ovako rijesio sam drivere sve rsd....ali mi rsd nece da fleksa proba sam sa vise flexeva ali nista...mobitel nece da ude u bootmode drzim sve kako treba #* i tipku za paljenje ali nista.......sta cinit :jehon:
Printable View
ovako rijesio sam drivere sve rsd....ali mi rsd nece da fleksa proba sam sa vise flexeva ali nista...mobitel nece da ude u bootmode drzim sve kako treba #* i tipku za paljenje ali nista.......sta cinit :jehon:
probaj prvo ostavit mob upaljen, odaberi u rsd flex i stisni start... on ga sam prebaci u boot mode... ako ti to ne radi skini si flashbackup3. (imas u linkovima ili fileovima u sticky).
isto u njemu otvoris flex i napravis... ako trebas help javi na pm
a valjda nije... mislim da radi buduci da kaze kad ga upali da drzi one tipke i da ga oce prabcit u mod.... makar je preko fb3 najlakse. skines cijeli mp i odaberes cg2 i ona sve napravi sam a ti surfas netom ili gledas vatrene dečke :)
ja stavljam flash probo sam 3 do sada....
evo napravio sma sve kosto si reko....ma znam uci u bootmode ulazio sam na v3 al na ovoj v3x nece neznam zasto nereagira uopce :!
je 3 crtice :dunno:
e jel mos uopce upalit mobi i uc u meni i to????
pa sad ga upali.... otvori rsd kad ti prikaze connected otvoris monsterpack i kliknes start i to je to.... on ce dalje sv esam
ovako, upali mob, učitaj u RSD monster i stisni start i čekaj!! neka ga sam prebaci u bootloader mode - ako ne ide ručno! samo moraš čekat
to radim i nece izabaci ovo internal error programming phone
ovaj di da ga ucitam pod flash terminal ili write data ??
evo gore je sad 85,9b.E1P ali opet nece u bootmode...i gasi se na vibraciji Flash&Backup 3 preko njega sam stavio
uzmi željeni monster pack i pod write data odaberi taj mp i stisni write trebalo bi radit
ej makeri ovako sad ude u bootmode al kad ga spojim sa pc dok je bootmodu nece ga rsd prepoznati????????????? help
ovako sad oce bootmode ..
ovako radim udem u bootmode
spojim mob i rsd nemoze da prepozna????
sta radim krivo
Ne moraš ulaziti prvo u boot mode. Ako stavljaš novi MP jednostavno spojiš mob s kompom, pokreneš RDS, odabereš flash, klikneš na start, sačekaš da se odradi(nemoj isključiti proggram ili izvaditi kabal prije nego što završi, pogle moje dileme u V360 - ne pali) i na kraju uživaju u novom softu.
jbg kod mene nece tako...ja sve to uradim i nece da krene fleshat ..:(
skini naj noviju verziju RSD-a i provjeri jeli ti flash u redu(skini neki drugi)
Jel ti javi nekakav error?
evo sta izbaci
Internal error while programming phone