dobar odnos cjena/ulog a ak na z600 za nemaris debljinu(sta ti ja znam nosi u drugom đepu neku nokiju-recimo 3310-i sve ce bit ok)mob je dobar.
t610 ima cijenu istu kao t630 tako da...
a izgled ot t630 mi je ondako elegantan, je kockast ali mi je bas elegantan
meni se T630 sviđa...
sada me taj joystick grebe, nezelim da mi stalno krepava
Pa pitaj malo vlasnike T610-ke da li imaju problema, isti je joystick i na T630.
bolji je u odnosu na t68icu?
ja imam z600 i prezadovoljna sam, svi na poslu imaju t610 i isto su full zadovoljni.....610 je skroz ok i nikome se nije pokvario joystick dosad, meni je drazi z600 dakako, a z600 i t610 nemaju isti ekran
btw i meni treba novi mob, moram se rijesiti panasonica premali mi je.....
ja sam razmisljala ili oj jos jednom se (610 ili neki drugi) ili motoroli v300, kod 630 mi se ne svidja design
kolko ima tih tema sa sjenama, odnosno onih koje ne pasu na z600? i jos pitanje: dali z600 ima grupe u imeniku, to je standard kod ericssona ali sam negdje procito da z600 nema
ma teme sa sjenama s T610 pašu na Z600, ali ne pašu na T630.
0h0 eo babls ustala iz mrtvih :)
aha, t630 ima tu ikonu izmjenjenu.... trebalo mi je malo :) mislim da mi je izbor jednostavan= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma teme sa sjenama s T610 pašu na Z600, ali ne pašu na T630.
@coma - kak mislis los joystick??? pa nisam jos nikoga cuo da se zalio na njega na t610??? kak to da ne razmisljas o sx1 ili 6600?? vjerojatno zbog love, ali svejedno? :)
pa t68ice su imale los! ma nemam para, a i nezelim davati tolke pare na mob
slazem se... bio sam uvjeren da sljedeci mob koji cu uzeti, biti ce ili 6600, ili sx1... ali previse je to novaca za samo mobitel...
brat mi ima T610, i joystick je odlican, barem se meni takvim cini...
ja se dvoumim izmedju t610 i t630... t610 bi samo zato jer mi super izgleda, i ima aluminijsko kuciste... a mislim da bi mu mogla cijena pasti kad dodje t630... bio danas u amrusevoj 1, i jos ga nisu dobili, a nije niti cronet! tek iduci tjedan...
nego, reci mi molim te, mislis li ti to na crno ili iz ducana uzeti??? ipak je to SE, firmware zahtjeva da stavljas novi cim izadje... itd. :)
@Coma zakaj jednostavno ne kupiš SL45? :)
@hrc jer ga imam
@vrag t630 je dosao, imas ga na iblerovom
ma vjerojatno na belo, upravo zbog sw upgradea
evo gledam u oglasnik, tip prodaje za 2300 z600 sa HR meniem i HR garancijom, kako je to moguce???
hvala na obavijesti... onda ga idem tamo malo pogledati... to sto kazes, vise se isplati uzeti na belo bas... no zato sam i popljuvao malo VIP u podforumu o operatrima... ne nude pogodnosti kao crkonet... :)
istina
..."coma",pa jer nude (Z600) naši operateri...još ga nisam nigdje vidio...
mislim da ne nude još
= Citat =:
Poslao: Eminem
..."coma",pa jer nude (Z600) naši operateri...još ga nisam nigdje vidio...
VIP ga nudi vec neko vrijeme... a cijena mu je 2800kn (Z600)...
skupo
ja sam uzela z600 uz pretplatu , 2k + dakako pretplata...nije mozda isplativo ali laksemi je bilo razbit na ratice
hej ch...jep probudio me princ sa poljupcem i onda sma uzela bronhi ;)
jle ima onda grupe u imeniku ili nema?
...
*Mobilni telefon*
2791.00 kn
*s VIPsmart pretplatom*
2471.00 kn
*s ugovorom na 12 mjeseci*
1991.00 kn
*VIP.club 6000 bodova*
2310.99 kn
*VIP.club 10000 bodova*
1990.99 kn
*VIP.club 30000 bodova*
-
(U cijene je uračunat PDV)
>>>Opće karakteristike<<<
Podržane mreže: GSM 900/1800/1900
Standardi: WAP, GPRS, EMS, MMS, Java
>>>Tehničke karakteristike<<<
Dimenzije: 90 x 48 x 27,9 mm
Težina: 110 g
Čekanje poziva (standby): do 300 sati
Vrijeme razgovora: do 9 sati
Baterija: Li-Ion 780 mAh
>>>Prijenos podataka<<<
Data & fax modem: Data - da
Infracrveni port: Da
Bluetooth: Da
Mobilni pristup Internetu: Da, WAP 2.0.
>>>Ostale karakteristike<<<
Hrvatski izbornici: Da
Zaslon (SMS): Zaslon u boji, 65 536 boja
Sat/Datum: Da
Alarm: Da
Kalendar: Da
Kalkulator: Da
Glasovno biranje: Da
Snimanje govora: Da
Vibracijska dojava poziva: Da
Propušteni pozivi / Primljeni pozivi: Da, 30
Slanje slikovnih poruka: Da
Igre: Da
Sinhronizacija s računalom: Da
Melodije zvona: Polifone melodije zvona
EMS: Da
MMS: Da
++ Ostale karakteristike
Ugrađena kamera, 2MB memorije, Music DJ - skladanje melodija
...copy/paste from "VIP cijenik"...
...bome nije...za sve što nudi,to je veoma jeftino...zamisli Nokiu s tim karakteristikama,tj. mogućnostima;pa ta Nokia onda ne bi koštala ispod 4500kn...= Citat =:
Poslao: dj_velja
skupo
joj sad sam malo pogledo, ima dobrih smartphonova.....poludit cu, ja sam debil
ja sam najblize uzimanju njoke 6600! cini mi se kao najbolja trenutna opcija... sx1 ima stariji os, i skuplji je od njoke... :)